Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγώ ειχα πάει κάπου στις 11:30 το πρωι  περίμενε μπορεί και αύριο να τα βάλουν μην αγχωνεσε σαν την μάνα μου εγώ την είπα το ΟΑΕΔ δεν τρώει ποτέ λεφτά, και να σήμερα μπήκε και ο μισθός οπότε όλα καλά

Δημοσ.

πανε και αυριο ή μετα απο δευτερα, γιατι παρασκευη, εγω καθε 14 με βαζουν τα λεφτα μεσα το πολυ 15 του μηνα

Δημοσ.

Το δώρο μπήκε την Παρασκευή.

Καταρχήν άργησες αρκετά να κάνεις τα χαρτιά, γιατί; Συνήθως κάνουν περίπου 40 μέρες τα μπουν τα χρήματα για τον πρώτο μήνα και μπαίνουν Παρασκευή. Μετά θα πληρώνεσαι κάθε μήνα για όσους μήνες εγκρίθηκες.

Άργησα επειδη εκαναν 2 εβδομαδες να μου στειλουν τα χαρτιά της απόλυσης λόγω λάθος διέυθυνσης, και έπειτα είχε και κατι απεργιες το ΟΑΕΔ και μετα πολλών κατάφερα να κάνω αίτηση στις 25. Εφόσον τώρα δεν μου έχει εγκριθεί ακόμη να μην περιμένω δώρο Χριστουγέννων, έτσι? Ή θα το πάρω Ιανουάριο με την πρώτη δόση?

• Like 1
Δημοσ.

Άργησα επειδη εκαναν 2 εβδομαδες να μου στειλουν τα χαρτιά της απόλυσης λόγω λάθος διέυθυνσης, και έπειτα είχε και κατι απεργιες το ΟΑΕΔ και μετα πολλών κατάφερα να κάνω αίτηση στις 25. Εφόσον τώρα δεν μου έχει εγκριθεί ακόμη να μην περιμένω δώρο Χριστουγέννων, έτσι? Ή θα το πάρω Ιανουάριο με την πρώτη δόση?

Νομίζω ότι θα πάρεις αλλά θα είναι μικρότερο το ποσό. 20-30€ δηλαδή.

Δημοσ.

Σε εμενα βαλανε χτες το δωρο πρωτα και σημερα βαλανε τον μισθο οτι να ναι, και δωρο πηρα 260 αντι να με δωσουν ολοκληρο 360 επειδη εφυγα φανταρος λεει και εκοψα το ταμειο και το ανοιξα ιουνιο κατι τετοια, αλλα ολα καλα πηρα και τον μισθο σημερα 360

το δωρο ειναι αναλογα με τους ποσους μηνες εισαι ταμειο φιλε..πως θα σου εβαζαν 360 ευρω? εισαι 6 μηνες ταμειο?

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω πηρα 129 ευρω δωρο χριστουγεννων και ειμαι απο αρχες σεμπτεμβρη  στο ταμειο...δικαιουμαι να παρω και δωρο πασχα? αρχες μαρτιου τελειωνει το ταμειο μου

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Με ένσυμα το 2016, 25αρια, μέχρι και τον 08/2016, βγηκα σε 4 μηνες επιδομα ως τον Δεκεμβριο του 2016. Μεσα στον Απρίλιο κ Μάιο του 2017 μου κοληθηκαν 11 ενσυμα σε 2 δουλειες. Με απόλυση από την τελευταία στις 10/5/17, κατεθεσα στον οαεδ δικαιολογητικα για επιδομα. Πρόβλημα με την 4ετια και τα 450 ημερομισθια δεν εχω. Μου βγήκε απόρριψη γιατί δεν εχω 125 ενσυμα μεσα στο τελευταιο 14μηνο πλην τους 2 τελευταιους μηνες. Κατι μαλλον δε μετραω σωστα, αλλα δε ξερω τι! Ποια ειναι η γνωμη σας? Ευχαριστω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδια καλημερα, Να ρωτησο κατι γιατι εχω ψιλομπερδευτη και δεν εχω καταλαβει ακριβως το συστημα τους.  Για να παρω ταμειο ανεργιας για δευτερη φορα   ποσες μερες πρεπει να εχω δουλεψει?    το παλιο μου  επιδομα τελειωσε πριν 1 μηνα και τωρα ευτυχως βρηκα δουλια εποχικη για 6 μηνες.  αν με απολυσουν στους 6 μηνες θα μπορω να βργω ταμειο? Και αν ναι θα ειναι για 1 χρονο? Να υπενθιμησω οτι  εδω και 2 χρονια ειμαι ανεργος και επερνα ταμειο ανεργιας 1 χρονο + 1 χρονο μακρωχρονιον ανεργων.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έκανα αίτηση για ταμείο έχουν περάσει 2 μήνες αλλά ακόμα είναι υπό επεξεργασία το αίτημα μου. Πήγα από τον οαεδ για να παραλάβω την απόφαση και μου ότι επειδή πριν την λήξη υπάρχει παραίτηση πρέπει να δουν αν όντως ισχύει η δουλειά που παραιτήθηκα και ότι αυτό καθυστερεί το όλο θέμα που αυτό μου ακούστηκε κουλό. Μου υ ειπαν ότι πληρω τις προϋποθέσεις αλλά είναι άγνωστο ποτέ θα μου μπουν τα λεφτά. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς. Βλέπω στο σαιτ ότι υπάρχει επιλογή ένστασης αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Γνωρίζει κανείς; 

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Φουρνακη είπε

Έκανα αίτηση για ταμείο έχουν περάσει 2 μήνες αλλά ακόμα είναι υπό επεξεργασία το αίτημα μου. Πήγα από τον οαεδ για να παραλάβω την απόφαση και μου ότι επειδή πριν την λήξη υπάρχει παραίτηση πρέπει να δουν αν όντως ισχύει η δουλειά που παραιτήθηκα και ότι αυτό καθυστερεί το όλο θέμα που αυτό μου ακούστηκε κουλό. Μου υ ειπαν ότι πληρω τις προϋποθέσεις αλλά είναι άγνωστο ποτέ θα μου μπουν τα λεφτά. Τι μπορώ να κάνω ξέρει κανείς. Βλέπω στο σαιτ ότι υπάρχει επιλογή ένστασης αλλά δεν ξέρω τι παίζει με αυτό. Γνωρίζει κανείς; 

Μπορείς να μπεις ταμείο και χωρίς ΑΠΟΛΥΣΗ ?

Δημοσ.

Φαίνεται και παραίτηση και παράλληλα δικαιούσαι απ' την άλλη επίδομα? Τσέκαρε τα χαρτιά της απόλυσης που έχεις.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Μπορείς να μπεις ταμείο και χωρίς ΑΠΟΛΥΣΗ ?

Ναι μπορεις αμα κανεις καταγγελια  συμβασης εργασιας!Εχω ρωτησει και στον συνηγορο του πολιτη και μου το ειπαν και στον ΟΑΕΔ. Ειναι σιγουρο αυτο που σου λεω!

Ομως ολο και κατι θα βρουν να σουπουν μετα τον ΟΑΕΔ ωστε να μην παρεις ταμειο.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Kαλησπέρα σας!
Είχα κάνει αίτηση για το ειδικό εποχικό βοήθημα 2019 κ ενώ πληρώ όλα τα κριτήρια (ένσημα κλπ) η αίτησή μου απορρίφθηκε, λέει, λόγω επαγγελματικής κατηγορίας ενώ είμαι μισθωτή τουριστικού κλάδου. Συγκεκριμένα δούλευα στο Σπα του ξενοδοχείου. Έχει νόημα να κάνω ένσταση? Κ αν ναι τι να γράψω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...