Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου λείπουν (5) ενσημα γιατι ξεκίνησα 8 μηνη σύμβαση απο τον Οκτώβρη του 2014 μέχρι τέλη Μάη 2015,δεν εχω ξαναπάρει τετοιο επίδομα, έχει νόημα να κάνω ένσταση στην αποριψη του ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας? Αύριο θα πάω.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συνολο δηλαδη ποσα ενσημα σου βγηκαν?υπολογιζε οτι οι δυο τελευταιοι μηνες δηλαδη απριλιος μαιος δεν μετρανε.Οποτε εως και μαρτη ποσα σου κολληθηκαν?Να ξερεις οτι αν επιδοτεισαι για πρωτη φορα εχει και ορους οτι πρεπει σε καθε χρονο να εχεις και 80 μερες ενσημα.Παντως απο την στιγμη που σου λειπουν ενσημα οτι ενσταση και να κανεις δεν προκειται να κανεις τιποτα

Δημοσ.

αν παιρνει για πρωτη φορα επιδομα ο φιλος εχει ορους στον οαεδ οτι θα πρεπει να εχει 80 ενσημα σε καθε ετος και συνολο 125  τα 2 χρονια(για 2 φορα δεν ισχυει αυτο θελει μονο τα 125 ενσημα στα 2 χρονια) οποτε αν εχει 3 μηνες εργασια το 2014 δεν βγαινουν τα ενσημα(75 συνολο).οποτε δεν μπορει να κολλησει ενσημα για το 2014 τωρα.Γιαυτο εγινε και το προβλημα.Ξερουν τι κανουν αυτοι για να το δικαιουνται ολο και λιγοτερα ατομα. :-)

• Like 1
Δημοσ.

εγω δουλεψα 8μηνο σε δημο και πηρα κανονικα επιδομα 6 μηνες.Κ ημουν ανεργος 3 χρονια.Αλλα ηταν η δευτερη φορα που επαιρνα.Στο site του oaed τα εξηγει ολα μια χαρα     http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=688:2012-03-09-17-10-3&catid=71:2012-02-02-08-25-33&Itemid=748&lang=el

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια δεν εχω συμπληρωσει 150 ενσημα αλλα βγαινω πρωτη φορα ανεργια.

Περυσι δουλεψα σεζον (ξενοδοχουπαλληλος) μαιο με οκτωμβρη οπως και φετος το ιδιο.Πρεπει να εχω κοντα στα 130 ενσημα αυτη τη σεζον.

Παιρνω 5μηνη ανεργια η 3μηνη?

Δημοσ.

Να δανειστω λίγο το θέμα του φίλου για μια ερώτηση. Ο οαεδ δίνει δώρο χριστουγεννων σε αυτούς που παίρνουν ταμείο ανεργίας;

Δημοσ.

ναι δινει φιλε αναλογα με τους ποσους μηνες εισαι ταμειο απο μαιο και μετα...εγω ειμαι ενταγμενος στο επιδομα ανεργιας απο 12 σεμπτεμβρη ποσα λεφτα θα παρω γνωριζει κανεις?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μιας και είμαστε σε αυτό το θέμα...

Ξερει κανείς πόσο χρειάζεται για να εγκριθεί η αίτηση για ταμείο ανεργίας? Και πότε μπαίνουν οι δόσεις?

Τελείωσε η συμβασή μου 31 Οκτωβρίου, έκανα αίτηση 25 Νοεμβρίου και μέχρι τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Να προσθέσω πως πληρούσα όλες τις προυποθέσεις για πρώτη φορά ταμείο....

Δημοσ.

Σας μπηκε τιποτα?Ειπαν για σημερα αλλα τιποτα ουτε δωρο εχω δει ουτε επιδομα μεχρι και πριν 2 ωρες που πηγα ατμ.

Το δώρο μπήκε την Παρασκευή.

Μιας και είμαστε σε αυτό το θέμα...

Ξερει κανείς πόσο χρειάζεται για να εγκριθεί η αίτηση για ταμείο ανεργίας? Και πότε μπαίνουν οι δόσεις?

Τελείωσε η συμβασή μου 31 Οκτωβρίου, έκανα αίτηση 25 Νοεμβρίου και μέχρι τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.

Να προσθέσω πως πληρούσα όλες τις προυποθέσεις για πρώτη φορά ταμείο....

Καταρχήν άργησες αρκετά να κάνεις τα χαρτιά, γιατί; Συνήθως κάνουν περίπου 40 μέρες τα μπουν τα χρήματα για τον πρώτο μήνα και μπαίνουν Παρασκευή. Μετά θα πληρώνεσαι κάθε μήνα για όσους μήνες εγκρίθηκες.

Δημοσ.

Σε εμενα βαλανε χτες το δωρο πρωτα και σημερα βαλανε τον μισθο οτι να ναι, και δωρο πηρα 260 αντι να με δωσουν ολοκληρο 360 επειδη εφυγα φανταρος λεει και εκοψα το ταμειο και το ανοιξα ιουνιο κατι τετοια, αλλα ολα καλα πηρα και τον μισθο σημερα 360

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...