Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω σχολές της τελευταίας στιγμής να το πω μιας και δεν έγραψα καλά και δεν νομίζω να μπω στην σχολή της πρώτης προτίμησης μου.Κοιτούσα τα τμήματα και υπάρχει το τμήμα εφοδιασμού και έχω ακούσει ότι είναι πάρα πολύ καλό τμήμα και ότι υπάρχει δουλειά.Μου φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά μήπως δεν είναι για γυναίκα αυτός ο τομέας? θα ήθελα κάποιες απόψεις απο όσους ξέρουν με λεπτομέρειες περί τίνος πρόκειται.

Δημοσ.

Γιατί να μην είναι για γυναίκα? Δεν θα κουβαλάς εσύ τα εμπορεύματα, ούτε θα οδηγείς το κλαρκ, ούτε θα ξεφορτώνεις τα container.

Δημοσ.

αλλά? τελειώνοντας αυτο το τμήμα οι δουλειές που σου ανοίγονται είναι δουλειές γραφείου(αν έχουν)? ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες ?

Δημοσ.

Ο ανεφοδιασμος δουλειά γραφείου είναι. Κάνεις παραγγελίες και φροντιζεις να υπάρχει πάντα στοκ χωρίς να ξεπερνάς το budget και την χωρητικότητα της αποθήκης, κοιτάς να ανταποκρίνεται το στοκ ηλεκτρονικά στο πραγματικό, οργανώνεις απογραφές, βρισκεις νέους προμηθευτές και κοιτάς με μικρότερο κόστος να έχεις καλύτερα προϊόντα, συνεργάζεσαι με το τμήμα πωλήσεων για το τι νέο προϊόν θα φέρεις και ποιό παλιό θα σταματήσεις, κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...