vagelisda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Χιουμοριστικός ο τίτλος . Θέλω να βάλω λεφτά στην Πειραιώς γιατί δεν έχω αλλα μέσα. Απο εκεί κάνω κάποιες συναλλαγές . Γίνεται να γίνει κατάθεση απο το atm ? Εννοώ ,πάει κανένας υπάλληλος; θα τα μετρήσει κανείς ώστε να φανούν στο λογαριασμό μου ;
Miracle Worker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Καλύτερα πήγαινε σε ταμείο. Δεν έχουν πολύ κόσμο σήμερα. 1
Sarandis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Χιουμοριστικός ο τίτλος . Θέλω να βάλω λεφτά στην Πειραιώς γιατί δεν έχω αλλα μέσα. Απο εκεί κάνω κάποιες συναλλαγές . Γίνεται να γίνει κατάθεση απο το atm ? Εννοώ ,πάει κανένας υπάλληλος; θα τα μετρήσει κανείς ώστε να φανούν στο λογαριασμό μου ; Aν το atm έχει επιλογή "online κατάθεση" τα μετράει επιτόπου.
ioankav Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Από χθες υπάρχει ανακοίνωση της τράπεζας Πειραιώς για συγκεκριμένα υποκαταστήματα για τέτοιες δουλειές: Ποιες συναλλαγές θα εξυπηρετούνται; Καταθέσεις από εταιρικούς πελάτες και ιδιώτες Πληρωμές σε λογαριασμούς καταθέσεων όπως μισθοδοσία προσωπικού, πληρωμές προμηθευτών Έκδοση winbank (web banking) Έκδοση και επανέκδοση χρεωστικών καρτών. Κάθε δικαιούχος θα μπορεί να εκδώσει μία κάρτα. Η λίστα με τα υποκαταστήματα:http://www.piraeusbank.gr/~/media/Gr/Idiwtes/Files/special-transactions-centres-.pdf
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Να βρεις έναν καημένο να σου κάνει μεταφορά μέσω e banking και να του δώσεις το cashερι! Εγώ πάντως θα σου έδινα και ενα 5% επι του ποσού που θες να καταθέσεις, δώρο για τον κόπο σου! 4
michael92 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μπορείς σε ATM να βάλεις, μόνο σε αυτά που είναι χωρίς φάκελο όμως.
Miracle Worker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Εγώ που πήγα Εθνική σήμερα έλεγαν ότι το e-banking δεν λειτουργεί.
sphinxgr Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Eurobank σίγουρα δεν λειτουργεί γιατί το δοκίμασα. Eθνικη τωρα που προσπαθω,δεν μπαίνει μπήκε. Πειραιώς ούτε καν ανοίγει!
zio10 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Από ΑΤΜ μπορείς να καταθέσεις, βγήκε ανακοίνωση όπως γράφτηκε και πιο πάνω. Εγώ το βλέπω λίγο παγίδα αυτό, δηλαδή έστω καταθέτω 1000€, από τη στιγμή που μόνο 60€ μπορώ να πάρω την επόμενη στιγμή νομίζω ότι τα υπόλοιπα 940€ θα μοιραστούν σε 60άρια για να μπορέσει να πάρει περισσότερος κόσμος...νομίζω δηλαδή ότι το κάνουν γιατί τα ΑΤΜ αδειάζουν από λεφτά και θέλουν κατά κάποιο τρόπο να τα γεμίσουμε εμείς
vagelisda Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν δουλεύει το e-banking και δε μου δεσμευσουν απλά και αυτο το ποσό, θα χαρώ πολύ η κατάθεση μου να εξυπηρετήσει και το κόσμο που θέλει το 60αρι του. 2
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μόλις μετέφερα λεφτά ονλάιν από πειραιώς σε alpha. 1
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μόλις μετέφερα λεφτά ονλάιν από πειραιώς σε alpha. Πόσες ώρες/μέρες χρειάζεται για να ολοκληρωθεί η συναλλαγή? 1
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Α. Δε ξέρω γιατί το λογιστικό υπόλοιπο τώρα είναι διαφορετικό από το διαθέσιμο υπόλοιπο. Άρα τα λεφτά έχουν δεσμευτεί.
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι πότε θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό που μεταφέρθηκαν. Νομίζω πως θέλει 24-48 ώρες ανάλογα με την ώρα της συναλλαγής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα