Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και 1,5 χρόνο πάω σε ένα ωδείο και μαθαίνω όργανο. Παρακολούθησα την πρώτη χρονιά θεωρία μουσικής αλλά δεν την έδωσα όπως και το σολφεζ. Γενικά επειδή έχω προχωρήσει στο όργανο νομίζω ξέρω όλη την θεωρία του πρώτου έτους όμως θέλω να την παρακολουθήσω και να τη δώσω να φεύγει. Θέλω να ρωτήσω τα εξής:
α) υπάρχουν θεωρητικά που είναι επί πληρωμή; Κάτι έχω ακούσει για κάτι αρμονίες που είναι 100 ευρώ το μήνα ισχύει;
β) Για κάποιον ενήλικα που ενδιαφέρεται πολύ, μπορεί να πάρει κάποιο άλλο θεωρητικό ενώ είναι σε μικρό επίπεδο που να μην είναι συνδεδεμένο με γνώσεις άλλου μαθήματος; πχ η ιστορία της μουσικής; Θα ήθελα να παρακολουθήσω δηλαδή και άλλο θεωρητικό μαζί με θεωρία/σολφέζ. Έχετε κάποιο να μου προτείνετε;

Δημοσ.

Αν το κάνεις απλά από ενδιαφέρον και έχεις ελεύθερο χρόνο, πήγαινε στη μουσικολογία του ΕΚΠΑ που έχει πάρα πολλά θεωρητικά μαθήματα (στα οποία δεν χρειάζεται να έχεις πολλές γνώσεις αρμονίας) και είναι τζάμπα. Ο αδερφός μου σπουδάζει εκεί και πραγματικά έχει ο,τι θες σχετικό με μουσική. Για το άλλο με την θεωρία της πρώτης χρονιάς δεν ξέρω, αλλά λογικά αμα ρωτήσεις σε μερικα ωδεία θα παρεις μια ιδεα για τις τιμές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...