Oneos33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα έχω την εξής απορία ποια είναι η μεγαλύτερη συγκέντρωση-πορεία-συλλαλητήριο που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα; Από πολιτικές-οπαδικές-πολυτεχνείου-υπέρ της Μακεδονίας στην Θεσσαλονίκη-Πασοκ 1985-Η χθεσινή στο σύνταγμα και γενικά ΟΣΕΣ υπήρξαν.Ποια ήταν και με πόσα άτομα; Ευχαριστώ!
Oneos33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Βλέπω να κλειδώνει το thread. Τι το κακό έχει δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να κλείσει;
MikeJ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Του Αντρέα το 1985 στη Θεσσαλονίκη.... Δεν ήταν συγκέντρωση... ήταν Λαοθάλασσα.... Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς. Σήκω Αντρέα να δεις τη νεολαία. Σήκω Αντρέα για να δεις το παιδί της Αλλαγής (ΓΑΠ) Να γυρίσει ο Αντρέας για να φάει ο κόσμος κρέας. Ζητώ συγνώμη είμαι παλαιοπασόκος....
Baator Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Η συγκέντρωση του Πασόκ το 1985 στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ. Όποιος ξέρει και την πόλη, βλέποντας το βίντεο καταλαβαίνει από που μέχρι που είχε κόσμο. Επί χιλιόμετρα στο κέντρο της πόλης, ήταν πίτα στον κόσμο.
Oneos33 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Η συγκέντρωση του Πασόκ το 1985 στην Θεσσαλονίκη πρέπει να ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ. Όποιος ξέρει και την πόλη, βλέποντας το βίντεο καταλαβαίνει από που μέχρι που είχε κόσμο. Επί χιλιόμετρα στο κέντρο της πόλης, ήταν πίτα στον κόσμο. Του Αντρέα το 1985 στη Θεσσαλονίκη.... Δεν ήταν συγκέντρωση... ήταν Λαοθάλασσα.... Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς. Σήκω Αντρέα να δεις τη νεολαία. Σήκω Αντρέα για να δεις το παιδί της Αλλαγής (ΓΑΠ) Να γυρίσει ο Αντρέας για να φάει ο κόσμος κρέας. Ζητώ συγνώμη είμαι παλαιοπασόκος.... images.jpg του Αντρέα respect the σοφία του λαού Και εγώ νομίζω το 85 στην Θεσσαλονίκη ήταν, από λαό ξέρουμε ποσο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις