Προς το περιεχόμενο

Archos PC Stick. Νέο Windows 10 PC στα €119,99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τί χρησιμότητα έχουν αυτά;

Οτι χρησιμοτοτητα εχουν και τα ταμπλετ.

Καμια.

Αναγκες να δημιουργουμε μωρε...

ειναι πολυ οικονομικα pc 

• Like 3
Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν άνετα να αντικαταστήσουν τα pc σε δημόσιες υπηρεσίες και γενικά γραμματειακές υπηρεσίες... (Internet, MS Office κλπ).

• Like 2
Δημοσ.

ψηνομαι για κανα mac micro

Δε θα μπορείς να περάσεις xbmc, ή κάτι παρόμοιο και θα κάνει 600 ευρώ ή όσο το άιφον χωρίς οθόνη.

Δημοσ.

Νομίζω ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν άνετα να αντικαταστήσουν τα pc σε δημόσιες υπηρεσίες και γενικά γραμματειακές υπηρεσίες... (Internet, MS Office κλπ).

και για εναν απλο χρηστη που θελει μονο ιντερνετ, εφαρμογες γραφειου και καμια ταινια επισης πολυ καλο ειναι.

• Like 6
Δημοσ.

Δε θα μπορείς να περάσεις xbmc, ή κάτι παρόμοιο και θα κάνει 600 ευρώ ή όσο το άιφον χωρίς οθόνη.

http://kodi.tv/download/

Μια χαρά μπορεί να βάλει Kodi, βγαίνει για όλες τις πλατφόρμες, και ακόμα καλύτερα θα μπορούσε να επιλέξει να βάλει PLEX...

Δημοσ.

Το προβλημα με αυτα τα ειναι οτι ειναι αρκετα ακριβα, οταν με σχεδον ιδια χρηματα(και καμμια φορα φθηνοτερα) παιρνεις tablet με παρομοια specs που εχει μπαταρια και οθονη και το χρησιμοποιεις οπου θελεις, χωρις να χρειαζεσαι να ψαχνεις για ρευμα,οθονη, πληκτρολογιο, ποντικι.

Εδω tablet με ιδια specs στα $90:

http://www.onda-tablet.com/onda-v820w-dual-os-tablet-32gb.html

( Intel, Atom Z3735F ,2GB RAM ,32GB , microSD, Bluetooth 4.0 , WiFi 802.11b/g/n, microUSB2.0, HDMI )

Δημοσ.

παιδια εχω χρησιμοποιησει το meegopad που ειναι ακριβως το ιδιο και αυτην την στιγμη εχω το pipo x7 που εχει ελαφρως καλυτερο επεξεργαστη 3736f και θυρα ethernet καθως και 4 usb πολυ βολικοτερο το εχω συνδεμενο με 1τb σκληρο και βλεπω και ταινιουλες σειρες με kodi-genesis κλπ δουλευει πολυ καλα !!!

• Like 1
Δημοσ.

Τι διαφορα εχει απο ενα android tv box περα απο το λειτουργικο?και τι ομοιοτητες εχει με ενα κανονικο pc η ενα λαπτοπ και αναφερεται σαν pc?

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αυτά τα μικρά PC και λίγα χρόνια θα είναι το μέλλον για απλές εφαρμογές γραφείου (web, email, πασιέντζα κλπ).  

Η τιμή είναι τσιμπημένη και θα έπρεπε να πέσει τουλάχιστον ένα 30%.

Δεν διευκρινίζεται αν συνδέεται στο δίκτυο μέσω Ethernet over HDMI ή απλά μόνο μέσω WiFi

και αν συνδέεται με keyboard / mouse εκτός Bluetooth

Δημοσ.

Πιστεύω ότι αυτά τα μικρά PC και λίγα χρόνια θα είναι το μέλλον για απλές εφαρμογές γραφείου (web, email, πασιέντζα κλπ).  

Η τιμή είναι τσιμπημένη και θα έπρεπε να πέσει τουλάχιστον ένα 30%.

Δεν διευκρινίζεται αν συνδέεται στο δίκτυο μέσω Ethernet over HDMI ή απλά μόνο μέσω WiFi

και αν συνδέεται με keyboard / mouse εκτός Bluetooth

Όχι σε λίγα χρόνια!!είναι σήμερα η καλύτερη οικονομική επιλογή για απλές εφαρμογές γραφείου ακόμα και παιχνίδια στο steam 7ετίας. Έχω το meegopad 75ευρώ με μεταφορικά και πραγματικά δεν καταλαβαίνω διαφορά με τον i72600k με ssd που έχω στο pc.Ethernet δεν έχει μόνο wifi εκτός κι αν πάρεις ανταπτορα usb σε ethernet.βάζεις ένα χαμπακι και βάζεις ότι θα έβαζες στο pc σου.Είναι ένα κανονικό PC.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...