Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/7/2015 στις 6:53 ΜΜ, zeniath είπε

Το θέμα είναι όμως ότι είδα αρκετές τουρίστριες στις 3 μέρες που έχω το app να γουστάρουν, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Φαντάσου δλδ ότι ακόμα και όταν καταλήγουν σε ένα τέτοιο μέσω για να φάνε π@@@α (μην γελιόμαστε δεν είναι για να βρεις το άλλο σου μισό), ακόμα και εκεί οι απαιτήσεις είναι στον θεό.

Οι Αμερικανίδες, Αγγλίδες, Αυστραλέζες, Βραζιλιάνα και η ... Μαυριτανή ή έχουν εντελώς low standards (που btw κ@υλ@κια τρελά είναι όλες τους) ή απλά δεν έχουν το καλάμι καβαλημένο τόσο όσο φαίνεται σε πολλές περιπτώσεις όπως είναι και αυτή μία, να έχουν οι Ελληνίδες.

Ξεθάβω.

Αυτά που λές ισχύουν, τουλάχιστον και στο πειραμα που έκανα εγώ.  Απο Ελλαδα εχω ελάχιστα έως καθόλου likes lol, αντιθέτως απο Ρωσια έως Βραζιλία (οχι τοσο σε Σκανδιναβικές χώρες που έχουν διαποτιστει πλέον απο τον φεμινισμό) έχω αρκετά έως πολλά likes, δεν ειναι ολες πανέμορφες, έχει τα πάντα μέσα,  αλλά σε κάνουν like και κάποιες που εμφανισιακά ειναι γκομενάρες και ψηλες 1.70-1.75 , και αρκετές απο αυτές θα σου μιλήσουν. Στην Ελλάδα δεν έχω ιδέα γιατι συμβαίνει αυτο, αυτο που ξέρω ειναι πως πολλοι Έλληνες έξω ,   πέραν των άλλων και στο θέμα γυναίκα, θα ειχαν τις δεκαπλάσιες ευκαιρίες. 

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Anuminas είπε

Ξεθάβω.

Αυτά που λές ισχύουν, τουλάχιστον και στο πειραμα που έκανα εγώ.  Απο Ελλαδα εχω ελάχιστα έως καθόλου likes lol, αντιθέτως απο Ρωσια έως Βραζιλία (οχι τοσο σε Σκανδιναβικές χώρες που έχουν διαποτιστει πλέον απο τον φεμινισμό) έχω αρκετά έως πολλά likes, δεν ειναι ολες πανέμορφες, έχει τα πάντα μέσα,  αλλά σε κάνουν like και κάποιες που εμφανισιακά ειναι γκομενάρες και ψηλες 1.70-1.75 , και αρκετές απο αυτές θα σου μιλήσουν. Στην Ελλάδα δεν έχω ιδέα γιατι συμβαίνει αυτο, αυτο που ξέρω ειναι πως πολλοι Έλληνες έξω ,   πέραν των άλλων και στο θέμα γυναίκα, θα ειχαν τις δεκαπλάσιες ευκαιρίες. 

Να σου κλέψουν τα όργανα θέλουν, μην είσαι αθώος!!!!

*επιβεβαιώνω. Σε ταξίδι μου σε βόρειες χώρες, είχα παρατηρήσει ακριβώς το ίδιο. Και ο Μ.Ο. σε θέμα εμφάνισης, ήταν αρκετά υψηλός. Δεν ήταν πεινασμένες γιατί δεν τις ήθελε κανείς δηλαδή. Ίσως βέβαια να τραβάει το καστανό, όπως τραβάει σε εμάς το ξανθό. Δεν θα μάθω ποτέ!!! Ειδικά σε εποχή Covid!!!

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Για τα υψηλα στανταρ δεν φταινε οι ελληνιδες αλλα οι καραγκιοζοπεφτουλες ελληνες,γιατι δεν την πεφτουν στις γκομενες που τους αρεσουν αλλα (προκοβιντ anyway) εβγαιναν εξω κερνουσαν επεφταν σε 2-3-5-10 γκομενες καθε βραδυ και οτι πεσει.

Ναι ρε φιλε αλλα (το ιδιο ισχυει και για αντρες) οταν εισαι πενταρι και σου την πεφτει ενα οχταρι γιατι απλα σε πηραν τα σκαγια απο το πεφτουλοfrenzy και συχνα σε εξοδους συμβαινει αυτο ,η αλλη νομιζει οτι ειναι η αφροδιτη της μηλου πλεον προφανως και αν εισαι 6αρι-7αρι θα σου πει εμενα κυριε μου την πεφτουν 8αρια εσυ που πας?αει σπιτακι σου.

Για να πανε σε καμια σουηδια που εκει οι γυναικες συχνα την πεφτουν στους αντρες να σου πω εγω αν θα τους φυγει το υφακι της γκομεναρας.

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Άνοιξα το μάτι.
Ήπια μια γουλιά καθέ μπας ανοίξει και το άλλο.
Διάβασα λίγο το θέμα.
Κοιτάω ημερομηνία.

Επιβεβαιώνω ότι είναι ΠΕΜΤΗ !!! 😐

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...