kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 οι γυναικες σε αυτη τη χωρα ειναι εντελος καθυστερημενες. οι περισσοτερες το μονο που μπορουν να κανουν στη ζωη τους ειναι να βαφουν τα νυχια τους 4 διαφορετικα χρωματα, η να κολανε αυτοκολητα μεγαλα νυχια κλπ. γενικα να προσπαθουν να γινουν ομορφες (κατα τη γνωμη τους)... πολυ συχνα που ειμαι μεσα στο μετρο και σκαει καποια ξενη με βορεια χαρακτηριστικα βλεπω τις δικες μας να την κοιτανε με τετοιο φθονο που σιγουρα την εχουν ματιασει Εδω εμεις φταιμε.. φυζικα εμεις φταιμε αλλα οπως εχει η κατασταση τωρα και να μην ασχοληθεις καποιος θα ασχοληθει οποτε δε λειτουργει. θα αλλαξει αυτο ειδικα αν χτυπισει η κριση αλλα μεχρι τοτε εμεις θα ειμαστε γεροι δυστυχως... το αστειο ειναι οτι και οι ξενες οταν καθονται 1-2 μερες εδω συνιθιζουν σε μεγαλο βαθμο το φλερτ και ανταποκρινονται ελληνικα... τι να πεις στη ρωμη οτι κ οι ρωμαιιοι
Unabomber Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δουλευει το tinder στην Ελλάδα; Εννοώ ξέρετε κάποιον/κάποια που το χρησιμοποιεί για το σκοπό που δημιουργήθηκε. Kατσε να σου κανω like, να μου κανεις και συ καιιιιιιι......... Παντως με 3-4 που ειχα βγει πιο παλια μεσω tinder, μια χαρα drinks ηπιαμε, συζητησαμε και τελος..... Με τις 2 ακομα ειμαι σε contact, για κανα coffee or tea.....
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Το κακο που χω δει με τις ελληνιδες γυναικες ειναι αν δου αλλη σου τονιζουν τα ελλατωμματα τους πχ φοραει τρεσσα φοραει αυτο κλπ.. 1
cosmos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κι εγώ νομίζω οι τουρίστριες είναι το ίδιο "δύσκολες" στη χώρα τους, απλά όταν κάνουν διακοπές κάθονται σε όποιον να ναι. Ειχα πάει μια φορά εξω με γκρουπ και ξεσάλωσαν όλοι (οι single), ενώ μόλις γυρίσαμε Ελλαδα ήταν άλλοι άνθρωποι. Ισχύει... και οι Ιταλοί αυτό λένε...άντε να πιάσει καλοκαίρι να πάμε διακοπές Ισπανία/Ελλάδα να πηδήξουμε καμιά Ιταλίδα
Pa0ki Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οι Ιταλίδες παίζει να είναι οι πιο δύσκολες από όλες τις τουρίστριες 7
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 το θεμα δεν ειναι οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. ειναι οτι ειναι δυσκολες μαζι σου και μαζι μου ενω ειναι υπερβολικα ευκολες με τον μπαρμαν/ τραγουδιστη της πλακας/ ντιτζει και γενικα οποιοδηποτε μη σοβαρο προσωπο προβολης. αν σε αυτο προσθεσεις και το οτι ειναι αγενεστατες, με ελαχιστα ενδιαφεροντα χομπυ κτλπ τοτε βλεπεις οτι δεν αξιζει. δεν εχουν καλη σχεση αποδοσης τιμης απλα. αν ηταν κινητο δε θα το επαιρνες. τη γυναικα την κυνηγας ομως. κ τελικα μπαινει ενας καραγκιοζακος που κανει σουζες/πεταει μολοτοφ/ εχει μουσια κ τζιβες/ τραγουδαει χιπχοπ κτλπ. γενικα καποιο μηδενικο που στην κοινωνια μας ειναι νουμερο αλλα εχει κ αλλα νουμερα.. ομοιος αει πελαζει π λενε 10
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 'Οσοι έχετε τέτοιες απόψεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως και εσείς κάνετε λάθος επιλογές και κυνηγάτε μόνο τα ξεκωλα? Ξες φίλε Κάβουρα, οι "φυσιολογικές" κοπέλες που λες έχουν και "φυσιολογική" εμφάνιση, όπως κι εσύ. Δεν θα έχουν βυζάρες και κωλάρα, δεν θα είναι βαμμενες και χτενισμενες στην τριχα και δεν θα φορανε δεκαποντα και σεξουλιαρικα. Επίσης, με αυτα τα μυαλά που έχεις, χωρις παρεξηγηση, αλλα και η "φυσιολογική" δεν θα σου κάτσει γιατί θα σε πιάσει το ραντάρ του μισογυνισμού οποτε το ακυρο πέφτει αυτόματα. 7
cosmos000 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 το θεμα δεν ειναι οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. ειναι οτι ειναι δυσκολες μαζι σου και μαζι μου ενω ειναι υπερβολικα ευκολες με τον μπαρμαν/ τραγουδιστη της πλακας/ ντιτζει και γενικα οποιοδηποτε μη σοβαρο προσωπο προβολης. αν σε αυτο προσθεσεις και το οτι ειναι αγενεστατες, με ελαχιστα ενδιαφεροντα χομπυ κτλπ τοτε βλεπεις οτι δεν αξιζει. δεν εχουν καλη σχεση αποδοσης τιμης απλα. αν ηταν κινητο δε θα το επαιρνες. τη γυναικα την κυνηγας ομως. κ τελικα μπαινει ενας καραγκιοζακος που κανει σουζες/πεταει μολοτοφ/ εχει μουσια κ τζιβες/ τραγουδαει χιπχοπ κτλπ. γενικα καποιο μηδενικο που στην κοινωνια μας ειναι νουμερο αλλα εχει κ αλλα νουμερα.. ομοιος αει πελαζει π λενε Πόσο είναι αυτές οι γυναίκες που λες? 15?? 1
bedazzled Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 το θεμα δεν ειναι οτι οι ελληνιδες ειναι δυσκολες. ειναι οτι ειναι δυσκολες μαζι σου και μαζι μου ενω ειναι υπερβολικα ευκολες με τον μπαρμαν/ τραγουδιστη της πλακας/ ντιτζει και γενικα οποιοδηποτε μη σοβαρο προσωπο προβολης. αν σε αυτο προσθεσεις και το οτι ειναι αγενεστατες, με ελαχιστα ενδιαφεροντα χομπυ κτλπ τοτε βλεπεις οτι δεν αξιζει. δεν εχουν καλη σχεση αποδοσης τιμης απλα. αν ηταν κινητο δε θα το επαιρνες. τη γυναικα την κυνηγας ομως. κ τελικα μπαινει ενας καραγκιοζακος που κανει σουζες/πεταει μολοτοφ/ εχει μουσια κ τζιβες/ τραγουδαει χιπχοπ κτλπ. γενικα καποιο μηδενικο που στην κοινωνια μας ειναι νουμερο αλλα εχει κ αλλα νουμερα.. ομοιος αει πελαζει π λενε Φίλε κάβουρα στα μάτια τους ο DJ/barman/τραγουδιάρης είναι το λεγόμενο alpha male... καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είναι σαν το iPhone στα κινητά: όλοι το βρίζουν, αλλά όλοι το θέλουν! Η δύναμη του marketing. Φτιάξε κι εσύ social proof να είσαι ποθητός στις γυναίκες... 2
The_Judas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 'Οσοι έχετε τέτοιες απόψεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως και εσείς κάνετε λάθος επιλογές και κυνηγάτε μόνο τα ξεκωλα? Ξες φίλε Κάβουρα, οι "φυσιολογικές" κοπέλες που λες έχουν και "φυσιολογική" εμφάνιση, όπως κι εσύ. Δεν θα έχουν βυζάρες και κωλάρα, δεν θα είναι βαμμενες και χτενισμενες στην τριχα και δεν θα φορανε δεκαποντα και σεξουλιαρικα. Επίσης, με αυτα τα μυαλά που έχεις, χωρις παρεξηγηση, αλλα και η "φυσιολογική" δεν θα σου κάτσει γιατί θα σε πιάσει το ραντάρ του μισογυνισμού οποτε το ακυρο πέφτει αυτόματα. Αντιθέτως, οι φυσιολογικές και μέτριες κοπέλες είναι πιο προσιτές, με αποτέλεσμα να έχουν πολλές προτάσεις και σε τελική ανάλυση πιο υψηλά κριτήρια.
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 'Οσοι έχετε τέτοιες απόψεις, έχετε αναρωτηθεί ποτέ μήπως και εσείς κάνετε λάθος επιλογές και κυνηγάτε μόνο τα ξεκωλα? Ξες φίλε Κάβουρα, οι "φυσιολογικές" κοπέλες που λες έχουν και "φυσιολογική" εμφάνιση, όπως κι εσύ. Δεν θα έχουν βυζάρες και κωλάρα, δεν θα είναι βαμμενες και χτενισμενες στην τριχα και δεν θα φορανε δεκαποντα και σεξουλιαρικα. Επίσης, με αυτα τα μυαλά που έχεις, χωρις παρεξηγηση, αλλα και η "φυσιολογική" δεν θα σου κάτσει γιατί θα σε πιάσει το ραντάρ του μισογυνισμού οποτε το ακυρο πέφτει αυτόματα. οι φυσιολογικες σουιδεζες ειναι τοπ μοντελ εδω... ειπα μια χωρα τωρα τυχαια. επισης για την εμφανιση μου, εχω εισπραξει πραγματικα κοπλιμεντα που νομιζα οτι με δουλεβουν απο αλοδαπες... που εδω δε μου εχει κανει καμια. επισης ειναι γνωστο οτι η ελληνιδα περιμενει να κανεις ολη τη δουλεια εσυ, απανταει μονολεκτικα κτλπ. ειναι και θεμα παιδειας. αντιθετα οτι ραντεβου εχω βγει με αλοδαπες ειναι πολυ πιο νορμαλ κ ευκολα. η ελληνιδα ειναι το ατομο που ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψηφισμα γιατι ετσι ηταν η μοδα και γιατι πιστευε σε λεφτοδεντρα. η αλοδαπη (βορεια) ειναι το ατομο που τα εβαλε κατω λογικα σκεφτηκε και ψηφισε οτι νομιζε. (νο οφενς οτι κ αν ψηφισατε και για οποιο λογο). δεν ειναι μισογυνισμος ειναι λογικη αναλυση καταστασεων. εχουμε καταντησει να λες την αληθεια κ να ειναι μισογυνισμος να πουμε. απλα παρατηριστε την επομενη φορα με τι φθονο κοιταζει η ελληνιδα μια ομορφη αλοδαπη (πχ μια φυσικη βορεια ξανθια) και γραψτε μου παλι αν θελετε επισης σε αυτη τη χωρα ειναι ισως το μονο μερος που εχω βρεθει που δεν ειναι νορμαλ να βγεις εξω για να γαμ**** πρεπει να υποκριθεις οτι βγαινεις με τους φιλους σου να περασεις καλα κ αλλες τετοιες μπουρδες. σε αυτη τη χωρα ειναι που ο μπαρμαν κανει κουμαντο γιατι μενουν ολες με τους γονεις τους οποτε το μερος συναντησης αντινα ειναι το σπιτι του μακη σημερα και της μαριας αυριο ειναι το μπαρ. εξω το μπαρ ειναι το μερος του χορου και της γνωριμιας με σκοπο το σεξ. εγω ετσι το εχω βιοσει Φίλε κάβουρα στα μάτια τους ο DJ/barman/τραγουδιάρης είναι το λεγόμενο alpha male... καλώς ή κακώς έτσι είναι. Είναι σαν το iPhone στα κινητά: όλοι το βρίζουν, αλλά όλοι το θέλουν! Η δύναμη του marketing. Φτιάξε κι εσύ social proof να είσαι ποθητός στις γυναίκες... το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στην πραγματικοτητα αλφα μειλ ολοι αυτοι. γινονται μαγκες απο τα λεφτα σου!!! και μετα σου παιρνουν και τη γκομενα. και εσυ το αποδεχεσαι κοροιδο. (μη το παρεις προσωπικα) 3
idomeneas7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Γιατί, εσύ δεν ζηλεύεις τον σφίχτη τούμπανο στην παραλία? Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις και που γνωρίζεις κόσμο, πάντως γενικεύεις απίστευτα. Μου θυμίζεις τον αδερφό μου (εικοσάρης φοιτητής και σχετικά εμφανίσιμος) που την έπεφτε όλο σε τσουλάκια και απορούσε γιατί είναι ηλίθιες και του φέρονται σκατα. Αμα είναι έτσι όπως τα λες πήγαινε στη Σουηδία να στην πέφτουν τα τοπ μόντελ μέρα-νύχτα και να ξεμαλλιάζονται ποιά θα σε πρωτοπάρει. 1
kabouras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 τι να ζηλεψω απο τον σφιχτη? αν ζηλεψω κατι ειναι το οτι πιθανος εχει περισσοτερες λογω της εμφανισης του. το κοριτσακι που κοιταει με κακια την ξανθια ομως δε ζηλευει το οτι εχει περισσοτερους. ζηλευει το οτι (ακομα και για τα δικα της δεδομενα) ειναι πιο ομορφη και οτι οι αντρες που βρισκονται τριγυρω κοιτανε αυτην αντι για την εν λογω ελληνιδα που φτιαχνοταν 3 ωρες πριν βγει για ψωνια. ομως κ η εν λογω ελληνιδα εχει οποιον θελει, δε της λειπει το σεξ. αν θελει να βρει βρισκει. αντιθετα σε πολλους ελληνες λειπει, αν θελουν να βρουν δε βρισκουν ακομα και τα στανταρτ τους να ριξουν. για να συνεχισω την αναλυση μου η κατασταση αυτη οφειλεται και στην καλοπεραση της ελληνιδας (και του ελληνα φυσικα) οταν η βορεια απ τα 18 παει δουλεια 8 ωρες η σπουδαζει και διαβαζει 8 ωρες με μικρη στηριξη απο την οικογενεια της (οκ αυτο ειναι κ λιγο αναλογα τη χωρα) τελειονοντας θελει απο καπου να πιαστει.. θελει στηριξη απο καπιον αντρα και δε θα περιμενει πολυ για να βρει καποιον... οταν η ελληνιδα τα εχει ολα και δεν εχει ανυσηχισει για τιποτα μεχρι τα 25 δεν αισθανεται την ιδια αναγκη.. ειναι κ αυτο αλλη μια αιτια της καταστασης αν τα βαλεις οοοολα αυτα που εχω γραψει εγω κ οι υπολοιποι μαζι καταλαβαινεις πως φτασαμε ως εδω. οταν ο γιωργακης επρεπε να γινει σπονσορας στον κιαμο για να εγκρινουν οι φιλες της μαιρουλας και να του κατσει... ο μονος μαγκας ειναι ο κιαμος, οι μπαρμεν κ ο επιχειρηματιας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις