Athanasios2104 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 προσπάθησα πριν από λίγο να αγοράσω μερικά τραγούδια από το iTunes Store και μου πέταξε το μήνυμα "your payment method is declined" (VISA πιστωτική), ενώ πριν λίγες μέρες που αγόρασα ένα παιχνίδι (από το iPhone, όχι τον υπολογιστή) δεν είχα απολύτως κανένα θέμα. Η κάρτα είναι 100% κομπλέ (δεν έχει λήξει, ούτε είναι μπλοκαρισμένη). παίζει να μπλόκαραν τις ελληνικές πιστωτικές; έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα *τώρα* ; έστειλα email στο support πάντως
antbyron Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 προσπάθησα πριν από λίγο να αγοράσω μερικά τραγούδια από το iTunes Store και μου πέταξε το μήνυμα "your payment method is declined" (VISA πιστωτική), ενώ πριν λίγες μέρες που αγόρασα ένα παιχνίδι (από το iPhone, όχι τον υπολογιστή) δεν είχα απολύτως κανένα θέμα. Η κάρτα είναι 100% κομπλέ (δεν έχει λήξει, ούτε είναι μπλοκαρισμένη). παίζει να μπλόκαραν τις ελληνικές πιστωτικές; έχει κάποιος άλλος παρόμοιο πρόβλημα *τώρα* ; έστειλα email στο support πάντως Τις μπλοκάρουν, έχουν ανοιχθεί παρόμοια θέματα.
Athanasios2104 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 άστο αδελφέ, μου απάντησε η Apple και (πολύ ευγενικά) λέει δεν υπάρχει πρόβλημα στο σύστημά μας, άλλα με το "financial institution" που εξέδωσε την κάρτα οπότε πήρα τηλ στην τράπεζα και όντως, υπάρχει γενική οδηγία απαγόρευσης όλων των διαδικτυακών συναλλαγών (εκτός και αν είσαι έμπορος) μέχρι νεωτέρας. Η κάρτα ισχύει κανονικά για τα εγχώρια καταστήματα... κοινώς, να μείνει το χρήμα εντός της Ελλάδας. αν ήταν πολιτικό forum θα συνέχιζα, σταματώ εδώ, για απλή ενημέρωση των υπολοίπων @antbyron: όπως έγραψα, τις μπλοκάρουν οι ελληνικές τράπεζες, όχι η Apple
Fulgore Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ακριβως οτι εγραψες αθανασιε και μαλιστα μερικα μαγαζια οπως το Ε-shop δεν δεχονται καν καρτες για εγχωριες αγορες.Φαντασου δηλαδη. Εδω καλα καλα σταματησε για την Ελλαδα και η δημοφιλης Paysafe.....
karaLRS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Εγώ πρόλαβα το πρωί και αγόρασα από το banggood.. Όπως το σκέφτομαι τώρα καλύτερα να με είχαν κόψει..
Athanasios2104 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 τους έστειλα email να δω αν με iTunes Gift cards θα συνεχίζει το μήνυμα ή αν είναι ανεξάρτητα (δλδ αν έχεις credits, τότε δεν έχει σημασία αν η κάρτα δεν δουλεύει). btw, ούτε τις free εφαρμογές δεν με αφήνει να κάνω update / download
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα