Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs, λοιπόν μέσα στην καλοκαιρινή βαρεμάρα..(άσχετα από τα πολύ ενδιαφέρον πολιτικά δρώμενα), είπα να ψάξω για ένα διασκεδαστικό,X-TREME,με όχι και τόσο μεγάλο κόστος χόμπι υπάρχουν διάφορες ιδέες όπως π.χ Ψαροντούφεκο, Air soft,ποδηλασία σε δρόμο ή και βουνό,trecking,scuba diving και άλλα διάφορα ακόμα ωραία, αναφέρετε και εσείς κάποια χόμπι παρόμοια με αυτά που προανέφερα, όπως επίσης μπορείτε να γράψετε με ποιο ασχολείστε και περί τίνος πρόκειται, έτσι να ανοίξουμε μια συζήτηση, ψάχνομαι και εγώ τελευταία να ξεκινήσω κάτι και πιστεύω είναι και άλλοι στην θέση μου. (Ας αφήσουμε τους χορούς, τα 5Χ5 τα θεωρώ βαρετά ας πάμε σε κάτι πιο xtreme και ενθουσιώδες)
Ευχαριστώ!!  :-)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Paintball που συνδυάζει και πολλά απο αυτά που έγραψες. Μπορεις για αρχη να πας σε πίστα και αν σου αρέσει να μπεις σε κάποια ομάδα που πάνε και παίζουν στο δάσος, στα μεταλλεία, σε ερείπεια, κλπ.

Δημοσ.

καλημέρα, όταν λές όχι μεγάλο κόστος τί εννοείς? για παράδειγμα. για να μπείς στον χώρο του airsoft θέλεις περίπου 300 ευρώ για ένα καλό όπλο άλλο ένα 200άρι για στολή εξαρτήσεις γυαλιά και βενζίνες όποτε γίνοντε τα event να πηγαίνεις σε διάφορα σημεία.

η ποδηλασία πάλι περιορίζει το κόστος όσων αφορά το ποδήλατο μιάς και δέν σε υποχρεώνει κανείς να πάρεις κάνα των 800 ευρώ. αγοράζεις ένα με 150-200 κάνα 100άρι μετά κράνος επιγονατίδες κτλ.

scuba diving έχω την εντύπωση οτι δέν είσαι υποχρεωμένος να αγοράσεις εξοπλισμό πλήρη (πάμε σε απαγορευμένα έξοδα) όμως νοικιάζεις. το θέμα είναι όμως οτι θα πρέπει να γνωρίζεις και νομίζω υπάρχουν σχολές που σου κάνουν μαθήματα πρώτα και όταν φτάσεις σε κάποιο επίπεδο τότε είσαι σε θέση να μπορείς να κάνεις και μόνος σου. για τα τελευταία δέν είμαι και 100% σίγουρος για αυτά που σου λέω οπότε ψάξτο.

όπως και να έχει φίλε μου όταν "μπαίνεις" σε έναν καινούριο χώρο και σε νερά απάτητα για εσένα και θέλεις να το κάνεις σάν χόμπυ-διασκέδαση-γυμναστική ή και όλα τα παραπάνω μαζί να ξέρεις οτι πρέπει να είσαι σίγουρος οτι θα το συνεχίσεις όπως να είσαι σίγουρος οτι θα πρέπει να πληρώσεις κάποια χρήματα αρκετά στην αρχή.

• Like 1
Δημοσ.

το αγαπημενο χομπι ολων των Ελληνων την τελευταια 5ετια εννοειται!!

Βολτα με το αμαξι με λαμπακι βενζινης αναμμενο!

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπέρα Insomniacs, λοιπόν μέσα στην καλοκαιρινή βαρεμάρα..(άσχετα από τα πολύ ενδιαφέρον πολιτικά δρώμενα), είπα να ψάξω για ένα διασκεδαστικό,X-TREME,με όχι και τόσο μεγάλο κόστος χόμπι υπάρχουν διάφορες ιδέες όπως π.χ Ψαροντούφεκο, Air soft,ποδηλασία σε δρόμο ή και βουνό,trecking,scuba diving και άλλα διάφορα ακόμα ωραία, αναφέρετε και εσείς κάποια χόμπι παρόμοια με αυτά που προανέφερα, όπως επίσης μπορείτε να γράψετε με ποιο ασχολείστε και περί τίνος πρόκειται, έτσι να ανοίξουμε μια συζήτηση, ψάχνομαι και εγώ τελευταία να ξεκινήσω κάτι και πιστεύω είναι και άλλοι στην θέση μου. (Ας αφήσουμε τους χορούς, τα 5Χ5 τα θεωρώ βαρετά ας πάμε σε κάτι πιο xtreme και ενθουσιώδες)

Ευχαριστώ!!  :-)

Τιποτα απο αυτα που αναφερεις  δεν εχει χαμηλο κοστος πες το budget  που μπορεις να διαθεσεις  για να καταλαβουμε .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...