Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω σε φωτογραφιες να βαζω και διευθυνση url ωστε μετα να μπορω να τις καταχωρω στο blog μου.Αλλα να ειναι αξιοπιστη η διευθυνση σαν της google.Πως μπορω να το κανω;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς θες να βάζεις ΚΑΙ διεύθυνση;

Καλημερα.Εχω μια φωτογραφια τραβηγμενη στον υπολογιστη και θελω να εχω την διευθυνση της απο το διαδικτυο,ωστε να μπορω εαν χρειαστει να την στειλω καπου.Δηλ, καταχωρησεις φωτογραφιων καπου μεσα στο διαδικτυο σε κάποιον server ή χώρο φιλοξενίας αξιόπιστο ομως χωρις διαφημισεις κτλ.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις υπηρεσίες cloud storage.

Για παράδειγμα το Dropbox δίνει κάποιο χώρο free, ανεβάζεις τη φωτογραφία και με το share παίρνεις το link.

Δημοσ.

Το παιδί θέλει κάτι σαν το youtube να υπάρχουν οι φωτογραφίες και να της βλέπει κανείς με ένα απλό λινκ,με τα cloud αυτό γίνεται;

Ξέρω ότι γίνεται με το imgurl και διάφορα παρόμοια,αλλά δεν ξέρω τώρα αν θεωρούνται αξιόπιστα ή όχι. 

• Like 1
Δημοσ.

Το παιδί θέλει κάτι σαν το youtube να υπάρχουν οι φωτογραφίες και να της βλέπει κανείς με ένα απλό λινκ,με τα cloud αυτό γίνεται;

Ξέρω ότι γίνεται με το imgurl και διάφορα παρόμοια,αλλά δεν ξέρω τώρα αν θεωρούνται αξιόπιστα ή όχι. 

Δοκιμασα το imgurl και φαινετε ενταξει,χωρις κατι υποπτο...Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...