Basilhs23___ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Να στο παίζει ντίβα η μπουκάλα πετρογκάζ, ε όχι ρε φίλε. Φοβερή ατάκα, ή όπως λέει ένας γνωστός blogger, "σαν το μπουρί της σόμπας". 1
Haris San Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε... Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?" κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν... Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι... Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου και ηταν μπαζο (αυτη) 3
φραμπάλα Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλά τι να πω για τις απόψεις σας...μάλλον 15χρονα θα είστε 1
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε... Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?" κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν... Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι... Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου και ηταν μπαζο (αυτη) Δεν ξερω πως το εννοεις το μπαζωμα, εγω λεω αν δεν μπαζωσεις δεν χτιζεις, πρεπει να πας και με το μπαζο για να αρχισεις να πειραματιζεσαι με διαφορες τεχνικες κλπ πανω σε αυτη και οχι στην μουν... που της τα εχουν κανει ηδη και πιθανοτατα αν τα κανεις και λαθος να φας ακυριλα.
EKTELESTES Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Φαντάζομαι αντίστοιχα θέματα σε άλλες χώρες: "UK girls are so stuck up. I went to Greece and dozens of women were all over me" Έχεις μεγάλη φαντασία πάντως 1
bedazzled Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε... Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?" κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν... Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι... Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου και ηταν μπαζο (αυτη) Μεγάλη αλήθεια αυτά που λες φίλε για το FB. Η νοοτροπία του λιγούρη και του "κανε αδδ κούκλα είμαι μπλοκ" έχει κάνει τις γκόμενες ντίβες. Αν ήμασταν σοβαρός λαός, θα κάναμε όλοι οι άντρες αποχή από το FB και θα αφήναμε μόνες τους τις γυναίκες εκεί μέσα να κάνουν like η μια στην άλλη... αλλά τι περιμένεις από τον μέσο Έλληνα που του κόψανε το PayPal/PaySafe και δεν μπορεί πλέον να παίξει online betting και έχει τρελαθεί; Έχουμε λάθος προτεραιότητες σαν λαός. Το μόνο καλό είναι ότι αν πάμε σε δραχμή και ζητάνε ευρώ/συνάλλαγμα για τις διεθνείς διασυνδέσεις με το internet, τότε μπορεί να μην έχουμε καν πρόσβαση στο FB και θα κοπεί μια και καλή όλο αυτό, εκτός και αν μας κάνουν χάρη λόγω φακελώματος/πελατείας. Ίδωμεν. Το μόνο σίγουρο είναι αν πέσει ραγδαία το βιοτικό επίπεδο, τότε θα αρκεί μια Kolynos, οπότε το τουπέ θα πέσει θέλοντας και μη.
Apoll Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 εγω εχω φαει πολλα ακυρα γιατι το δουλευω συνεχεια το θεμα. ε δε με πειραζει απο τις 10 να μου καθονται οι 2 3 με τις ελληνιδες μια μου καθεται μια στις 20 και ειναι και τρισαθλιο μπαζο. να φας χυλοπιτα απο 2μετρη ρωσιδα με ευγενικο τροπο δε πειραζει να σε γειωσει ομως παρταλι ελληνιδα χαμηλοκωλα βλαχουτσα ε δε καταπινεται ρε φιλε και επισης οι ελληνιδες εινια εξαιρετικα αγενεις μιλανε ασχημα και βριζουν και ολας Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο. Αγγλίδα (στην Αγγλία και όχι σε "tourism mode" στην Ελλάδα), αν την πλησιάσεις και πει όχι, θα σε ευχαριστήσει για το compliment (γιατί είναι), και με τον τρόπο της θα δείξει συμπόνια, θαυμασμό για την κίνηση και είναι μεγάλη αυτοεπιβεβαίωση για την ίδια. Ελλάδα, και αυτό το ξέρω και από ξαδέρφες μου, που παναθεμά είναι και αρκετές, τελείως βάρβαρες και θα σου ρίξουν και μπινελίκι. 3
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε... Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?" κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν... Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι... Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου και ηταν μπαζο (αυτη) Και στο Hi5(ή οπως λεγεται)γινοταν αυτα πιο παλια πριν βγει το FB,απλα με το Facebook πηρε την εκταση που πηρε γιαυτο και καποια πραγματα οπως τα περιγραφεις παραπανω ειναι τοσο εντονα σε καποιες περιπτωσεις(οχι παντα οπως αφηνεις να εννοηθει).
Runner25 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο. Αγγλίδα (στην Αγγλία και όχι σε "tourism mode" στην Ελλάδα), αν την πλησιάσεις και πει όχι, θα σε ευχαριστήσει για το compliment (γιατί είναι), και με τον τρόπο της θα δείξει συμπόνια, θαυμασμό για την κίνηση και είναι μεγάλη αυτοεπιβεβαίωση για την ίδια. Ελλάδα, και αυτό το ξέρω και από ξαδέρφες μου, που παναθεμά είναι και αρκετές, τελείως βάρβαρες και θα σου ρίξουν και μπινελίκι. πολυ σωστο αυτο Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε... Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?" κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν... Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι... Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου και ηταν μπαζο (αυτη) αυτο που λες για το facebook συμφωνω οσο για τα μπαζα τα μπαζα συνηθως ειναι "φιλοτιμες" κοπελες στο κρεβατι ιδιως με ωραιους αντρες πιστευω θα τα δινουν ολα ενω οι ωραιες την εχουν δει σου λεει ειμαι ωραια αυτο φτανει και απλα ανοιγουν τα ποδια Ο καθένας έχει δικαίωμα να στοχεύει όπου θέλει αλλά μην παραπονιέται μετά αν δεν βρίσκει κάτι,πρέπει λίγο πολύ να έχουμε και αυτογνωσία και να ξέρουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε. η πλακα ειναι οταν ακους γυναικες και λενε δε μας τη πεφτουν τωρα με το νετ κανεις δε παει και καλα κανουν αφου μοιραζουν αβερτα χυλοπιτες δηλαδη μερικες πιστευουν οτι αν εισαι μοντελο με λεφτα θα πας σε αυτες εχουν απαιτησεις παρα πολυ υψηλες και δεν μπορει να χαμηλωσεις και πολυ τα στανταρς σου ποσο χαμηλα θα πεσεις τη γκομενα τη κυκλοφορεις και εξω σε βλεπει και κοσμος
Jethro Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έχουμε στο μυαλο μας καποιες προτιμησεις και προυποθεσεις ολοι...Αν ξερουμε τι θελουμε μπορει να μας παρει περισσοτερο καιρο να το βρουμε αλλα θα βρουμε κατι πιο κοντα σε αυτο που θελαμε. Αλλιως σου κανει κατι τελειως ακυρο κλικ απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου και κολλας, λεγομενη καψουρα και ψαχνεσαι μετα απο λιγο τι στο διαολο πηγε λαθος χαχαχαχαχα. Κοιταμε να ταιριαζουμε με το ταιρι μας, για να εχει δυνατοτητα διαρκειας...σαν κατι ζευγαρια που βλεπω στις καφετεριες, ιδιου επιπεδου εμφανισης γυναικα & αντρας αλλα κοιτανε τον καφε τις 2 ωρες που καθονται γιατι δεν εχουν κατι να πουν. 1
xifiassamsung Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Κοιταμε να ταιριαζουμε με το ταιρι μας, για να εχει δυνατοτητα διαρκειας...σαν κατι ζευγαρια που βλεπω στις καφετεριες, ιδιου επιπεδου εμφανισης γυναικα & αντρας αλλα κοιτανε τον καφε τις 2 ωρες που καθονται γιατι δεν εχουν κατι να πουν. κλασσικη περιπτωση. οσο για τις γυναικες,επειδη ειναι σαφες πως προκειται για ανασφαλη-συναισθηματικα οντα ετσι εξηγειται το φβ κ τα σχολια.μονο δες ποσες φωτο ανεβαζουν μερικες κ σα να μην εφτανε αυτο βλεπεις την αλλη κ ειναι σα σκιαχτρο κ απο κατω γραφει η φιλη της "θεαααρααα <3<3<3 μουτςςςς" κ απανταει η πρωτη "σευχαριστω κουκλιτσα μ κ συ δε πας πισω <3 <3" δηλ αντε γεια. 1
totem_lost Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 "θεαααρααα <3<3<3 μουτςςςς" κ απανταει η πρωτη "σευχαριστω κουκλιτσα μ κ συ δε πας πισω <3 <3" Χαχαχα τέτοιοι που είστε, τέτοιες θέλετε! <3
idomeneas7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 οσο για τα μπαζα τα μπαζα συνηθως ειναι "φιλοτιμες" κοπελες στο κρεβατι ιδιως με ωραιους αντρες πιστευω θα τα δινουν ολα ενω οι ωραιες την εχουν δει σου λεει ειμαι ωραια αυτο φτανει και απλα ανοιγουν τα ποδια Αυτό ισχύει, οι άσχημες και οι άσχημοι πάντα κάνουν καλύτερο γιατί δεν έχουν πολλές προτάσεις και αμα τους κάτσει κάτι τα δίνουν όλα. 'Ομως θα συμφωνήσω με το ότι πρέπει να κυκλοφορήσεις και μαζί τους μετά, το οποίο είναι ένα θέμα. Ασε που μετά από λίγο καιρό βγάζουν και τα απωθημένα τους και νομίζουν ότι μπορούν και καλύτερα οπότε παίρνουν αέρα, σου λέει τα κατάφερα μια, μπορώ κι άλλη. 1
revolver1990 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Χαχαχα τέτοιοι που είστε, τέτοιες θέλετε! <3 Έτσι λειτουργεί η άτιμη κενωνία που χτυπά τους σεξουλιάρηδες του insomnia. 1
skiabox Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Έχουμε στο μυαλο μας καποιες προτιμησεις και προυποθεσεις ολοι...Αν ξερουμε τι θελουμε μπορει να μας παρει περισσοτερο καιρο να το βρουμε αλλα θα βρουμε κατι πιο κοντα σε αυτο που θελαμε. Αλλιως σου κανει κατι τελειως ακυρο κλικ απο αυτο που ειχες στο μυαλο σου και κολλας, λεγομενη καψουρα και ψαχνεσαι μετα απο λιγο τι στο διαολο πηγε λαθος χαχαχαχαχα. Κοιταμε να ταιριαζουμε με το ταιρι μας, για να εχει δυνατοτητα διαρκειας...σαν κατι ζευγαρια που βλεπω στις καφετεριες, ιδιου επιπεδου εμφανισης γυναικα & αντρας αλλα κοιτανε τον καφε τις 2 ωρες που καθονται γιατι δεν εχουν κατι να πουν. Εκτός από αυτό δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου (ή τέλος πάντων μιλάμε για ποσοστό 90% τουλάχιστον) ταιριαστό ζευγάρι ελλήνων (δηλαδή να έχουν παρόμοιους χαρακτήρες και κάποια κοινά ενδιαφέροντα) με αποτέλεσμα να είναι όλοι 24 ώρες το 24ωρο σε κόντρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις