techm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κι εγώ νομίζω οι τουρίστριες είναι το ίδιο "δύσκολες" στη χώρα τους, απλά όταν κάνουν διακοπές κάθονται σε όποιον να ναι. Ειχα πάει μια φορά εξω με γκρουπ και ξεσάλωσαν όλοι (οι single), ενώ μόλις γυρίσαμε Ελλαδα ήταν άλλοι άνθρωποι. Δικαιολογίες τώρα. 1
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οι γυναίκες καταλαβαίνουν έναν μουνόδουλο; Γιατί σε εμάς τους άντρες κάνουν μπαμ αυτοί οι τύποι που το μόνο που θέλουν είναι να πηδήξουν και μετά να παρατήσουν μια γυναίκα. Κι εγώ νομίζω οι τουρίστριες είναι το ίδιο "δύσκολες" στη χώρα τους, απλά όταν κάνουν διακοπές κάθονται σε όποιον να ναι. Ειχα πάει μια φορά εξω με γκρουπ και ξεσάλωσαν όλοι (οι single), ενώ μόλις γυρίσαμε Ελλαδα ήταν άλλοι άνθρωποι. Το θυμάμαι και εγώ αυτό αλλά κυρίως από γυναίκες. Το τι άγχος είχαν να πηδηχτούν από ξένο ήταν κάτι το απίστευτο. Αντίθετα οι Ελληνες άντρες είχαν πιο αξιοπρεπή στάση. 2
techm Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οι γυναίκες καταλαβαίνουν έναν μουνόδουλο; Γιατί σε εμάς τους άντρες κάνουν μπαμ αυτοί οι τύποι που το μόνο που θέλουν είναι να πηδήξουν και μετά να παρατήσουν μια γυναίκα. Οι έξυπνες,τον καταλαβαίνουν αμέσως.Οι άλλες....
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οι γυναίκες καταλαβαίνουν έναν μουνόδουλο; Γιατί σε εμάς τους άντρες κάνουν μπαμ αυτοί οι τύποι που το μόνο που θέλουν είναι να πηδήξουν και μετά να παρατήσουν μια γυναίκα. Ένας μουνοδουλος θα την πέσει σε ένα βράδυ στο μισό μπαρ. Από μπάζα μέχρι κούκλες και οποια του κάτσει με αυτή θα φύγει. Ο σωστός άνδρας μόλις μπει στο μπαρ θα κόψει μια κίνηση να δει ποια του κάνει πραγματικά κλικ και μετά θα κάνει την κίνηση του μόνο προς αυτήν και θα της δειξει από την αρχή ότι του αρέσει πραγματικά και ότι δεν θέλει απλά να πηδηξει αλλά κάτι παραπάνω. 4
kontrakultura Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Να δώσει έρωτα...; Τι φάση είναι το Tinder ; Είναι καλό για fast food ξεπέτες, όχι απαραίτητα ποιοτικές ;
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το θυμάμαι και εγώ αυτό αλλά κυρίως από γυναίκες. Το τι άγχος είχαν να πηδηχτούν από ξένο ήταν κάτι το απίστευτο. Αντίθετα οι Ελληνες άντρες είχαν πιο αξιοπρεπή στάση. Θεωρώ ότι οι ξένες έρχονται εδώ και περιμένουν συγκεκριμένα πράγματα που μέσα σε αυτά είναι και ο Greek lover. Επίσης στη χώρα τους ίσως μένουν σε κλειστη κοινωνία που δεν μπορουν να κάνουν ελεύθερα τέτοια πράγματα οποτε εδω του δινουν και καταλαβαινει. Για αυτο και βλεπεις τα οργια στα νησια, οι ξενοι ειναι φουλ πεφτουλες και οι ξενες καθονται οπου να ναι.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Θεωρώ ότι οι ξένες έρχονται εδώ και περιμένουν συγκεκριμένα πράγματα που μέσα σε αυτά είναι και ο Greek lover. Επίσης στη χώρα τους ίσως μένουν σε κλειστη κοινωνία που δεν μπορουν να κάνουν ελεύθερα τέτοια πράγματα οποτε εδω του δινουν και καταλαβαινει. Για αυτο και βλεπεις τα οργια στα νησια, οι ξενοι ειναι φουλ πεφτουλες και οι ξενες καθονται οπου να ναι. Δε με έπιασες. Αναφερόμουν σε ελληνικό group που έκανε διακοπές στο εξωτερικό.
king2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Να δώσει έρωτα...; Οχι ρε παλικάρι αλλά να της ζητήσει διακριτικά το τηλέφωνο της κάνα ραντεβού γενικά να της δείξει ότι πραγματικά ενδιαφέρετε και ότι δεν θέλει ξεπετα. Αυτό πάντα σε περίπτωση που μας αρέσει πραγματικά πολύ κάποια.
ribo7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Topic starter να συμφωνήσω με το ότι οι Ελληνίδες (κατ' άλλους ελλ(ε)εινίδες) έχουν ψηλά στάνταρντς, αλλά για να είναι ολοκληρωμένη η έρευνά σου κοίτα να ψάξεις με ποιον αλγόριθμο λειτουργεί το tinder. Εννοώ ότι όταν κάποιος πάει σε ένα μέρος (ανανεωθεί η τοποθεσία), τότε υποψιάζομαι ότι θα εμφανιστεί από τους πρώτους στη λίστα σου. Εσύ θα της κάνεις like, ομοίως και αυτή ως new fish in town. Αντίθετα, οι υπόλοιπες που είναι ήδη εκεί, μπορεί απλά να μην έχεις εμφανιστεί στη λίστα τους ακόμη για να σε κάνουν swipe.Προτείνω να δοκιμάσεις να πας σε μια άλλη πόλη και να παίξεις (αν και αμφιβάλλω αν παίζουν tinder σε μικρές πόλεις εκτός Αθηνών). Πιστεύω ότι θα εμφανίζεσαι πρώτος στη λίστα από τις γκόμενες και έτσι να έχεις περισσότερα matches.
parlapipas25 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Τα λεφτόδενδρα φταίνε αλλά δε μπορούμε να κάνουμε πολιτικά σχόλια γιατί θα κλειδωθεί το thread. 2
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως δουλεύει το Tinder?
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tinder&hl=el Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πως δουλεύει το Tinder? Eιναι φαση dating site σε app.....
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 parlapipas25 : Μη βάζεις videos από άλλες κοινωνίες. Για την ελληνική κοινωνία μιλάμε. Αλλού πάνε τα λεφτά στην Ελληνική κοινωνία και σε άλλες τσέπες στην Αμερικάνικη. Εντελώς άκυρο ποστ.
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οι τουριστριες πάντα είναι πιο open minding δεν κολωνουν και λένε αυτό που θέλουν στα ίσια. Ποτε δεν μου την έπεσε Ελληνίδα σε μπαράκι. Όλες θέλουν και παρακαλια λες και ποιες είναι. Ξένες όπως ουκρανεζες ρωσιδες που έχουμε αρκετές στην Ελλάδα στην ψυχρά μου κολλάνε(μιλάμε για κλασεις ανώτερος από Ελληνίδες) και αρχίζουν το μπλα μπλα και μετά από κάνα 2 ποτα Bang Bang. Θα μου πεις για αυτό ήρθαν σε ξένη χώρα για να γαμηθουν αλλά και πάλι δεν μασανε πουθενά. Η Ελληνίδες είναι υπερβολικά παράξενες. Εμείς οι άνδρες ξέρουμε τι θέλουμε. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. που τις βρισκεις τις ρωσοουκρανεζες ρε φιλαρακι να περασω κ εγω μια βολτα?
zeniath Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 που τις βρισκεις τις ρωσοουκρανεζες ρε φιλαρακι να περασω κ εγω μια βολτα? Star Live στην Τατοϊου, όλες μα όλες κουβέντα θέλουν και ότι και να τους πεις γελάνε. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις