Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Εμενα με πλησιασε για κλασικα τν αναπτηρα κ μετα με ρωτησε αν θελω να μου βαλει .. αντιηλιακο. Πλακα ειχε, ακομα γελαω με την ολη φαση. Απιστευτο θαρρος κ θρασος. 1
kabouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Το να μας θέλουν αυτές που δεν θέλουμε είναι το αντίστοιχο που εμείς θέλουμε αλλά δεν μας θέλουν :-P Το βασικότερο από όλα είναι το timing. Σε όλους αντιστοιχεί ένα άλλο μισό... Το θέμα είναι να πετύχεις το σωστό timing και συνθήκες μέχρι να το βρεις και να σε βρει. Μέχρι τότε θα τρώμε τα μούτρα μας και θα πληγωνομαστε ή θα πληγωνουμε. Μα εκει ειναι το θεμα ποιο αλλο μισο ρε φιλε? στην σουηδια πχ σε ολους (οκ στους περισσοτερους) αντιστοιχει ενα αλλο μισο για σημερα κ αλλο για αυριο κ αλοο για μεθαυριο... Εδω ετσι ζουνε μονο οι σταρ της πο*υτσας οι μπαρμεν και οι βραχιολακιδες στο μοναστηρακι Α και αυτοι που γνωριζουν γυναικες μεσω του κυκλου τους. 1
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πες μου τώρα ότι δεν καταλαβαίνεις ή ότι δεν έχεις πάρει χαμπάρι.Καλουμε να αναλυσω γριφους!!Μη κυκλοφορεις τοσο, σε κατανταει μισογυνη 1
kabouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και για να συνοψισω καπως: οι γυναικες σε αυτη τη χωρα ειναι γκομενες ενω σε αλλα μερη ειναι ανθρωποι. Αυτο τα λεει ολα νομοζω.
Basilhs23___ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 xaxa αυτό έψαχνα να βρω πριν, το βρήκες εσύ.
kabouras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 ςης και μετα απο συζητιση με φιλη αγγλιδα, εδω παιζει πολυ κοζαρισμα που στην αγγλια πχ δε παιζει. Στην αρχη οταν ηρθε ειχε τρομαξει που την κοιταγαν ολοι, οταν καταλαβε τι σημαινει αρχισε να αισθανεται θεα (που στην αγγλια δεν αισθανοταν)
bedazzled Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 επισης στις βορειες χωρες μου φανηκαν οι γυναικες πολυ πιο ωριμες ακομα και σε ηλικιες κατω των 25 Ίσως επειδή εκεί τα παιδιά φεύγουν 18 χρονών από το σπίτι... κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά στον Νότο. Επίσης, οι βόρειες δεν έχουν «πασά» τον άνδρα. Απαιτούν την συμμετοχή του στις δουλειές του σπιτιού. Οπότε δεν είναι όλα ρόδινα για τον μέσο Έλληνα που τον έχει καλομάθει η μαμά του. Aς μην αναλυσω την αποψη μου για τις Ελληνιδες μονδελες και τους Ελληνες κλαρινογαμπρους εδω μεσα... Μια ερωτηση που με ταλαιπωρει εδω και χρονια ειναι η εξης...'Πως εξηγειται το γεγονος,να ειναι καποιος με μια κοπελα,και οποιες τον βλεπουν εξω,να τον γδυνουν με τα ματια τους και να κοιτανε επιμονα και 'σεξουαλικα'..και πως γινεται μολις αυτος χωρισει,να μη τον κοιταει ουτε η κυρα-Μαρικα που ειναι 80 χρονων?'... Μπορει καποιος να μου λυσει αυτη τη χρονια απορια? Preselection λέγεται αυτό φίλε μου. Με απλά λόγια όταν σε βλέπουν να είσαι μαζί με γυναίκα, αυτομάτως καταλαβαίνουν ότι κάτι καλό έχεις για να είναι μαζί σου, ειδικά αν είναι εμφανίσιμη. Για τα μπακούρια πάλι σκέφτονται ακριβώς το αντίθετο... Αυτό εννοώ όταν λέω να μελετήσετε λίγο πιο σοβαρά το θέμα, γιατί η επιστήμη τα έχει εξηγήσει αυτά εδώ και δεκαετίες. ΥΓ: Το ίδιο πράγμα ισχύει και για τα εστιατόρια. Αν το ένα μαγαζί δεν έχει ψυχή μέσα και στο άλλο δεν χωράς να καθίσεις, τι θα σκεφτείς για την ποιότητα του φαγητού στο κάθε μαγαζί; Human psychology 101. 5
whodatinsomniaK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Και τένις και τένις Κοίτα πως φαίνεται ο άνθρωπος που αγαπάει τα σπορτς! Και είδε τις αδερφές Γουίλιαμς να παίζουν με το μπαλάκι. 1
Razor_7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αν έπαιζε άλλη διατύπωση ισως. Αλλα ετςι όπως τα διαβάζω, προς το μενος το πανε... =] Πρόσεχε γιατί θα είσαι εσύ ο υπαίτιος αν ξανανοίξει τόπικ "Γιατί τόσο μένος για τις Ελλεϊνίδες" 2
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 και οταν η μεση λιθουανη ειναι ετσι καταλαβαινετε γιατι δεν αντεχω πλεον τη μεση ελληνιδα που ακομα και ημιμπαζο να ειναι εχει υφακι.(οχι δεν ειμαι αυτος στη φωτογραφια,αλλα αυτες ειναι μερικες απο τις φιλες που εκανα εκει ) Mein God... Έρευνα σοκ: Σχεδόν 7 στις 10 γυναίκες είναι μόνες http://tvxs.gr/news/ellada/ereyna-sok-69-ton-ellinidon-einai-xoris-syntrofo Με στεναχωρεί αυτο αλλα δεν ξαφνιάζομαι. ςης και μετα απο συζητιση με φιλη αγγλιδα, εδω παιζει πολυ κοζαρισμα που στην αγγλια πχ δε παιζει. Στην αρχη οταν ηρθε ειχε τρομαξει που την κοιταγαν ολοι, οταν καταλαβε τι σημαινει αρχισε να αισθανεται θεα (που στην αγγλια δεν αισθανοταν) Ισχύει οτι παίζουν πολλά λιγούρια. Ειδικά στο gym που είμαι εγω το βλέπω κάθε μερα. Επίσης, αυτο που με προβληματίζει ειναι οτι η γυναίκες περιμένουν να τους την πέσεις οταν πας να τους μιλήσεις παρόλο που πας για τους μιλήσεις για business και αυτομάτως βλέπεις μια απογοήτευση στα μάτια τους. Υγ. Θα ανοίξει το OOT? 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 σε κατανταει μισογυνη Υπερβολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Με στεναχωρεί αυτο αλλα δεν ξαφνιάζομαι. Με ξαφνιάζει,αλλά από την άλλη με τέτοιες απαιτήσεις που έχει το 6ράκι.Και δεν συμβαίνει μόνο στις γυναίκες.Είναι χαρακτηριστικό και των 2 φύλων. Υγ. Θα ανοίξει το OOT? Όταν ανοίξουν και οι "αλλες" που είναι κλειστές τόσες μέρες.
Highlander Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ε τι άλλο;Βέβαια αυτές για να το δικαιολογήσουν λένε:"αφού έχει κοπέλα,πάει να πει ότι είναι υπεύθυνος". Που να δεις τι λένε όταν μάθουν ότι είσαι παντρεμένος και έχεις και παιδιά.
viper2005 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Υπερβολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες. Να φανταστω οτι οι αλλες ειναι οι γυναίκες;
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ίσως επειδή εκεί τα παιδιά φεύγουν 18 χρονών από το σπίτι... κάτι που δεν συμβαίνει τόσο συχνά στον Νότο. Επίσης, οι βόρειες δεν έχουν «πασά» τον άνδρα. Απαιτούν την συμμετοχή του στις δουλειές του σπιτιού. Οπότε δεν είναι όλα ρόδινα για τον μέσο Έλληνα που τον έχει καλομάθει η μαμά του. αυτο καταλαβα κι εγω ατομα 22-23 να ζουνε και να δουλευουν μονα τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις