leonpao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Καλησπέρα σας, λοιπόν το πρόβλημα μου είναι το εξής, ενώ κανω restart την ωρα που είναι να πατήσω το f8/f10 το πληκτρολόγιο εκείνη την ώρα είναι κλειστό και πολύ απλά δεν πατιούνται τα πλήκτρα όσο και να προσπαθώ, μήπως ξέρετε τι παίζει έτσι ώστε να το καταφέρω το ρημάδι;
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 στα νεα bios δεν θα πρεπε να εχεις τετοιο θεμα.παρολα αυτα αν πειραξες κατι πχ με τα Usb legacy τοτε κανε Clear bios.επισης μην βαλεις το keyboard σε Usb3 αλλα σε Usb2 και ξαναδοκιμασε.
leonpao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Όχι δεν πείραξα κάτι σχετικά με το usb legacy, σχετικά με το clear bios πως γίνεται;;, επίσης σε όποια θύρα usb και να βαλω το πληκτρολογιο έχει το ίδιο αποτέλεσμα, και η φάση είναι ότι το δοκίμασα στο laptop που έχω και λειτουργεί κανονικά κατα την επανεκκίνηση εκεί, να προσθέσω ότι έχω σταθερό υπολογιστή που τον αγόρασα πριν 8 μήνες.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 clear cmos γινεται με καποιο Jumper η με κουμπακι πανω στο Mobo.στο Manual γραφει.γινεται και βγαζοντας την μπαταρια αλλα δεν υπαρχει λογος.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.
leonpao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 clear cmos γινεται με καποιο Jumper η με κουμπακι πανω στο Mobo.στο Manual γραφει.γινεται και βγαζοντας την μπαταρια αλλα δεν υπαρχει λογος.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο. Ευχαριστώ πολύ φίλε αλλά καλύτερα ας μην το πειράξω απο μέσα γιατί φοβάμαι μην το κάνω χειρότερα Μιλας για win 8 με ssd μηπως φιλε? Ναι windows 8.1 αλλα σκληρός δίσκος νομίζω HDD που χωράει 1TB απο πλαίσιο το είχα πάρει ταχα για gaming.
leonpao Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά δεν ξέρω πως αλλα ξαφνικά έφτιαξε, format ηθελα να κάνω και όλα καλά εντάξει, ευχαριστώ πολύ σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα