Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έδωσες την απάντηση που ζητούσα. Thanks. :)

Εδωσα την απαντηση που ζητουσαν ολοι η παραπανω χρηστες για τον τροπο συμπεριφορας σου!!!

Ειπαμε οταν στριμωχνεσαι λες οτι να ναι...το επιβεβαιωνεις αλλη μια φορα....αλλος λεει κατι τωρα, κατι διαφορετικο σε 10 λεπτα οχι εγω.

Συγχαρητηρια για το ηθος σου!!!!  :-D  :-D

Αυτοι ειναι η κουτοπονηρια μας ως Ελληνες, τελικα για ολα υπαρχει λογος που μας @@@@ βλεπε μεταφορικα amazon.co.uk, αλλαγη σε ορους εγγυησης κτλπ.

• Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγχαρητηρια για το ηθος σου!!!!  :-D  :-D

Μιας και βαρέθηκα να απαντάω σε τσιράκια της καθεμίας εταιρείας, να σε ενημερώσω ότι ναι, έχω και ήθος (έτσι μου λένε τουλάχιστον - ψέματα λένε και οι υπόλοιποι; )

Βέβαια απορώ. Τον ορισμό του ήθους τον γνωρίζεις; Έχω γράψει 3-4 σελίδες κείμενα, δεν έχω βρίσει σε κανένα σημείο μου. Αν και εσείς εκεί στο Πλαίσιο έχετε ένα θέμα όταν σας χαρακτηρίζουν τα προιόντα σας Touvlo-x κλπ. Το κατάλαβα καλά όταν μιλούσα με τα κεντρικά σας και προσπαθούσατε να με πείσετε ότι ο κόσμος αγοράζει κάτι ανάμεσα σε apple design και alienware δυναμική.

Τέλος πάντων, μιας και δεν έχω ήθος, παίρνω τα κουβαδάκια μου και πηγαίνω σε άλλη παραλία.

Άλλωστε, δεν είχα τι να κάνω επί 15 μέρες και είπα να σκοτώνω την ώρα μου με δεκάδες ώρες τηλεφωνημάτων, 5 σέρβις και άλλα τέτοια ωραία στο εξοτικό Περιστέρι (από το σερβις Περιστερίου φυσικά δεν δέχθηκα ποτέ ένα συγγνώμη για την όλη ταλαιπωρία. Που οι τύποι άλλαζαν μητρική αντι για fanάκι. Θα μου πεις, στην Μαγούλα καλύτεροι ήταν που αλλάχθηκε πάλι μητρική από εκείνους ενώ επί δέκα φορές στο τηλ. ανέφερα ότι χρειάζεται αλλάγη ανεμιστήρα ή/και heatsink; )

Όταν μάθετε εκεί στο Turbox store (όπως σωστά ειπώθηκε) τι εστί σεβασμός προς τον πελάτη, το πιθανότερο είναι να έχετε φάει απανωτά πρόστιμα και να στρώσετε.

Τα φιλιά μου στην ειδυλλιακή Μαγούλα. 

• Like 1
Δημοσ.

Όταν μάθετε εκεί στο Turbox store (όπως σωστά ειπώθηκε) τι εστί σεβασμός προς τον πελάτη, το πιθανότερο είναι να έχετε φάει απανωτά πρόστιμα και να στρώσετε.

Το κακό είναι ότι ο κόσμος τα επιλέγει και συνεχίζει να τα επιλέγει γιατί είτε δεν είναι σε κάποιο τεχνολογικό φόρουμ,είτε γιατί το θεωρεί ευκολία μιας και βρίσκεται κοντά του, είτε δεν ξέρει να χρησιμοποιήσει το ρημάδι το ίντερνετ για κάτι που θέλει να αγοράσει.

εψαχνα ενα 10μετρο utp καλώδιο και βρισκόμουν πειραιά,μπαίνω ανεβαίνω πάνω στα δικτυακά και ο πανέξυπνος πωλητής προσπαθούσε να πουλήσει tuvlara X τροφοδοτικό 750άρι λέγοντας ότι είναι δικό τους προιόν και ισάξιο των ανταγωνιστών.Ανέφερε τα κλασσικά περι βάρους και συναφή.

Δεν ηξερα αν έπρεπε να κλάψω η να γελάσω πραγματικά.

Αν θυμάμαι καλά πρόστιμο είχε πάρει το πλαίσιο κάποτε αλλά δεν έμαθα τι έγινε τελικώς.

Δημοσ.

Μιας και βαρέθηκα να απαντάω σε τσιράκια της καθεμίας εταιρείας, να σε ενημερώσω ότι ναι, έχω και ήθος (έτσι μου λένε τουλάχιστον - ψέματα λένε και οι υπόλοιποι; )

Βέβαια απορώ. Τον ορισμό του ήθους τον γνωρίζεις; Έχω γράψει 3-4 σελίδες κείμενα, δεν έχω βρίσει σε κανένα σημείο μου. Αν και εσείς εκεί στο Πλαίσιο έχετε ένα θέμα όταν σας χαρακτηρίζουν τα προιόντα σας Touvlo-x κλπ. Το κατάλαβα καλά όταν μιλούσα με τα κεντρικά σας και προσπαθούσατε να με πείσετε ότι ο κόσμος αγοράζει κάτι ανάμεσα σε apple design και alienware δυναμική.

Τέλος πάντων, μιας και δεν έχω ήθος, παίρνω τα κουβαδάκια μου και πηγαίνω σε άλλη παραλία.

Άλλωστε, δεν είχα τι να κάνω επί 15 μέρες και είπα να σκοτώνω την ώρα μου με δεκάδες ώρες τηλεφωνημάτων, 5 σέρβις και άλλα τέτοια ωραία στο εξοτικό Περιστέρι (από το σερβις Περιστερίου φυσικά δεν δέχθηκα ποτέ ένα συγγνώμη για την όλη ταλαιπωρία. Που οι τύποι άλλαζαν μητρική αντι για fanάκι. Θα μου πεις, στην Μαγούλα καλύτεροι ήταν που αλλάχθηκε πάλι μητρική από εκείνους ενώ επί δέκα φορές στο τηλ. ανέφερα ότι χρειάζεται αλλάγη ανεμιστήρα ή/και heatsink; )

Συνεχιζεις προσωπικη επιθεση προς το ατομο μου χωρις να υπαρχει λογος.

Το μονο που σχολιασα ειναι το αυτονοητο, κραζουμε τα μαγαζια οταν δεν συμπεριφερονται σωστα και πολυ καλα κανουμε, αλλα το να κραζεις για προληπτικη αντικατασταση δισκου ειναι γελοιο και θα πρεπει να σε δει γιατρος.

Μην μου αναφερεις περι καταστηματων πλαισιου και υπαλληλων απο οτι φαινεται τους εχεις μαθει καλα και εχεις παραπανω σχεσεις απο εμενα, αφου εισαι συχνος πελατης εσυ και οχι εγω. Παντως για να συνεχιζεις να ψωνιζεις απο εκει μαλλον σου αρεσει το service τους.

Δημοσ.

Το μονο που σχολιασα ειναι το αυτονοητο, κραζουμε τα μαγαζια οταν δεν συμπεριφερονται σωστα και πολυ καλα κανουμε, αλλα το να κραζεις για προληπτικη αντικατασταση δισκου ειναι γελοιο και θα πρεπει να σε δει γιατρος.

Έκραξα το ότι με έτρεχαν στο σερβις τους αφού τα τζιμάνια στα κεντρικά έβαλαν άλλον δίσκο μέσα στο λαπτοπ από αυτόν που αναφερόταν στην απόδειξη. Αλλά τι λέω; Έχεις δίκιο. Έκραξα την αντικατάσταση δίσκου (τι άλλο θα διαβάσω βραδιάτικα)

Δημοσ.

Έκραξα το ότι με έτρεχαν στο σερβις τους αφού τα τζιμάνια στα κεντρικά έβαλαν άλλον δίσκο μέσα στο λαπτοπ από αυτόν που αναφερόταν στην απόδειξη. Αλλά τι λέω; Έχεις δίκιο. Έκραξα την αντικατάσταση δίσκου (τι άλλο θα διαβάσω βραδιάτικα)

Αγαπητε μου φιλε εισαι στραβος; Εχεις ξαναδιαβασει τι εγραψες; 

Ο δίσκος με 98% υγεία προφανώς και δεν πήγαινε για αλλαγή, ας είναι καλά ο ..τεχνικός που δεν ηξερε.

Δημοσ.

..αλλα το να κραζεις για προληπτικη αντικατασταση δισκου ειναι γελοιο και θα πρεπει να σε δει γιατρος.

Με βλέπει γιατρός, όντως! Μόνο που δεν είναι ψυχίατρος δυστυχώς. :(

Αγαπητε μου φιλε εισαι στραβος; Εχεις ξαναδιαβασει τι εγραψες; 

Φαίνεται ποιος έχει ήθος. :)

..αφου εισαι συχνος πελατης εσυ και οχι εγω. 

Ισχύει ότι είμαι συχνός 'πελάτης' τους. Δεν έχω αγοράσει ποτέ άμεσα όμως απο το Πλαίσιο, παρά μόνο έμμεσα.

Πως γίνεται αυτό; Ε, δεν φταίω που τα μισά που αγοράζω μεταχειρισμένα (και τα παίρνω σε σκότωμα τιμή) είναι από εκεί.

Παίζει να έχω να αγοράσω προιον απο το Πλαίσιο (ως Ανδρέας) απο το 2009.

Δημοσ.

Με βλέπει γιατρός, όντως! Μόνο που δεν είναι ψυχίατρος δυστυχώς. :(

Φαίνεται ποιος έχει ήθος. :)

Καλη καρδια αδερφε, μαλλον ειδικευεσαι στον να αγοραζεις χαλασμενα σε τιμη ψυχουλα(απο γυναικες που δεν εχουν ιδεα) και να πας να γκαριζεις για επισκευη..μεταπουλοντας τα, δεν εξηγειται αλλιως η περιπτωση σου να συνεχιζεις να χρησιμοποιησεις tuvlo-x

Δημοσ.

μαλλον ειδικευεσαι στον να αγοραζεις χαλασμενα σε τιμη ψυχουλα(απο γυναικες που δεν εχουν ιδεα) 

Και έλεγα πότε θα ακούσω την επόμενη βλακεία να πάω για ύπνο.

και να πας να γκαριζεις για επισκευη..

..βέβαια, άκουσα απανωτή βλακεία back to back. Μέγιστος καραγκιόζης είμαι λέμε. Γκαρίζω σαν τρελός κάθε φορά στο Πλαισιο. Αν δεν ακουστώ μέχρι τον Βενέτη απέναντι, δεν φεύγω.

Από αλλού άρχισε το όλο θέμα, αλλού πήγες να το καταλήξεις με ψευδε'ις αναφορές περί γκαρισμάτων, ψευδών στοιχείων από μέρους μου κλπ.

Googlάρε λιγάκι τι γράφεται για το κατάστημα σας και τα ξαναλέμε.

Με αγάπη, Άνηθος ( Α στερητικό + ήθος)

Αντίος φίλε, καλά μπάνια.

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό, αντί να επικροτησης την καλή θέληση και την σωστή κίνηση κάποιου , προσπάθησες να ειρωνευτεις εκ τον υστέρων και να κατηγορησεις ως άσχετο.

Τελικά δεν είσαι γκαντέμης από ότι φαίνεται.

Κατάλαβα ως προς τι η άσχημη εμπειρία που είχες.

Συνέχισε να προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με αναφορές και χαρακτηρισμους σε καταστήματα και υπαλλήλους...

Όπως είπα και πριν, τέτοιοι είμαστε σαν λαός αυτά μας αξίζουν..

Δημοσ.

Εχει δικιο, πρεπει να επικροτεις που δεν σου αλλαξαν το προφανες στην περιπτωση σου αλλα προσπαθησαν να σε βγαλουν τρελο. Πιστευω οτι με αυταπαρνηση θελαν να σε βγαλουν βολτα εξω απο το σπιτι. Ψυχουλες. Με τα πολλα καναν και το λαθος και αλλαξαν το ανεμηστηρακι και ας πουμε εφτιαξε το μηχανημα. Ντροπη σου. :devil: :devil: :devil:
Τι αλλο θα διαβασω πια;

Δημοσ.

Το θέμα είναι απλό, αντί να επικροτησης την καλή θέληση και την σωστή κίνηση κάποιου , προσπάθησες να ειρωνευτεις εκ τον υστέρων και να κατηγορησεις ως άσχετο.

Τελικά δεν είσαι γκαντέμης από ότι φαίνεται.

Κατάλαβα ως προς τι η άσχημη εμπειρία που είχες.

Συνέχισε να προσπαθείς να κερδίσεις τις εντυπώσεις με αναφορές και χαρακτηρισμους σε καταστήματα και υπαλλήλους...

Όπως είπα και πριν, τέτοιοι είμαστε σαν λαός αυτά μας αξίζουν..

δηλαδή θες να μας πείς ότι:

1)δεν σε απασχολεί αυτο που πέρασε αλλα να είναι ευγνώμον που τον εξυπηρέτησαν

2)δεν φτάνει η ταλαιπωρία του.

Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι η αλλαγή του δίσκου. Αλλωστε τον έχει πληρώσει με τις βενζίνες πήγαινε-έλα.

έσυ θες να μας πείς ότι στην θέση του θα τους έλεγες μην τον αλλάξετε με 98% ο δίσκος είναι σούπερ κλπ.

έχεις πιαστεί απο ενα πράγμα και το έχεις κάνει καραμέλα.

Το κατάστημα δυστυχώς η ευτυχώς είναι για κλωτσιές μαζί με όλους εκει πέρα. Στην τελική ας κλείσουν τα είδη Η/Υ και σαν βιβλιοπωλείο μια χαρά θα την βγάλουν.

Το θέμα είναι ότι ο χριστόφορος ευτυχώς είχε και έχει; τρομερή υπομονή σε κάτι τέτοιο,άλλος παίζει να είχε πλακωθεί απο την δεύτερη-τρίτη φορά που θα πήγαινε να πάρει το λάπτοπ με το ίδιο σύμπτωμα.

Δημοσ.

δηλαδή θες να μας πείς ότι:

1)δεν σε απασχολεί αυτο που πέρασε αλλα να είναι ευγνώμον που τον εξυπηρέτησαν

2)δεν φτάνει η ταλαιπωρία του.

Το λιγότερο που θα μπορούσαν να κάνουν είναι η αλλαγή του δίσκου. Αλλωστε τον έχει πληρώσει με τις βενζίνες πήγαινε-έλα.

έσυ θες να μας πείς ότι στην θέση του θα τους έλεγες μην τον αλλάξετε με 98% ο δίσκος είναι σούπερ κλπ.

έχεις πιαστεί απο ενα πράγμα και το έχεις κάνει καραμέλα.

Το κατάστημα δυστυχώς η ευτυχώς είναι για κλωτσιές μαζί με όλους εκει πέρα. Στην τελική ας κλείσουν τα είδη Η/Υ και σαν βιβλιοπωλείο μια χαρά θα την βγάλουν.

Το θέμα είναι ότι ο χριστόφορος ευτυχώς είχε και έχει; τρομερή υπομονή σε κάτι τέτοιο,άλλος παίζει να είχε πλακωθεί απο την δεύτερη-τρίτη φορά που θα πήγαινε να πάρει το λάπτοπ με το ίδιο σύμπτωμα.

Η κουβέντα δεν ξεκίνησε για το λαπτοπ, δεν σχολίασα κάτι όσο αφορά αυτό και φυσικά ο ts έχει τα χίλια δικαια μαζί του. Άλλο τονίζω αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είναι άλλο θέμα. Όχι φυσικά και δεν δικαιούται αντικατάσταση στον δίσκο λόγω κατανάλωση βενζίνης. Οι όροι της εγγύησης είναι σαφής και αναφερουν ότι το κόστος μεταφοράς των προϊόντων από και προς το service επιβαρυνουν τον πελάτη.

Άλλο η περίπτωση του ελλατωματικου λαπτοπ και άλλο η προληπτική αντικατάσταση δίσκου.

Εχει δικιο, πρεπει να επικροτεις που δεν σου αλλαξαν το προφανες στην περιπτωση σου αλλα προσπαθησαν να σε βγαλουν τρελο. Πιστευω οτι με αυταπαρνηση θελαν να σε βγαλουν βολτα εξω απο το σπιτι. Ψυχουλες. Με τα πολλα καναν και το λαθος και αλλαξαν το ανεμηστηρακι και ας πουμε εφτιαξε το μηχανημα. Ντροπη σου. :devil: :devil: :devil:

Τι αλλο θα διαβασω πια;

Διάβασε όλο το θέμα για να καταλάβεις για τι μιλάμε.

Δημοσ.

και σου ξαναγράφω με όλη την καλή διάθεση,εσύ στην αντίστοιχη θέση τι θα έκανες;

θες να μου πείς ότι η αλλαγή δίσκου δεν είναι επειδή έχουν καταλάβει εν μέρει τι ζόρι περνάει; και αυτά σχετικά με την επέκταση εγγύησης και ότι δεν την δικαιούται επειδή είναι κομμένη σε άλλο όνομα;

γελάνε και οι πετρες,δεν τα κάνουν σοβαρές εταιρίες σε λάπτοπ(dell,lenovo) και το κάνει το μικρομάγαζο που λέγεται πλαίσιο; σοβαρά; μήπως κιόλας να πηγαίνουμε με τον κηδεμόνα μας να ζητήσουμε αυτό που μας ανήκει δικαιωματικά; :-D

εγω φυσικά και έχω καταλάβει όλο το θέμα,το έχω διαβάσει απο την αρχή.

Για να μην σου πω ότι στην καλύτερη μόνο και μόνο για την ταλαιπωρία θα έπρεπε να του δώσουν νέο λάπτοπ,δεν θα τους πέσει ο κώλος δα,

• Like 1
Δημοσ.

Η κουβέντα δεν ξεκίνησε για το λαπτοπ, δεν σχολίασα κάτι όσο αφορά αυτό και φυσικά ο ts έχει τα χίλια δικαια μαζί του. Άλλο τονίζω αν δεν μπορείς να το καταλάβεις είναι άλλο θέμα. Όχι φυσικά και δεν δικαιούται αντικατάσταση στον δίσκο λόγω κατανάλωση βενζίνης. Οι όροι της εγγύησης είναι σαφής και αναφερουν ότι το κόστος μεταφοράς των προϊόντων από και προς το service επιβαρυνουν τον πελάτη.

Άλλο η περίπτωση του ελλατωματικου λαπτοπ και άλλο η προληπτική αντικατάσταση δίσκου.

Διάβασε όλο το θέμα για να καταλάβεις για τι μιλάμε.

Λοιπόν άλλη μια απάντηση να κάνεις και θα θεωρηθεί διαφήμιση ως προς το Πλαίσιο.

Εμπίπτει στην απαγόρευση ως προς την διαφήμιση σε μαγαζιά και υπηρεσίες και θα έχεις τις ανάλογες κυρώσεις. Το θέμα το έχεις εκτροχιάσει εδώ και 2 σελίδες.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...