Parasomnia Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Το θέμα είναι πότε θα είναι διαθέσιμα στον λογαριασμό που μεταφέρθηκαν. Νομίζω πως θέλει 24-48 ώρες ανάλογα με την ώρα της συναλλαγής. Χτες κατά τις 13:30 το μεσημέρι έκανα εμβασμα από Πειραιώς σε Alpha, και φάνηκε διαθέσιμο σήμερα ίδια ώρα περίπου.
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Χμ. Δε ξέρω τώρα μπερδεύτηκα. Γράφει άλλες δεσμεύσεις 46.10 ευρώ. Άρα από την Κυριακή που έβαλα βενζίνη δεν μεταφέρθηκαν τα χρήματα.
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Μόλις μετέφερα λεφτά ονλάιν από πειραιώς σε alpha. Τι προμήθεια έχει το εσωτερικό έμβασμα; Εξαρτάται μόνο από την τράπεζα που στέλνει; Νομίζω ερωτάσαι στις φόρμες αν θέλεις να πληρώσεις και τα έξοδα της target τράπεζας.
CtrlFreak Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Έστειλα από Πειραιώς στην Ευrobank μου κράτησε 1 ευρώ η πρώτη και 3 η δεύτερη.
alan2 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Τι προμήθεια έχει το εσωτερικό έμβασμα; Εξαρτάται μόνο από την τράπεζα που στέλνει; Νομίζω ερωτάσαι στις φόρμες αν θέλεις να πληρώσεις και τα έξοδα της target τράπεζας. 3 euro κράτησε η αλφα (παραλήπτης ) και 1 ευρώ η Πειραιώς (αποστολέας) για 60.
φραμπάλα Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 1 ευρώ η πειραιώς. για την άλφα δεν ξέρω. 3 ευρώ είναι; ουστ!
cosmos000 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Πάντως στην εθνική τράπεζα με κατάθεση στο μηχάνημα (σ αυτά χωρίς φάκελο) είναι διαθέσιμα αμεσότατα (ούτε 1 λεπτό) ακόμα και στο εξωτερικό (60ρι πάντα).
funbreaker Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Αν είναι κλειστές οι τράπεζες ποιος θα ανοίξει τον φάκελο και θα δώσει εντολή για την συναλλαγή?
dimitra_m3 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Τα κεντρα αυτοματων συναλλαγων(αυτοματης εξυπηρετησης) εντος υποκαταστηματων λειτουργουν?
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να βάλω λεφτά στην Πειραιώς Βαγγέλης, να υποθέσω; Μάλλον ναι... Λοιπόν φίλε Βάγγο...Μην κουράζεσαι. Θα μού στείλεις εμένα τα χρήματα μέσω western union και θα κάνω εγώ την κατάθεση για λογαριασμό σου, για να μην ταλαιπωρείσαι. Είμαι ο πρωτότοκος γιος του προσφάτως εκλιπόντος μονάρχη τής αυτόνομης Νιγηριανής επαρχίας τού Μουτσαβουντού και τυχαίνει να βρίσκομαι στην Ελλάδα για τις διακοπές μου, οπότε μπορείς να μού έχεις εμπιστοσύνη. Θα χαρώ να σε εξυπηρετήσω. Όνομα αποστολής για τη W.U. : Mr. Tafagat Alef Tasou Ταλέμεεεε!!! Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2015 από deesnider 9
Unabomber Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Βαγγέλης, να υποθέσω; Μάλλον ναι... Λοιπόν φίλε Βάγγο...Μην κουράζεσαι. Θα μού στείλεις εμένα τα χρήματα μέσω western union και θα κάνω εγώ την κατάθεση για λογαριασμό σου, για να μην κουράζεσαι. Είμαι ο πρωτότοκος γιος του προσφάτως εκλιπόντος μονάρχη τής αυτόνομης Νιγηριανής επαρχίας τού Μουτσαβουντού και τυχαίνει να βρίσκομαι στην Ελλάδα για τις διακοπές μου, οπότε μπορείς να μού έχεις εμπιστοσύνη. Θα χαρώ να σε εξυπηρετήσω. Όνομα αποστολής για τη W.U. : Mr. Tafagat Alef Tasou Ταλέμεεεε!!! Το ξερα ρε φιλε…… το ξερα…… οτι αυτο ειναι το πραγματικο ονομα σου και οχι το deesnider……. 2
deesnider Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Το ξερα ρε φιλε…… το ξερα…… οτι αυτο ειναι το πραγματικο ονομα σου και οχι το deesnider……. 'νταξει ρε 'συ ...κι εγώ το ξέρω ότι το Unabomber δεν είναι το πραγματικό σου όνομα, αλλά δε σε δίνω τόσο στεγνά σε όλο το inso... 1
Han Solo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Χιουμοριστικός ο τίτλος . Θέλω να βάλω λεφτά στην Πειραιώς γιατί δεν έχω αλλα μέσα. Απο εκεί κάνω κάποιες συναλλαγές . Γίνεται να γίνει κατάθεση απο το atm ? Εννοώ ,πάει κανένας υπάλληλος; θα τα μετρήσει κανείς ώστε να φανούν στο λογαριασμό μου ; φυσικα και μπορεις και καλα θα κανεις να ξεπληρωσεις οτι λογαριασμους χρωστας αν εχεις τα λεφτα. ολοι οσοι τραβηξαν τα λεφτα τους νομιζοντας οτι θα τα σωσουν κρατωντας τα στα "μπαουλα" ΣΦΑΛΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ! αν αυριο παμε σε αλλο νομισμα , η ανταλλαγη των ευρω με το νεο νομισμα στο εσωτερικο της χωρας για τους ελληνες θα καθοριστει απο την Κεντρικη Τραπεζα και θα ειναι ανεξαρτητο απο την πραγματικη αξια του νεου νομισματος. ετσι και μεσα στην τραπεζα και στα "μπαουλα" ειναι ενα και το αυτο , ασε που θα ψηφιστουν νομοι που αν πιασουν καποιον να βγαζει ευρω πανω απο ενα οριο στο εξωτερικο εχοντας τα πανω του θα ειναι και αδικημα ,,,, αυτα προς γνωση και συμμορφωση !!!
zio10 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 φυσικα και μπορεις και καλα θα κανεις να ξεπληρωσεις οτι λογαριασμους χρωστας αν εχεις τα λεφτα. ολοι οσοι τραβηξαν τα λεφτα τους νομιζοντας οτι θα τα σωσουν κρατωντας τα στα "μπαουλα" ΣΦΑΛΟΥΝ ΟΙΚΤΡΑ ! αν αυριο παμε σε αλλο νομισμα , η ανταλλαγη των ευρω με το νεο νομισμα στο εσωτερικο της χωρας για τους ελληνες θα καθοριστει απο την Κεντρικη Τραπεζα και θα ειναι ανεξαρτητο απο την πραγματικη αξια του νεου νομισματος. ετσι και μεσα στην τραπεζα και στα "μπαουλα" ειναι ενα και το αυτο , ασε που θα ψηφιστουν νομοι που αν πιασουν καποιον να βγαζει ευρω πανω απο ενα οριο στο εξωτερικο εχοντας τα πανω του θα ειναι και αδικημα ,,,, αυτα προς γνωση και συμμορφωση !!! Ακόμα κι αν ισχύει αυτό που λες όσοι τα έβγαλαν θα τα έχουν ακέραια όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα