Ntinaras Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Πυρετός είναι αυτό; οχι, εχω γενεθλια σε ενα μηνα, τι δωρο θα μου φερεις? 1
Scullbag Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Οι Ελληνίδες είναι βλάχες, άσχημες, ηλίθιες, βρίζουν, δεν έχουν ενδιαφέροντα και το παίζουν και δύσκολες.Οι Έλληνες (σε αυτό το τόπικ τουλάχιστον) είναι προοδευτικοί Ευρωπαίοι, τουλάχιστον μέτριας εμφάνισης, έξυπνοι, ευγενείς, δυναμικοί και με πλούσιο εσωτερικό κόσμο και δεν μπορούν να βρουν γυναίκα.Αυτά συνόψισα από το συγκεκριμένο θέμα. Τα συμπεράσματα δικά σας.Να σημειώσω ότι η φράση "δυο μέτρα και δυο σταθμά" ποτέ πριν στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν είχε τόσο εκτεταμένη εφαρμογή, όσο σε αυτές τις 14 σελίδες. 5
patriot21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Aς μην αναλυσω την αποψη μου για τις Ελληνιδες μονδελες και τους Ελληνες κλαρινογαμπρους εδω μεσα... Μια ερωτηση που με ταλαιπωρει εδω και χρονια ειναι η εξης...'Πως εξηγειται το γεγονος,να ειναι καποιος με μια κοπελα,και οποιες τον βλεπουν εξω,να τον γδυνουν με τα ματια τους και να κοιτανε επιμονα και 'σεξουαλικα'..και πως γινεται μολις αυτος χωρισει,να μη τον κοιταει ουτε η κυρα-Μαρικα που ειναι 80 χρονων?'... Μπορει καποιος να μου λυσει αυτη τη χρονια απορια? 2
techm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Aς μην αναλυσω την αποψη μου για τις Ελληνιδες μονδελες και τους Ελληνες κλαρινογαμπρους εδω μεσα... Μια ερωτηση που με ταλαιπωρει εδω και χρονια ειναι η εξης...'Πως εξηγειται το γεγονος,να ειναι καποιος με μια κοπελα,και οποιες τον βλεπουν εξω,να τον γδυνουν με τα ματια τους και να κοιτανε επιμονα και 'σεξουαλικα'..και πως γινεται μολις αυτος χωρισει,να μη τον κοιταει ουτε η κυρα-Μαρικα που ειναι 80 χρονων?'... Μπορει καποιος να μου λυσει αυτη τη χρονια απορια? Γιατί είναι τάνες,γι' αυτό! 1
techm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ε τι άλλο;Βέβαια αυτές για να το δικαιολογήσουν λένε:"αφού έχει κοπέλα,πάει να πει ότι είναι υπεύθυνος".
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ειναι στη φυση του ανθρωπου να φθονει ο,τι δν μπορει να χει. 2
patriot21 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ειναι στη φυση του ανθρωπου να φθονει ο,τι δν μπορει να χει. Δεν ειναι λογικη απαντηση αυτη..Αφου οταν χωριζει αυτος,μετα μπορει να εχει αυτο που θελει(η γκομενα),πως το δικαιολογεις αυτο? 1
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σε όλους παίζει αυτό, είναι η λογική του "εχει ζητηση άρα αξίζει". Μετά αμα τον/την έχουν παρατήσει, τελικά δεν άξιζε. 1
techm Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Σε όλους παίζει αυτό, είναι η λογική του "εχει ζητηση άρα αξίζει". Μετά αμα τον/την έχουν παρατήσει, τελικά δεν άξιζε. Ε γι' αυτό είστε έτσι!Άκου δλδ νοοτροπία να καραφλιάσεις!
idomeneas7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ολοι ειναι ετσι. Οι ανθρωποι ειναι πρόβατα και μιμητικά όντα. 2
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Στα παντα συμβαινει ακομα κ σε ατομα του ιδιου φυλου, σε παρεες κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις