Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρω πως το θέμα μπροστά στο χάος της εβδομάδας είναι ένα τίποτα αλλά ας το αναφέρω μπας και μου πει κάποιος τι μπορώ να κάνω.Λοιπόν όπως λέει και ο τίτλος όλα τα ΙΕΚ δεν δίνουν τα ΒΕΚ γιατί υπάρχει όπως λένε πρόβλημα με το υπουργείο παιδείας και το εξάμηνο της πρακτικής.Για να το επιβεβαιώσω κάλεσα διάφορα ΙΕΚ και μου είπαν πως όλοι όσοι τέλειωσαν έχουν το ίδιο πρόβλημα.Το υπουργείο (ειδικά σε αυτήν την αναμπουμπούλα) ούτε έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα ούτε τίποτα.

Είναι δυνατόν να μην γίνεται να λύσουν αυτό το θέμα;Τόσο χεσμένα τα έχουν τα ΙΕΚ;Και το πρόβλημα είναι πως χωρίς τον αριθμό της βεβαίωσης δεν μπορώ να δώσω για πιστοποίηση και αναγκαστικά να περιμένω από Σεπτέμβρη που ανοίγουν και αν...

Και πάλι αναρωτιέμαι είναι δυνατόν όλα αυτά;

Δημοσ.

Είχε ανακοινωθεί και ξεκαθαριστεί από πέρσι μαζί με τις αλλαγές. Χωρίς 6μηνη πρακτική άσκηση, τα ΙΕΚ δεν μπορούν να χορηγήσουν ΒΕΚ.

Δημοσ.

800ε παίρνεις για όλο το εξάμηνο της πρακτικής αλλά θα αργήσεις να τα δεις στον λογαριασμό σου (1-2 χρόνια το λιγότερο)

Δημοσ.

δεν μπορουμε ομως να αρχισουμε ουτε πρακτικη , δεν εχει βγει αποφαση ακομα...... μονο οι παλιοι αποφοιτοι μπορουν αν θελουν (δεν ηταν υποχρεωτικη... )

Δημοσ.

Το ιδιο και με εμενα φιλε. Στο Ιεκ μας ειπαν οτι δεν γινεται να παρουμε βεκ χωρις την πρακτικη. Βεβαια εγω εχω κανει πρακτικη γιατι αντι για 4ο εξαμηνο μας εστειλαν σε διαφορα καταστηματα και δουλευαμε σαν τους μ@λ@κες... Ολα παιζουν, αλλα πρεπει να ασχοληθει το υπουργειο, το οποιο τα εχει γραψει ολα στην π@@τσα του απο τοτε που βγηκε η κυβερνηση...

Δημοσ.

Ο γιος μου που τελειωσε περυσι το καλοκαιρι πηρε ΒΕΚ χωρις πρακτικη .

Κατι για τηλεπικοινωνιες  και μεταδοση ηχου

Η πρακτική ισχύει για όποιον ξεκίνησε πρώτο εξάμηνο τον Οκτώβριο του 2013 και μετά.

δεν μπορουμε ομως να αρχισουμε ουτε πρακτικη , δεν εχει βγει αποφαση ακομα...... μονο οι παλιοι αποφοιτοι μπορουν αν θελουν (δεν ηταν υποχρεωτικη... )

Γιατί δεν μπορείς; Ξέρω σπουδαστές ΙΕΚ που κάνουν πρακτική για να πάρουν την ΒΕΚ και να δώσουν στον ΕΟΠΠΕΠ.

• Like 1
Δημοσ.

Η πρακτική ισχύει για όποιον ξεκίνησε πρώτο εξάμηνο τον Οκτώβριο του 2013 και μετά.

Μαλιστα...Εμενα ηταν το 2012.

Όποτε θέλει μπορεί να δώσει .

Ευχαριστω πολύ.

Δημοσ.

Το ιδιο και με εμενα φιλε. Στο Ιεκ μας ειπαν οτι δεν γινεται να παρουμε βεκ χωρις την πρακτικη. Βεβαια εγω εχω κανει πρακτικη γιατι αντι για 4ο εξαμηνο μας εστειλαν σε διαφορα καταστηματα και δουλευαμε σαν τους μ@λ@κες... Ολα παιζουν, αλλα πρεπει να ασχοληθει το υπουργειο, το οποιο τα εχει γραψει ολα στην π@@τσα του απο τοτε που βγηκε η κυβερνηση...

Τα ίδια και σε εμάς.2 αναθεματισμένα χρόνια κάτσαμε για ένα χαρτί αμφίβολης ποιότητας και ούτε αυτό δεν μας δίνουν.Έχω κάνει τηλέφωνα σε πολλά ιεκ της Αθήνας και όλοι μου λένε πως περιμένουν από το υπουργείο απάντηση.

Δημοσ.

Γιατί δεν μπορείς; Ξέρω σπουδαστές ΙΕΚ που κάνουν πρακτική για να πάρουν την ΒΕΚ και να δώσουν στον ΕΟΠΠΕΠ.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 11263/07-10-2013 έγγραφο του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, οι παλιοί απόφοιτοι (όσοι αποφοίτησαν ως και τον Φεβρουάριο του 2015) έχουν το δικαίωμα να ξεκινήσουν Πρακτική Άσκηση το αργότερο μέχρι και την 1η Ιουλίου 2015.

Οι ενδιαφερόμενοι να απευθυνθούν εγκαίρως στο ΙΕΚ (μέχρι 19/06/2015). 

ανακοινωση απο ΙΕΚ , μονο οι παλιοι αποφοιτοι που δεν τους επιανε ο καινουργιος κανονισμος μπορουν να κανουν πρακτικη, οι καινουργοι που τελιωσαμε τον Ιουνιο δεν μπορουμε γιατι ειμαστε με τον καινουργιο κανονισμο , εναν κανονισμο που υπαρχει σχεδον 1,5 χρονο και καλα θα μας επετρεπε να κανουμε πρακτικη ακομα και απο το δευτερο εξαμηνο μαζι με την φοιτηση μας στα ΙΕΚ (ταυτοχρονα ) , τελικα πηραμε τα @@ μας . Πρεπει να περημενουμε να βγει αποφαση για εμας αν πρεπει να κανουμε πρακτικη η αν μας εξαιρεσουν γιατι εξαιτιας του υπουργειου δεν προλαβαινουμε να δοσουμε πιστοποιηση μαζι με τους υπολοιπους.  Ελλαδισταν , υποχρεωτικη αχρηστη πρακτικη για να εχουν κοροιδα που δουλεουν τσαμπα τα φιλαρακια τους... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...