sadsouls Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Λιγο offtopic αλλα εχω μια απορια . Θελω να αγορασω κατι περιφερειακα αλλα ειδα οτι σε σελιδες του εξωτερικου τα προιοντα ειναι ακομα και 50% κατω σε σχεση με την Ελλαδα . Επισης ξερω οτι πληρωνεις τελωνειο αν αγορασεις απο Αμερικη πραγμα που δεν συμφερει .Ομως αν αγορασεις απο Ευρωπαικη ενωση , τοτε δεν πληρωνεις τελωνειο . Ειδα στο newegg της Πολωνιας ( οπου ανηκει στην Ε.Ε. ) οτι ειναι αρκετα φθηνα . Ξερει κανεις αν θα μου ερθουν μαζι με τα μεταφορικα την τιμη που λεει εκει ? Ευχαριστω
Roz3us Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Αγόρασα 2 κομμάτια του Bloodborne CE, 200ευρώ σύνολο από το Amazon.uk και δεν είχα θέμα με τελωνείο, άρα φαντάζομαι ότι ούτε και από PL θα έχεις θέμα. Πόσο περίπου πάνε τα μεταφορικά ξέρεις? Γιατί είδα και εγώ κάτι πραγματάκια =)
james01gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ελπίζω να έχεις καταλάβει πως η παράδοση είναι στην Πολωνία και όχι στην Ελλάδα. εκτός και εάν έχεις κάποιον γνωστό Πολωνία. κατά τα άλλα δεν έχει τίποτα, ούτε τελωνεία κτλ.
sadsouls Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Οταν λενε free shipping σημαινει οτι τα φερνουν στη χωρα σου ή στο σπιτι σου ?
sadsouls Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ναι , δηλαδη στα φερνουν σπιτι ή πρεπει να πας να τα παραλαβεις απο το αεροδρομιο ας πουμε ? free shipping σημαινει δωρεάν αποστολή
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Συνήθως το free shipping ειναι για την ίδια χώρα για παράδοση
ksessalonikios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 κράτα τα λεφτά σου κανα μήνα και αν που θα ανοιξουν οι τραπεζες εκτος αν τελικά αγοράσεις απο ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα