Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ενω να περιμένει 2 ώρες στην ουρά για να πάρει φραγκοδίφραγκα απο τα λεφτά του δεν είναι εξευτελισμός

• Like 1
Δημοσ.

στατιστικο δειγμα οι 666 φιλοι που εχω στο φβ.

Αυτό απο μόνο του ακυρώνει το στατιστικό δείγμα. Στο FB είναι το νούμερο ένα εργαλείο για να πουλάς μούρη. Τι θα έλεγαν όλοι για να πουλήσουν μούρη, ότι είναι με το ναι; Θα το παίξουν επαναστάτες, άσχετα που πολλοί απο αυτούς θα αλλάξουν γνώμη τελευταία στιγμή. Επίσης άμα μιλάμε για νεαρές ηλικίες, ηλίου φαεινότερων ότι οι περισσότεροι δεν φοβούνται τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένα όχι. Παίζει πάλι το όχι απο αντίδραση στο κατεστημένο.

• Like 1
Δημοσ.

Αν βγει οχι απλα θα πεις μεχρι εδω.Οι θεσμοι σε φοβουνται πολυ παραπανω απο οτι φοβασαι εσυ τους θεσμους.Αρκει να ειναι μια γροθια ο λαος που δεν προκειτε να ειναι ειδικα στην ελλαδα.Δεν πειραζει.Αν ψηφισω ναι θα ντρεπομαι για την υπαρξη μου θα καταπατησω την περηφανεια μου και χωρις περηφανεια ειμαι νεκρος.Μπορει να ακουγομαι γραφικος,ονειροπολος αλλα και αυτο το οχι ακομα και αν ειναι στημενο η οτιδηποτε ειναι το χρεος μου να πω οχι.Το αυριο μετα το οχι?Δεν εχω ιδεα να σου πω την αληθεια αλλα θα ακουσω την καρδια μου οπως κανω παντα

• Like 2
Δημοσ.

Το θέμα είναι με τις καταθέσεις. Αν δεν εγγυηθούν έμπρακτα οι καταθέσεις και χάσουν την αξία τους θα υπάρξουν τεράστιες αδικίες. Εμμέσως, ο καταθέτης θα κληθεί να πληρώσει το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα μπουζούκια και τις πιστωτικές των δανειοληπτών που βαράνε πιστόλι.

Ένα νέο ζευγαράκι λοιπόν που δουλεύει 10 ώρες την ημέρα έκαστος και έχει μαζέψει 10.000 ευρώ για να αγοράσει επιτέλους ένα αμάξι, δε θα μπορεί να πάρει ούτε ποδήλατο.

Ο κάγκουρας που έχει σπαταλήσει όλα του τα λεφτά και έχει αμάξι, μηχανή και μηχανάκι δεν θα χάσει τίποτα και το παίζει επανάσταση.

Αυτός όμως θα συνεχίσει να έχει αμάξι, μηχανή και μηχανάκι, το ζευγαράκι που μόχθησε δεν θα έχει ούτε πατίνι.

• Like 1
Δημοσ.

Μας τη φέραν οι βάρβαροι
Μας θαμπώσαν με δώρα
Με χαντρούλες πολύχρωμες
και κουτιά κόκα κόλα

Μας τη φέραν οι βάρβαροι
μας φλομώσαν στο ψέμα
μας τρελάναν στα πέναλτι
και δεν έχουμε τέρμα

Θανάση μαλάκα, Βαγγέλη μαλάκα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως αυτό που βλέπω στο φβ αλλά και στον δρόμο είναι το εξής.. Κάτι ψιλό πλούσιοι και με φράγκα είναι υπέρ του Ναι.

Εγω παλι βλεπω το αντίθετο.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω να περιμένει 2 ώρες στην ουρά για να πάρει φραγκοδίφραγκα απο τα λεφτά του δεν είναι εξευτελισμός

είναι καθώς και επίσης όμως  αυτή η κατάσταση ειναι προϊόν της βίας και του εκφοβισμού που δεχόμαστε απο έξω τόσο σε διαχειριστικό επίπεδο απο το Ντράγκι και τους λοιπούς όσο και μέσω "media" όπως το mega  που προτρέπει κόσμο να τραβήξει λεφτά και να τα κρύψει στα ντιβάνια

• Like 1
Δημοσ.

όχι φίλε αυτό είναι εξευτελισμός 11064866_1500027180287335_28896616394201

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβώς σε αυτό τον φόβο ποντάρουνε φίλε μου ......

Μέχρι στιγμής πάντως αυτό που βλέπω στο φβ αλλά και στον δρόμο είναι το εξής.. Κάτι ψιλό πλούσιοι και με φράγκα είναι υπέρ του Ναι. Επίσης κάποιοι βόλευε οι.... Ο συνταξιούχος, ο άνεργος κλπ είναι πολύ θυμωμενος και θα ψηφίσουν Οχι

11267053_482080645284328_616095498901010

Οι συνταξιούχοι ιδίως μετά τις σειρές στα ΑΤΜ και τράπεζες για να βγάλουν μόνο 60 τη μέρα οι τυχεροί, 120 τη βδομάδα οι άτυχοι, δύο ΟΧΙ θα ρίξουν, όχι μόνο ένα..

• Moderators
Δημοσ.

είναι καθώς και επίσης όμως  αυτή η κατάσταση ειναι προϊόν της βίας και του εκφοβισμού που δεχόμαστε απο έξω τόσο σε διαχειριστικό επίπεδο απο το Ντράγκι και τους λοιπούς όσο και μέσω "media" όπως το mega  που προτρέπει κόσμο να τραβήξει λεφτά και να τα κρύψει στα ντιβάνια

Θα ελεγα πως ειναι προϊόν κακων, βασικα χειριστων, διαπραγματευσεων και έλλειψης ικανότητας σε πολιτικο, ηθικο και κοινωνικο επίπεδο.

Δημοσ.

Θα σας πως μια ιστορια

Ειναι λοιπον ενας τυπος και ετοιμαζεται να παει στο δικαστηριο για δικαστει για τα χρεη του, εχει απλωσει 4-5 σακακια, πουκαμισα και γραβατες πανω στο κρεβατι και φωναζει "γυναικα, τι να βαλω απο αυτα μηπως με δουν πιο "κυριο" και μου φερθουν καλυτερα;" 

Ερχεται μεσα η γυναικα του και τον κοιταζει κουνωντας ειρωνικα το κεφαλι.

"Τι κουνας το κεφαλι ρε γυναικα πες μου;"

"Κοιτα αγαπη μου, οταν παντρευτηκαμε ειχα απλωσει 5-6 βρακια πανω στο κρεβατι και ρωταω τη γιαγια μου που καθοταν εκει διπλα

"Γιαγια, ποιο βρακι να βαλω;"

"Οποιο βρακι και να βαλεις κοπελα μου, το γαμησι δεν το γλιτωνεις"

Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις...

Θελω να πω οτι και στις δυο περιπτωσεις θα τον φαμε με καποιο τροπο, απλα με το ναι θα τον φαμε πιο σκληρα και αμεσα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...