PanagiotisPC Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα σε όλους! Έχω φτιάξει ένα blog και θα ήθελα να μάθω πότε γίνεται ορατό στις μηχανές αναζήτησης. Το έχω φτιάξει πολύ πρόσφατα και έχω προσθέσει το google + 1. Επίσης το έχω δηλώσει στην google όταν το έφτιαξα για να καταχωριστεί. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για να εμφανίζεται ''πιο ψηλά''; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
genius_13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ορατό στις μηχανές αναζήτησης θα γίνει σύντομα , για την ακρίβεια μόλις σε επισκεφτεί το google bot. Μπορεί να τσεκάρεις τι έχει κάνει index γράφοντας site: mywebsite.gr Το πόσο ψηλά θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα εξαρτάται από αναρίθμητους παράγοντες και απαιτεί υπομονή καθώς μπορεί να διαρκέσει και μήνες. Σε τι keyword (easy ; medium; hard;) στοχεύεις ; Είναι τα άρθρα σου μοναδικά και χρήσιμα προς τον επισκέπτη ; Έχεις κάνει σωστό On site SEO ; Έχεις δηλώσει την σελίδα σου στο webmaster tools; Έχεις δημιουργήσει sitemap; Σκοπεύεις να κάνεις link building ; 1
PanagiotisPC Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Ορατό στις μηχανές αναζήτησης θα γίνει σύντομα , για την ακρίβεια μόλις σε επισκεφτεί το google bot. Μπορεί να τσεκάρεις τι έχει κάνει index γράφοντας site: mywebsite.gr Το πόσο ψηλά θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα εξαρτάται από αναρίθμητους παράγοντες και απαιτεί υπομονή καθώς μπορεί να διαρκέσει και μήνες. Σε τι keyword (easy ; medium; hard;) στοχεύεις ; Είναι τα άρθρα σου μοναδικά και χρήσιμα προς τον επισκέπτη ; Έχεις κάνει σωστό On site SEO ; Έχεις δηλώσει την σελίδα σου στο webmaster tools; Έχεις δημιουργήσει sitemap; Σκοπεύεις να κάνεις link building ; Βασικά έχω ένα blog απλό, που αφορά μια τοπική αθλητική ομάδα.. Δεν πουλάω κάτι, δεν αφορά κάτι τέτοιο Το έχω δηλώσει στο webmaster tools...
genius_13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Όμορφα , σύντομα θα περάσει το googlebot και θα εμφανιστείς σιγά σιγά και στα αποτελέσματα. Αν θες στείλε μου ΠΜ με την σελίδα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα