vasilis77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλημέρα παιδιά. Έλαβα ένα mail από το paypal (το οποίο εκτιμώ) για το borderlinx. Υποτίθεται πως είναι μεταφορική εταιρεία που σου δημιουργεί διεύθυνση σε Αγγλία και Αμερική, ώστε να ψωνίσεις οτιδήποτε από εκεί και να το φέρεις, γνωρίζοντας απο πριν τα τελωνεία και τους φόρους. Τι παίζει με αυτό το site...είναι παλιό και μόλις το πήρα χαμπάρι?? Είναι ασφαλές? Το έχετε δοκιμάσει? Γιατί κάτι reviews που διάβασα εδώ και εκεί..αμφιλεγόμενα τα πράγματα... Πάντως αν ισχύει..πρέπει να είναι καλή φάση!!
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μου ήρθε και μένα, αλλά είδες τις τιμές που χρεώνει; Δεν είναι κάτι καινούργιο και υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες χρόνια τώρα. Απλά το Paypal κάνει προώθηση του borderlinx, διότι προφανώς υπάρχει κάποια συνεργασία μεταξύ τους.
vasilis77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μου ήρθε και μένα, αλλά είδες τις τιμές που χρεώνει; Δεν είναι κάτι καινούργιο και υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες χρόνια τώρα. Απλά το Paypal κάνει προώθηση του borderlinx, διότι προφανώς υπάρχει κάποια συνεργασία μεταξύ τους. Αν όπως υπόσχεται είναι προκαθορισμένοι οι δασμοί κτλ...δεν χρεώνει ακριβά..πίστεψε με! Πχ για μια 28αρα QHD που κοίταζα...από newegg...καλύτερα να πληρώσω 100ευρώ..παρά να ψάχνομαι για 250ρια στο τελωνείο...
jkoukos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δεν γνωρίζω αν έβαλες τα σωστά ποσά, αλλά σε μια δοκιμή που έκανα μόλις τώρα γι' αυτό το monitor (600$) και σύμφωνα με τα στοιχεία συσκευασίας της εταιρείας, μου βγάζει επιπλέον κόστος 343$. Μήπως βλέπεις μόνο τα μεταφορικά (156$) και όχι τα υπόλοιπα;
vasilis77 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Χλμ..λες ε;; Δεν αποκλείεται..άρα απο μακρυά και αγαπημένοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα