BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Μένω στο Ρέθυμνο και θα ήθελα να βρω μια οποιαδήποτε εργασία για μέχρι 2-3 ώρες την ημέρα. Οποιαδήποτε εργασία εκτός οδοκαθαριστής /σκουπιδιάρης/συνεργείο καθαρισμού. Έχω τελειώσει και έχω πάρει πιστοποίηση ΙΕΚ ,ειδικότητας :Τεχνικός εφαρμογών πληροφορικής δικτύων και αυτοματισμού γραφείου. Έχω τελειώσει το στρατό.Και είμαι 32 ετών Δεν κάνω άλλη δουλειά. Δε με ενδιαφέρουν τα ένσημα Ξέρει κανείς καμμιά εργασία για 2-3 ώρες την ημέρα; Απλά να μη φαίνεται οτι δουλέυω κάπου, γιατί παίρνω ένα επιδομα(180€) απο το κράτος καθε μήνα,και αν μαθευτεί οτι δουλέυω θα μου το κόψουν το επίδομα Παίρνω αυτό το επίδομα των 180€ λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων που έχω και για να μπορώ να πληρώνω τα ψυχοφάρμακά μου Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
GreyHorse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Να ξέρουμε γενικά σε τι είδους εργασία μπορείς να ψαχτείς, ή ειδικά αν ξέρουμε κάποιον που ψάχνει προσωπικό;
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Καί τα δύο.Απλά να μη φαίνεται οτι δουλέυω κάπου, γιατί παίρνω ένα επιδομα(180€) απο το κράτος καθε μήνα,και αν μαθευτεί οτι δουλέυω θα μου το κόψουν το επίδομα
GreyHorse Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Ωχ θα φας κράξιμο μπόλικο.. Από Ρέθυμνο δεν είμαι, δίνω ιδέες τότε. Σε μαγαζιά με τουριστικά είδη, σίγουρα κάποιες ώρες έχουν περισσότερη κίνηση και θα ήθελαν κάποιοι άτομο. Διαφημιστικά. Βοήθεια σε λαϊκές αγορές. Ενοικιαζόμενα, αν έχεις γνωστούς για βοήθεια, πχ να πηγαίνεις να παίρνεις από το λιμάνι τους τουρίστες να τους οδηγάς στην επιχείριση. Κάτι άλλο δεν μου έρχεται τώρα. 2
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 οκ να πω τι επίδομα παίρνω .Για να μη νομίζουνε δλδ. Παίρνω αυτό το επίδομα των 180€ λόγω ψυχιατρικών προβλημάτων που έχω και για να μπορώ να πληρώνω τα ψυχοφάρμακά μου.
insomnia888 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν σε ενδιαφέρουν τα ένσημα? θα είσαι περιζήτητος στους εργοδότες! αν και με την τωρινή κατάσταση θα έπρεπε να συμπληρώσεις: "δεν με ενδιαφέρουν τα ένσημα και η πληρωμή".
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Δουλειά διανομής διαφημιστικών φυλλαδίων στο Ρέθυμνο που μπορώ να βρω ?Υπάρχει κάποιο link απο site ή ένα τηλεφωνο? Ψάχνω και δε βρήκα κάτι. Edit:Βρήκα την εταιρία στο ρεθυμνο ,αλλά δεν έχει καθόλου δουλειές αυτη την περίοδο μου είπε δυστυχως... Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2015 από BLuE_PaNtHeR
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν έχεις πει ότι έχετε ένα μικρό ξενοδοχείο; Γιατί δεν δουλεύεις εκεί; (σόρυ αν κάνω λάθος και σε μπερδεύω με κάποιον άλλον) Διαφορετικά σε κάτι τουριστικό όπως αναφέρθηκε (μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα κλπ) 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δεν έχεις πει ότι έχετε ένα μικρό ξενοδοχείο; Γιατί δεν δουλεύεις εκεί; (σόρυ αν κάνω λάθος και σε μπερδεύω με κάποιον άλλον) 4 δωμάτια εχουμε μόνο,και δεν έχει κάποια δουλειά να κάνω σ αυτά Αυτα τα χειρίζεται η μάνα μου 1
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δε μου φτάνουν γιατί τα εξοδά μου μόνο είναι 400€ το μήνα .και μου μένουν 200€ το μήνα δλδ μόνο .Και γω θέλω να μου μένουν τουλάχιστον 400€ κάθε μήνα στην άκρη γιατι μελλοντικά θέλω να μαζέψω ένα τίμιο ποσό ,μεγάλο παιδί είμαι εξάλλου 32 χρονων.Αν δεν έχω ένα κεφάλαιο τίμιο στα 45-50 μου χρόνια ,τι θα χω κάνει στη ζωή μου?Τίποτα..
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Με τετοιο χαμό και κρίση που υπάρχει αυτη την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχει τίποτα, εδω δεν έχουν λεφτά οι τράπεζες για να πληρωθούν οι μισθοι τι να λεμε τώρα. Αλλα για 2-3 ώρες την ήμέρα ίσως βρω κάτι και όχι τώρα ,μετά απο μερικούς μήνες...
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δε μου φτάνουν γιατί τα εξοδά μου μόνο είναι 400€ το μήνα .και μου μένουν 200€ το μήνα δλδ μόνο .Και γω θέλω να μου μένουν τουλάχιστον 400€ κάθε μήνα στην άκρη γιατι μελλοντικά θέλω να μαζέψω ένα τίμιο ποσό ,μεγάλο παιδί είμαι εξάλλου 32 χρονων.Αν δεν έχω ένα κεφάλαιο τίμιο στα 45-50 μου χρόνια ,τι θα χω κάνει στη ζωή μου?Τίποτα.. σου δινουν 600€ χαρτζηλικι και παραπονιεσαι ενω οι αλλοι δεν εχουν δουλεια και κανεναν να τους δινει? ο bomber σε πειραζει μετα! Double standards!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα