Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα στη δουλειά μου και θέλω να μάθω πως μπορώ να ανοίξω έναν όψεως σε μια τράπεζα στη Βουλγαριά (χαρτομάνια κλπ)

Θέλω να μπορώ να πληρώνω τους προμηθευτές μου. Φαντάζομαι ότι μπορώ (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον).

Η επιχείρηση είναι Ο.Ε.

Δεν έχω καμία επιχειρηματική δραστηριότητα στην γείτονα χώρα.

Αν έχει εμπειρία κανείς παρακαλώ ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ο λογαριασμός όψεως είναι επαγγελματικός και απαιτεί υποχρεωτικά αφμ της χώρας που θα τον ανοιξεις, αλλά τι νόημα εχει;, μπορείς και απο ελληνικούς λογαριασμούς να πληρώνεις προμηθευτές στο εξωτερικό

Δημοσ.

Ο λογαριασμός όψεως είναι επαγγελματικός και απαιτεί υποχρεωτικά αφμ της χώρας που θα τον ανοιξεις, αλλά τι νόημα εχει;, μπορείς και απο ελληνικούς λογαριασμούς να πληρώνεις προμηθευτές στο εξωτερικό

πως? αφου έχουν μπλοκαριστεί οι πληρωμές προς το εξωτερικο..

• Like 2
Δημοσ.

Γράψε οτι θέλεις να παρακάμψει τα capital control τα νύχια μας θα μοιρισουμε?

Πάρε το λεωφορείο βάλε και στην τσέπη σου τα ευρω και πήγαινε τα στην Βουλγαρία

Οτιδήποτε άλλο απαγορεύεται

Δημοσ.

πως? αφου έχουν μπλοκαριστεί οι πληρωμές προς το εξωτερικο..

Με αίτημα στην Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών από επιχειρήσεις. Οι πληρωμές προμηθευτών γίνονται μια χαρά.

Δημοσ.

Με αίτημα στην Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών από επιχειρήσεις. Οι πληρωμές προμηθευτών γίνονται μια χαρά.

Οποιαδηποτε συναλλαγη; Γτ συμφωνα με αυτο http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/66582/capital-control-diadikasia-ypovolis-aitimaton-egkrisis-synallagon-pou-eksairoyntai, τα περιοριζει σε:

Τα εν λόγω αιτήματα, μαζί με την απαραίτητη τεκμηρίωσή τους: θα πρέπει να αφορούν συναλλαγές που κρίνονται αναγκαίες για σκοπούς κοινωνικού συμφέροντος (π.χ. πληρωμή ιατρικών εξόδων, πληρωμή διδάκτρων στο εξωτερικό, κ.λπ.),
Δημοσ.

Δυστυχώς όχι.

http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/66582/capital-control-diadikasia-ypovolis-aitimaton-egkrisis-synallagon-pou-eksairoyntai

Η επιχείρηση είναι εμπορική και όλα νόμιματα. Για μη νόμιμες συναλλαγές υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγάλεις λεφτά έξω και θέλω τέτοια μπλεξίματα. Απλά ρωτάω αν γίνεται αντί να πάω σε ελληνική τράπεζα να κάνω κατάθεση τις εισπράξεις να πετάγομαι Βουλγαρία μιας που είμαι και σχετικά κοντά και κάνω κατάθεση εκεί. Μετά με proforma κλπ κάνω έμβασμα στον προμηθευτή.

Δημοσ.

Παιδιά, αυτά είναι πληρωμές για ιδιώτες. Οι επιχειρήσεις κάνουν εισαγωγές.

Link.png Site: πηγή

Έχω επικοινωνήσει, έχω κάνει αίτημα εξ αρχής. Προς το παρόν δίνονται εγκρίσεις μόνο για αγαθά πρώτης ανάγκης και αυτά παρα, παρα, παρα... πολύ περιορισμένα όπως έλεγε και το link της απάντησης μου στο προηγούμενο μήνυμα. Άγνωστο πότε θα δοθούν εγκρίσεις ήταν η απάντηση από τη τράπεζα σε τελευταία επικοινωνία μαζί τους. Δεν εμπορεύομαι είδη πρώτης ανάγκης και από τον τρόπο που πήρα τις απαντήσεις μου άφησαν να εννοηθεί ότι υπάρχει πολύ μέλλον ακόμη. 

Δημοσ.

Ε τοτε καντο με Βουλγαρια, μια γειτονισσα μου εχει στην Αλφα εκει (λογικα θα λεει στο site τι χαρτια θελει) και ειναι πολυ ευχαριστημενη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...