Kris_Lyn Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το removal tool της kaspersky: http://support.kaspersky.com/us/common/service.aspx?el=1464 Αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι κάποιος ιός, λογικά κάτι δεν πήγε καλά στην απεγκατάσταση.
Neiman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το removal tool της kaspersky: http://support.kaspersky.com/us/common/service.aspx?el=1464 Αλλά μην ανησυχείς, δεν είναι κάποιος ιός, λογικά κάτι δεν πήγε καλά στην απεγκατάσταση. Το έχω κάνει και αυτό
l337 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Καλά κάνεις και ανησυχείς διότι την πάτησες. Όμως υποπτεύομαι ότι δεν διάβασες τα TOS (Terms of Service) οπότε σε μεγάλο βαθμό φταις κι εσύ. Αυτ'ο που κατέβασες είναι scam διότι σου κλειδώνει τον λογαριασμό και ξεκλειδώνει μόνο αν το κατεβάσεις. Με το uninstall δεν φεύγει εξ' ολοκλήρου εκτός αν σβήσεις τα κατάλληλα κλειδιά στη registry (μη το δοκιμάσεις αν δε γνωρίζεις) και χρειάζεται να κάνεις restore σε προηγούμενο καθαρό restore point ή να κάνεις restore image. (αν δεν έχεις image στον υπολογιστή θα πρέπει να καταλάβεις πως πρέπει πάντα να κάνουμε image το pc) Αυτό το έπαθες -το πιθανότερο- λόγω κακής χρήσης μέσα στο fb, χρησιμοποιόντας apps και ads. Αυτό που θα πρέπει να καταλάβεις είναι πως δεν χρησιμοποιούμε third party apps στο fb
Neiman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Πολλή αυστηρότητα. Δεν γνωρίζεις τι χρήστις είμαι, αν διάβασα ή αν υπήρχαν TOS, αν κλικάρω οπουδήποτε ή εάν έχω pc image.Ευχαριστώ για τη συνδρομή σου στο θέμα μου.
Kris_Lyn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μα δεν αναφέρθηκε τίποτα για κλείδωμα λογαριασμού. Μόνο για αρχεία που δε σβήνουν. Ξέχασα να ρωτήσω, αλλά λογικά η απάντηση είναι όχι: Έχεις οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα της Kaspersky; 1
Neiman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το θέμα επιλύθηκε χάρη στον χρόνο και τη βοήθεια από τον genius_13. Δεν ήταν scam, είχε φάει κόλλημα το index των windows και εμφάνιζε αρχεία που είχαν διαγραφεί (αν δεν είμαι παντελώς ανεπίδεκτη μνήμης και μαθήσεως).Για αυτούς που ξέρουν, το βασικό πρόβλημα είναι ότι χρησιμοποιώ windows vista @Kris_Lyn, δεν έχω κανένα. Ευχαριστώ!
l337 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το ότι δεν είναι scam πως ακριβώς το έχεις συμπεράνει; Γιατί scam είναι. Το ότι έχει φάει κάποιο κόλλημα το indexing service των win πάλι δεν έχει καμία σχέση με το αν εμφανίζει ή όχι αρχειά που έχουν διαγραφεί. Μάλλον κάτι άλλο ήθελες να γράψεις.Το ότι έχεις vista πάλι δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα που ανέφερες κάνοντας το thread. Όσο για το unlocker που έτρεξες είναι adware από την έκδοση 1.8.6 και μετά που σημαίνει ότι αν έβαλες μεταγενέστερη έκδοση τότε είναι adware κάνοντας επιπλέον εγκατάσταση το ebay shortcut ακόμη και αν δεν το έχεις επιλέξει. Κάνοντας uninstall το unlocker δεν βγαίνει το ebay shortcut και χρειάζεται άλλη διαδικασία. Τέλος κάποιες φορές -άσχετα αν το έχει κάνει select- ο τελικός χρήστης εγκαθιστα το babylon. Μπορείς να ελέγξεις το pc σου τρέχοντας με την σειρά, α) adwcleaner, β) malwarebytes antimalware και γ) hitman pro Χωρις παρεξήγηση και καλοπροαίρετα, από όσα γράφεις δεν είμαι σίγουρος πως πράγματι επιλύθηκε το πρόβλημα στο pc σου. Άσχετα αν δεν βλέπεις το ίδιο πρόβλημα. Μακάρι να μην έχεις πράγματι.
Neiman Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μη έχοντας τις γνώσεις να εγγυηθώ εάν ήταν ή όχι scam, έτρεξα τα προαναφερόμενα. Πέραν του babylon που εμφανίστηκε ως ίχνος, δεν υπήρχε κάτι άλλο να αφαιρεθεί (το adwcleaner το είχα ήδη σταθερά για καθάρισμα). Κατά τον έλεγχο του index-ing έπαψαν να παρουσιάζονται τα περί Kaspersky. Το λάθος στη φράση μου ήταν η κατάληξη -ing...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα