Προς το περιεχόμενο

Lenovo Miix 3 10.1 236,56@Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00T4BPFAG/?tag=ho01f-21

στα 236,56 τελική με dock,office και μεταφορικά

Στο skroutz από 299(Έχει υπάρξει και 269)

http://www.skroutz.gr/s/5880043/Lenovo-Miix-3-10-Z3735F-2GB-32GB.html

στην Ευρώπη από 265 αλλά μπορεί να μην έψαξα αρκετά!

Σαν μηχάνημα δεν το ξέρω αλλά αν το θέλει κάποιος είναι καλή τιμή

Αντε καλό μας βράδυ :-)

Δημοσ.

Καλή τιμή για ένα πολύ καλό laptop-tablet με μοναδικό μειονέκτημα τα 32gb του χώρου αποθήκευσης... Σε αυτή την τιμή για μένα απλα δεν έχει αντίπαλο...

Λάθος εποχή το βγάλανε :cry:

Δημοσ.

Τι βγάζετε προσφορές απο ξένα site...αφου δεν μπορούμε να αγορ´ασουμε με ελληνικές κάρτες....

Δεν είχα ενημερωθεί.Λάθος :(

Ας κρατηθεί εαν κρίνει ο administrator, για τα μέλη του φόρουμ που είναι εκτός capital control(Κυπρος-εξωτερικό)

• Like 1
Δημοσ.

Τι βγάζετε προσφορές απο ξένα site...αφου δεν μπορούμε να αγορ´ασουμε με ελληνικές κάρτες....

Επειδή δεν έχω κάνει κάποια αγορά μετά τα καπιταλ κοντρολς αγοράζουμε κανονικά paypal κ κάρτες εντός αλλά σε κανένα εκτός? Ebay πχ? Υπάρχει κανένα λινκ να ενημέρωσω αναλυτικά? Ευχαριστω κ sorry αν σε βάζω σε κοπο

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω κάνει κάποια αγορά μετά τα καπιταλ κοντρολς αγοράζουμε κανονικά paypal κ κάρτες εντός αλλά σε κανένα εκτός? Ebay πχ? Υπάρχει κανένα λινκ να ενημέρωσω αναλυτικά? Ευχαριστω κ sorry αν σε βάζω σε κοπο

δε μπορεις με παυπαλ, ουτε να στειλεις λεφτα σε λογαριασμο εξω, μπορεις να στειλεις σε λογαριασμο εντος ελλαδας η να χρησιμοποιεις την καρτα σου για αγορες απο φυσικα καταστηματα.
Δημοσ.

Το ίδιο πακέτο (tablet + dock) πρόσφατα το πήρα από της προσφορές του Γερμανού στα 249 (-30 ευρώ από πιστωτική Eurobank = 220)

Γενικά το tablet είναι αρκετά καλό αλλά έχω απογοητευτεί από το performance του. Μετά βίας παίζει βίντεο flash από browser...

Link.png Site: link

Δημοσ.

Το ίδιο πακέτο (tablet + dock) πρόσφατα το πήρα από της προσφορές του Γερμανού στα 249 (-30 ευρώ από πιστωτική Eurobank = 220)

Γενικά το tablet είναι αρκετά καλό αλλά έχω απογοητευτεί από το performance του. Μετά βίας παίζει βίντεο flash από browser...

Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/565008-smartphone-lg-g3-στα-280ε-στο-γερμανο-252ε-με-πιστωτικη-eurobank-τελοσ/?p=53912279">link

Πολυ περιεργο μου ακουγεται αυτο ποτε δεν το ειδα να ζοριζεται σε κανενα ειδος video streaming site. Ειδικα τωρα που λογο σπασμενης οθονης το εχω μετρεψει σε htpc δεν κολωνει πουθενα ... Το εχω λιωσει σε kodi με hellenic tv και genesis + chrome browsing , youtube κτλ κτλ καιναπλα δεν νιωθει!

Δημοσ.

Link.png Site: link

To πήρες με το σκληρό dock που δίνει το Αμαζον ή με το folio keyboard που το δίνουν πολλά ελληνικά καταστήματα;

• Like 1
Δημοσ.

Ισως το συκεκριμενο μοντελο ειναι ευαισθητο γιατι και εμενα μου ραγισε η οθονη, υποθετω απο τις εγκοπες που προσρμοζουν πανω στο  folio keyboard. απο επιδοσεις και το touch screen δεν εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος, το πηρα απο την προσφορα του Γερμανου το Πασχα μαζι με επιστροφη 220€ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...