Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο φιλους/φιλες παντως βαζω εν μερη και τον εαυτο μου ειναι οτι εχουμε και καποιες προυποθεσεις που θελουμε να τηρουνται και αντρες & γυναικες.

Χωρια απο τον χαρακτηρα, εμφανιση, ψυχολογικη σταθεροτητα παιζει ρολο και η οικονομικη κατασταση (να μπορεις να βγεις, να πας εκδρομη κλπ...να ζησεις στιγμες)

Να υπαρχει μια παιδεια(οχι απαραιτητα μορφωση)

Καλη οικογενεια

Ανεξαρτησια κλπ.

Μπορεις να βρεις κατι χωρις αυτα ή με μερικα απο αυτα αλλα να μην υπαρχει εδαφος για μελλον.

Ε οσο να ναι ξενερωνεις να μην μπορεις να κανεις τιποτα με τον αλλον.

Να πατας γερα στα ποδια σου και να ξερεις τι σου γινεται, οχι μονο να "δειχνεις" οτι ξερεις τι σου γινεται.

Γενικα ολοι ψαχνουν για το ιδανικο.

Οι γυναικες εχουν 20 επιλογες οι αντρες 2. Οσο να ναι ειναι μεγαλο boost αυτοπεποιθεσης για το γυναικειο φυλο και το κανει πιο επιλεκτικο, χωρις αυτο να σημαινει οτι επειδη θα κανουν κατι με τον μπαρμαν το θελουν και για σχεση.

Εδω σε παλιοτερη σχεση με αγαπη μπολικη κλπ, χωρισαμε και η κοπελια σε 2 μηνες ειχε βρει δυο.

• Like 2
Δημοσ.

Κατ'αρχήν το thread είναι για αστείο αλλά δείχνει σημαντικά πράγματα. (σκατά δείχνει απλά λέω την βλακεία μου και εγώ)

Λοιπόν έκανα ένα test να βάλω το Tinder και να κάνω swipe right/like ΣΕ ΟΛΕΣ. Απλά και μόνο για να δω τι θα παιχτεί.

Ε λοιπόν, έχω ΜΕΓΑΛΗ πέραση στις ... τουρίστριες! Και εμβαθύνω λίγο (οι φεμινίστριες ετοιμαστείτε να με βρίσετε μετά από αυτή την σειρά).

Έκανα Like σε όλες τις γκόμενες, όμορφες, ψηλές, λεπτές, με σωματάρα. ΑΛΛΑ έκανα και στο τελευταίο σίχαμα για άνθρωπο που είναι λες και το πάτησε νταλίκα και αντί να ψηλώσει στο κάθετο ψήλωσε στο οριζόντιο, με έναν ελαιώνα στην μάπα της και αν την έβλεπα γυμνή ο μικρός Ζενιαθούλης θα ξεριζωνόταν από την βουβωνική χώρα και θα έφευγε τρέχοντας.

Δεν είναι ότι έχω πρόβλημα με την εμφάνιση των άλλων, απλά μιλάμε για μια εφαρμογή που ο μοναδικός λόγος για να αρέσεις σε κάποιον είναι η εξωτερική εμφάνιση και μόνο. Ποτέ δεν είπα ότι είμαι κανά τζόβενο, ίσα ίσα τις περισσότερες γκόμενες (αν όχι όλες) με το μπλαμπλά (όχι του insomnia) τις έριξα.

Το θέμα είναι όμως ότι είδα αρκετές τουρίστριες στις 3 μέρες που έχω το app να γουστάρουν, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Φαντάσου δλδ ότι ακόμα και όταν καταλήγουν σε ένα τέτοιο μέσω για να φάνε π@@@α (μην γελιόμαστε δεν είναι για να βρεις το άλλο σου μισό), ακόμα και εκεί οι απαιτήσεις είναι στον θεό.

Οι Αμερικανίδες, Αγγλίδες, Αυστραλέζες, Βραζιλιάνα και η ... Μαυριτανή ή έχουν εντελώς low standards (που btw κ@υλ@κια τρελά είναι όλες τους) ή απλά δεν έχουν το καλάμι καβαλημένο τόσο όσο φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις όπως είναι και αυτή μία, να έχουν οι Ελληνίδες.

υ.γ. δεν είναι ότι δεν είχα ποτέ Ελληνίδα γκόμενα, απλά δείτε το σαν social -my ass- experiment.

Οταν εγω τα λεω σε ολα τα σχετικα τοπικς, ξεστραβωθειτε, παρατηστε τις ψωναρες καβαλικεμενες ξινισμενες απαιτητικες 'αστα να πανε' ελληνιδες, σε καποιους δεν αρεσουν.

Η πραγματικοτητα ομως αυτη ειναι, και χαιρομαι που την ανακαλυπτουν οι συμπατριωτες μου.

Οι τουριστριες πάντα είναι πιο open minding δεν κολωνουν και λένε αυτό που θέλουν στα ίσια. Ποτε δεν μου την έπεσε Ελληνίδα σε μπαράκι. Όλες θέλουν και παρακαλια λες και ποιες είναι. Ξένες όπως ουκρανεζες ρωσιδες που έχουμε αρκετές στην Ελλάδα στην ψυχρά μου κολλάνε(μιλάμε για κλασεις ανώτερος από Ελληνίδες) και αρχίζουν το μπλα μπλα και μετά από κάνα 2 ποτα Bang Bang. Θα μου πεις για αυτό ήρθαν σε ξένη χώρα για να γαμηθουν αλλά και πάλι δεν μασανε πουθενά. Η Ελληνίδες είναι υπερβολικά παράξενες. Εμείς οι άνδρες ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι.

Αν μη τι αλλο, δεν εχουν τα κομπλεξ των ελληνιδων.

Παιδια μην ξεχνατε οτι για το χαλι των ελληνιδων φταινε οι ελληνες αντρες.

2mwdo5s.jpg

Σοφη κουβεντα.

Συμφωνω.

Δινετε αξια στην καθε μια σκατοψυχη, και επισης σε μπαζολες που απλα ετυχες να ειναι θηλυκου γενους.

Οποια θελει 'γυμνασια' και καψονια στη ζωη του (πως λεμε στρ@@@@βλος), αφοβα να διαλεξει ελληνιδα!

οι γυναικες σε αυτη τη χωρα ειναι εντελος καθυστερημενες. οι περισσοτερες το μονο που μπορουν να κανουν στη ζωη τους ειναι να βαφουν τα νυχια τους 4 διαφορετικα χρωματα, η να κολανε αυτοκολητα μεγαλα νυχια κλπ. γενικα να προσπαθουν να γινουν ομορφες (κατα τη γνωμη τους)... πολυ συχνα που ειμαι μεσα στο μετρο και σκαει καποια ξενη με βορεια χαρακτηριστικα βλεπω τις δικες μας να την κοιτανε με τετοιο φθονο που σιγουρα την εχουν ματιασει

φυζικα εμεις φταιμε αλλα οπως εχει η κατασταση τωρα και να μην ασχοληθεις καποιος θα ασχοληθει οποτε δε λειτουργει. θα αλλαξει αυτο ειδικα αν χτυπισει η κριση αλλα μεχρι τοτε εμεις θα ειμαστε γεροι δυστυχως... το αστειο ειναι οτι και οι ξενες οταν καθονται 1-2 μερες εδω συνιθιζουν σε μεγαλο βαθμο το φλερτ και ανταποκρινονται ελληνικα... τι να πεις στη ρωμη οτι κ οι ρωμαιιοι

1. Oταν δουν ξενη, ανετη ακομπλεξαριστη και συνηθως και πολυ πιο ομορφη (πχ Σλαβες-πολλα εθνη...),

πεφτουν να την φανε.

2. Και η κριση που χτυπησε, οι ελληνιδες εχουν βασικο προβλημα στον εγκεφαλο. Δεν φτιαχνει.

το θεμα δεν ειναι οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. ειναι οτι ειναι δυσκολες μαζι σου και μαζι μου ενω ειναι υπερβολικα ευκολες με τον μπαρμαν/ τραγουδιστη της πλακας/ ντιτζει και γενικα οποιοδηποτε μη σοβαρο προσωπο προβολης.

αν σε αυτο προσθεσεις και το οτι ειναι αγενεστατες, με ελαχιστα ενδιαφεροντα χομπυ κτλπ τοτε βλεπεις οτι δεν αξιζει. δεν εχουν καλη σχεση αποδοσης τιμης απλα. αν ηταν κινητο δε θα το επαιρνες. τη γυναικα την κυνηγας ομως. κ τελικα μπαινει ενας καραγκιοζακος που κανει σουζες/πεταει μολοτοφ/ εχει μουσια κ τζιβες/ τραγουδαει χιπχοπ κτλπ. γενικα καποιο μηδενικο που στην κοινωνια μας ειναι νουμερο αλλα εχει κ αλλα νουμερα.. ομοιος αει πελαζει π λενε

Το value for money της ελληνιδας, ειναι μονο για εντελως καμενους.

'Οσοι έχετε τέτοιες απόψεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως και εσείς κάνετε λάθος επιλογές και κυνηγάτε μόνο τα ξεκωλα?

Ξες φίλε Κάβουρα, οι "φυσιολογικές" κοπέλες που λες έχουν και "φυσιολογική" εμφάνιση, όπως κι εσύ. Δεν θα έχουν βυζάρες και κωλάρα, δεν θα είναι βαμμενες και χτενισμενες στην τριχα και δεν θα φορανε δεκαποντα και σεξουλιαρικα.

Επίσης, με αυτα τα μυαλά που έχεις, χωρις παρεξηγηση, αλλα και η "φυσιολογική" δεν θα σου κάτσει γιατί θα σε πιάσει το ραντάρ του μισογυνισμού οποτε το ακυρο πέφτει αυτόματα.

Ξερω 'καλες' ελληνιδες, πιστεψε με, που 'ψηνουν το ψαρι στα χειλη' του κακομοιρου που ετυχε να τα μπλεξει μαζι τους....Απαλευτες πραγματικα.

καλα ακομη με ελληνιδες ασχοληστε βωα η ελλαδα φουλ απο ουκρανες ρωσιδες γεωργιανες που οχι μονο καθονται αλλα ειναι και μοντελα σε συγκριση με τις ελληνιδες

ρωσιδα η γυναικα για σπιτι κλασικη αυτονομη δυναμικη χωρις να ειναι φεμινηστρια χειραφετημενη με αρχες αξιες να δωσει στο παιδι. κανει μλκ βαζεις φωνη καθεται κατω η ελληνιδα θα σου πεταξει και κανα βαζο θα σου κοψει και το σεξ κανα μηνα βαλε και τα μουτρα τη γ@μησες

μακρια απο ελληνιδες θα μπλεξετε ασχημα διατροφες διαγυζια ιστοριες δεν ειναι για σπιτι ουτε να μαγειρευουν δεν ειναι ικανες

οσο για ομορφια ποια ομορφια μετριες ειναι απλα δινουν λεφτα για βαψιμο και ντυσιμο πουτ@νες πολυτελειας

παντως τωρα που ο αλεξης θα μας κανει βουλγαρια θα γινουν πολυ ευκολες θα ειναι υποθεση μιας τυροπιτας η ενος καλσον η δυσκολη κατα τα αλλα με απαιτησεις ελληνιδα

Αψογος!

Εγω αυτο που εχω καταλαβει σχετικα με το τουπε των γυναικων, οσο και περιεργο και να φαινεται πιστευω οτι το facebook εχει παιξει τεραστιο ρολο.... Βγαζουν φωτος τις ανεβαζουν και ο καθε λυσασμενος καθεται και γραφει κουκλα και πεφτουλιες απο κατω...Οι περισσοτερες φωτος εχουν και 200+ likes απο "φιλους" ... Οσο ναναι οταν λες συνεχεια το ιδιο πραγμα σε εναν ανθρωπο στην προκειμενη περιπτωση "κουκλα κτλ" στο τελος αρχιζει να το πιστευει αν δεν το ξερει και η ιδια... Αυτο εχει ως συνεπεια απο κει που ηταν ενα 7αρι αυτη να νιωθει για 8.5 ! Αυτο ηδη ειναι ζημια γιατι ετσι χαλαει η πιατσα... Αυτη τωρα θα περιμενει να βρει καποιον που στην ουσια εχει καλυτερη εμφανιση απ'οτι θα πρεπε να ειχε...

Χαρακτιριστικο παραδειγμα για μενα που εχω fb απο το 2008 ειναι οτι παλιοτερα οταν εστελνες msg σε καποια 90% σου απαντουσε ακομα και αν εστελνες το πιο χαζο "ti kaneis?". Πλεον αν στελεις "ti kaneis?"  κατα 90% δεν θα σου απαντησει καν...

Η αλλη εχει 400 likes σε καθε φωτο, comments που τις λενε ποσο ωραια ειναι και στην ουσια ειναι γαριδα και τις γραφουν μονο και μονο επειδη φαινεται το βυζι...

Επισης αυτοι που χαλανε την πιατσα ειναι αυτοι που μπαζωνουν! Γιατι οταν μια χαλια γκομενα πηγαινει με ατομα τα οποια κανονικα δεν θα μπορουσε να ριξει αρχιζει και αποκτα μεγαλυτερη ιδεα για τον εαυτο της και αν της την πεσει ενας που ειναι στο ιδιο επιπεδο (εμφανισιακα) με αυτη ενω κανονικα θα επρεπε να παει με αυτον, αυτη θα ριξει ακυρο γιατι μπορει και πηγαινει με καλυτερους... Αυτο ειναι διαπιστωμενο απο γνωστη μου που την πηδηξε φιλος μου  και ηταν μπαζο (αυτη) :P

Το facebook αυξανει τον ναρκισσισμο.

Διαλεξτε γυναικες που δεν εχουν facebook, τουλαχιστον θα εχετε αποφυγει μια πληγη 'ψωνισματος'

Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο. Αγγλίδα (στην Αγγλία και όχι σε "tourism mode" στην Ελλάδα), αν την πλησιάσεις και πει όχι, θα σε ευχαριστήσει για το compliment (γιατί είναι), και με τον τρόπο της θα δείξει συμπόνια, θαυμασμό για την κίνηση και είναι μεγάλη αυτοεπιβεβαίωση για την ίδια.

Ελλάδα, και αυτό το ξέρω και από ξαδέρφες μου, που παναθεμά είναι και αρκετές, τελείως βάρβαρες και θα σου ρίξουν και  μπινελίκι.

Αγενης, και ξινομουρες, εκ φυσεως.

Σου κανουν χαρη που σου μιλανε οι αντουανετες.

Μην ασχολειστε μαζι τους. Δεν αξιζει τον κοπο.

σορυ, αλλα δεν ειναι θεμα μονο λιθουανιας

με οποιαδηποτε αλλη ξενη που εχω συναστραφει, τετοια ξινιλα σαν της ελληνιδας δεν εχω δει

ουτε απο πλουσιες νορβηγιδες,σουηδεζες, ουτε απο φτωχες πολωνες σλοβακες τσεχες

και δε μιλαμε να πηδηξεις, ακομα και να πεις ενα γεια στην ελληνιδα θα το θεωρησει πεσιμο

το εβλεπα στα κλαμπ του εξωτερικου, οι ελληνιδες φοιτητριες κανανε μπαμ, γιατι ηταν ολες υπερπαραγωγες και ξινες, και αραζανε στη μπαρα κανοντας κουτσομπολια ,

ενω οι ξενες ντυμενες νορμαλ, χορευανε και διασκεδαζανε.

Πες τα ρε φιλε.

Τους μιλας, και νομιζουν οτι τους την πεφτεις!

Μιλαμε για τετοιο ψωνισμα!

Πολυ κομπλεξ οι ελληνιδες, αλλοιμονο σε οποιον μπλεξει μαζι τους.

• Like 4
Δημοσ.

ειμαι 29,9

target group 20 με 30.

επισης στις βορειες χωρες μου φανηκαν οι γυναικες πολυ πιο ωριμες ακομα και σε ηλικιες κατω των 25

Σε μια κατηγορια ατομων ειναι αλλο να βγαινει η αλλη/ο αλλος (γιατι αφορα και μας αυτο) στην αγορα εργασιας στα 20-21 και αλλο στα 26... αλλαζει η αντιληψη για πολλα θεματα σε καποια ατομα που δυστυχως ζουν στον κοσμο τους. Δεν εχετε ακουσει ποτε απο κανα γνωστο/η σας στα 20-22 κατι του τυπου "νταξ εγω θελω μετα τη σχολη να χω μια δουλιτσα να βγαζω κανα 2χιλιαρο κ το απογευμα τσιπουρα και το σ/κ κιαμο"

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, οι βόρειες δεν έχουν «πασά» τον άνδρα. Απαιτούν την συμμετοχή του στις δουλειές του σπιτιού. Οπότε δεν είναι όλα ρόδινα για τον μέσο Έλληνα που τον έχει καλομάθει η μαμά του.

Αυτό μου θύμισε τον συγκάτοικό μου τον παραλία: Έλληνας μουνάκιας που ήρθε Ολλανδία κατευθείαν από τη μαμά του και δεν ήξερε ούτε πως δουλεύει το πλυντήριο. Βρήκε Ολλανδή παχουλούλα, και συνέβαινε το εξής τραγελαφικό σκηνικό: Η κοπέλα να έρχεται στο σπίτι μας, να μαγειρέυει ενώ αυτός να κάθετε στον καναπέ να περιμένει το φαί. Η κοπέλα τον στραβοκοίταγε αλλά αυτός κοσμάρα! Στην τελική ξενέρωσε τελείως και τον ψιλοέκλασε. Και πολύ άντεξε θα έλεγε κανείς!

Από τη μικρή μου εμπειρία προτιμώ χίλιες φορές Ολλανδό από Έλληνα. Κάνεις μια δουλεία εσύ, και αυτός κάνει δυο. Απλώς δεν παίζει να βρεις κανέναν να σε πληρώνει. Τίμιο deal.

• Like 3
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι υπάρχει ένα ανάλογο ποσοστό γυναικών που σκέφτεται ακριβώς το ίδιο με εσάς για εσάς.

Enjoy 

• Like 4
Δημοσ.

Κάτι μου λέει ότι υπάρχει ένα ανάλογο ποσοστό γυναικών που σκέφτεται ακριβώς το ίδιο με εσάς για εσάς.

Enjoy 

αυτο εννοειται . Δεν κρυβομαστε πισω απτο δακτυλο μας ειμαστε και οι αντρες αστα να πανε

Δημοσ.

αυτο καταλαβα κι εγω

ατομα 22-23 να ζουνε και να δουλευουν μονα τους...

Θα στη χαλάσω, εγώ έφυγα από το πατρικό στα 16. Νιενιενιενιε.

Δημοσ.

Enjoy 

μονο που αυτες λενε με πηδηξε κ εξαφανιστηκε. εμεις λεμε δε μας καθονται. καταλαβαινεις τη διαφορα πιστευω

Δημοσ.

Ναι και πριν κάποιες σελίδες είχε γραφτεί ότι το 70% των γυναικών δεν έχει σεξουαλικές επαφές.

Αντικρουόμενα δεδομένα.

Τα προβλήματα σας μην τα μεταθέτετε στους άλλους.

Δεν αρέσεις? πας παρακάτω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...