idomeneas7 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 χαχαχαχαχαχα. καλο (για οποίον δεν το πρόσεξε , ο προηγούμενος αναφέρει ότι ο Σαμαράς ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μειώσει το ΑΕΠ, σα να λέμε ευτυχώς(!) μειωσαμε τον τζίρο της επιχείρησης μας) Καλα, ο νιντζα μόνο τρολοποστ κάνει έτσι κι αλλιώς απλά αυτό δεν του πέτυχε και πολύ.
NinjaMan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 χαχαχαχαχαχα. καλο (για οποίον δεν το πρόσεξε , ο προηγούμενος αναφέρει ότι ο Σαμαράς ΚΑΤΑΦΕΡΕ να μειώσει το ΑΕΠ, σα να λέμε ευτυχώς(!) μειωσαμε τον τζίρο της επιχείρησης μας) Σόρρυ σχολίασα βιαστικά βλέποντας την εικόνα και συσχέτισα τα πράγματα λάθος. Αυτό που ήθελα να πω πιο ξεκάθαρα είναι ότι ο Σαμαράς μου φαίνεται ότι ίσως αν συνέχιζε να είναι στην προεδρία να είχε καταφέρει καλύτερη συμφωνία απ'ότι ο Τσίπρας και για αυτό ρώτησα και την δικιά σας γνώμη. Αυτό που ανέφερα για το 2013 είναι ότι ενώ το ΑΕΠ είχε καθοδική πορεία έκανε μία στιγμιαία αύξηση θετικά η οποία δεν γνωρίζω για πόσο κράτησε. Τι διαφορετικό θα μπορούσε να είχε κάνει κάποιος στη θέση του; Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Επίσης η μητέρα μου μου είπε πως και με τις πρόωρες εκλογές και με το δημοψήφισμα χαθήκαν κοντά στο 1 δις τζάμπα, τα οποία τα πληρώνουν οι φορολογούμενοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα