greeneye Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Ερωτηση για Μicrosoft Εxcel 2007 Φτιαχνω κατι πινακες και το excel αριστερα εχει τον Αυξοντα αριθμο 1,2,3 κτλ... Επειδη στην πρωτη γραμμη εγω εχω βαλει τιτλους και οι υπολογισμοι μου ξεκινανε απο την δευτερη γραμμη πρεπει να ξεκιναω με κελι-γραμμα 2 και περα. Εχω 50 θεσεις οποτε με αναγκαζει να εχω π.χ για ολικο αθροισμα το =sum(A2:A51) Με ποιο τροπο θα κανω στο excel η αριθμηση του (Α/Α δηλαδη) να ξεκιναει απο την δευτερη γραμμη ωστε να τα εχω στρογγυλα απο το 1 εως το 50 και οχι απο το 2 εως το 51? Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2015 Δεν γινεται αυτο που λες, αλλα δεν εχει και νοημα
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 για μενα εχει νοημα θα με διευκολυνε αφανταστα. 100% δεν γινεται φιλε λες?
flik Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Καλά αν είανι τόσο ανάγκη σβήσε την πρώτη γραμμή των τίτλων, κάνε την δουλειά σου αφού θα σε διεκυκολύνει τόσο πολύ και στο τέλος όταν είναι να το μεταφέρεις σε word ξερω 'γω τότε εισάγεις γραμμή στην σειρά 1 για τίτλο. Αλλά, απο περιέργεια, γιατί θα σε διευκόλυνε; Ούτε καν το βλέπεις.
greeneye Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 ναι οπως ειπες γινεται με τον "μπακαλικο" τροπο ευχαριστω! Ειναι δυσκολο να σου εξηγησω απλοικα θα σου πω οτι χωρις να κοιταω καθε sheet κτλ ξερω π.χ οτι το πρωτο πεδιο ειναι Α1, το τελευταιο Α50 το Α10 ταδε το Α20 ταδε κτλ ειναι στρογγυλα τα νουμερα αλλιως παω Α2 Α11 Β31 κτλ κτλ
dancer_69 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2015 Μπορείς να κάνεις και το εξής: να εισάγεις μια στήλη πριν τους τίτλους και να αριθμήσεις τα κελία ξεκινώντας απ' το 1 με αυτόματη αρίθμηση. Μετά από το μενού "Προβολη" μπορείς να επιλέξεις την απόκρυψη επικεφαλίδων και στηλών(μπορεί να διαφέρει η ονομασία, χρησιμοποιώ το libre office, αλλά υπάρχει παρόμοια επιλογή).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα