thelos257 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Καλησπερα σας παιδια θα ηθελα να δημιουργησω στο σπιτι μου ενα οικιακο FTP Server δηλαδη οπως αυτους που κατεβαζουμε τα Linus μεσω ip και πορτας και να ανοιγει ως φυλλομετριτης ή και να τον κανω ως ιστοσελιδα οικιακη ομως. Τι θα χρειαστω και πως θα το κανω αυτο ; Γενικες γνωσεις 0 παρακαλω βοηθηστε με. Ας πουμε οτι ο κοινος σκληρος δισκος θα ειναι μια μοναδα δισκου 2ΤΒ. Πως θα το κανω αυτο ; Παρακαλω βοηθηστε με αναλυτικα. Γραφω 192.168.0.100 που ειναι το ip του υπολογιστη μου και δεν μπαινω λεει αδυναμη συνδεση.
TheELF Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Επειδή από την υπογραφή σου θα στραβωθεί κανείς να καταλάβει τι υπολογιστές έχεις,πες μας μια ποιους Η/Υ θες να συνδέσεις και τι λειτουργικό τρέχουν(xp/vista/7/8) ,πάνω σε ποιον Η/Υ θα είναι ο 2Tb και ποιος/ποιοι Η/Υ θα θες να συνδέονται με αυτόν.
thelos257 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2015 Επειδή από την υπογραφή σου θα στραβωθεί κανείς να καταλάβει τι υπολογιστές έχεις,πες μας μια ποιους Η/Υ θες να συνδέσεις και τι λειτουργικό τρέχουν(xp/vista/7/8) ,πάνω σε ποιον Η/Υ θα είναι ο 2Tb και ποιος/ποιοι Η/Υ θα θες να συνδέονται με αυτόν. Στο δελλ βρισκεται ο σκληρος. Ολα τρεχουν windows 8.1 ΟΛΑ. Στα 3 τελευταια θα ηθελα να μ εμφανιζεται ο σκληρος δισκος 2τβ που εχω στο δελλ μου αλλα και στο hp pavilion το πρωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα