Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους θυμάστε αυτούς; Έχει μείνει κανείς από αυτούς σαν στυλ κάπου στον κόσμο; Γιατί από την Ελλάδα σίγουρα έχουν εξαφανιστεί. Ακόμα και συγκροτήματα που είχαν τέτοιον προσανατολισμό διαλύθηκαν. Τώρα νομίζω δεν έχει μείνει κάποια τάση.. μάλλον το κλαρινογαμπρός είναι το σημερινό που μπορώ να το θεωρήσω ότι είναι η σύγχρονη μορφή των trendy. Τι έχετε να πείτε;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε φίλε τι ανασκαφή ήταν αυτή που έκανες;;; :D

Για τα "κλαρίνα" συμφωνώ....

Σαν πρώην emo και εγώ είπα να δω τι απέγιναν οι υπόλοιποι.. :P

Δημοσ.

Μόδα που ξεκίνησε λίγο μετά από τότε που τέλειωσα το σχολείο το 2005, είχε μεγάλη έξαρση όταν ήμουν φοιτητής και εξαφανίστηκε από το προσκήνιο μετά από 4-5 χρόνια. Θυμάμαι τότε άκουγα φανατικά black metal με έναν φίλο από την σχολή και κοιτούσαμε βιντεάκια από το yt με ξύλο που ρίχνανε στους emos στις ΗΠΑ, λέγαμε διάφορα περιστατικά με emos στα goodys, τους κακολογούσαμε συνέχεια, βέβαια κακώς το κάναμε και δεν κοιτούσαμε τα δικά μας χάλια. Ήταν μια μόδα που ήρθε και πέρασε.

Δημοσ.

Χιπστερογαμπροι: εχουν δανειστει 1. facial hair και αξεσουαρ (πχ apple) απο τους χιπστερ (χωρις τη nerdικη εμμονη στην πληροφορηση ή την επιμονη σε ψαξιμο εναλλακτικης μουσικης)
Αλλα ταυτοχρονα έχουν 
2. την ελληναριά (ρακετες πανω απ το κεφαλι σου),
3. την καγκουριά (ιδεογραμματα τατουαζ που δεν ξερουν τι σημαινουν) και
4. την κακομοιρια του ψεκασμενου κλαρινογαμπρου (share αρθρου στο fb ΣΟΚ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΑΝΔΟΙ 128 ΤΡΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ)

Και ειναι απαισιοι...

• Like 5
Δημοσ.

Στην περιοχή μου πάντως έχει ακόμα πολλούς λιγδο-γιο-γιο μαν:

1. Καπελάκι baseball στραβα (που είναι και μεγάλο για το κεφάλι τους)

2. Φαρδιά ρούχα καραγυφταριό από νάιλον που βρωμανε πλαστικο-ιδρωτίλα

3. Παπούτσια φωσφοριζέ

4. Περπάτημα λες και έχουν χαλαρώσει όλοι τους οι σύνδεσμοι και πάνε να λιώσουν

5. Οσοι ξέχασαν το καπέλο, κούρεμα αυτοσχέδια μοϊκάνα

6. Λένε συνέχεια "έλλα ρρε φίλλλε" με αλβανική προφορά

Μόνο δυτικά είναι αυτοί, ή έχει παντού?

• Like 1
Δημοσ.

Στην περιοχή μου πάντως έχει ακόμα πολλούς λιγδο-γιο-γιο μαν:

1. Καπελάκι baseball στραβα (που είναι και μεγάλο για το κεφάλι τους)

2. Φαρδιά ρούχα καραγυφταριό από νάιλον που βρωμανε πλαστικο-ιδρωτίλα

3. Παπούτσια φωσφοριζέ

4. Περπάτημα λες και έχουν χαλαρώσει όλοι τους οι σύνδεσμοι και πάνε να λιώσουν

5. Οσοι ξέχασαν το καπέλο, κούρεμα αυτοσχέδια μοϊκάνα

6. Λένε συνέχεια "έλλα ρρε φίλλλε" με αλβανική προφορά

Μόνο δυτικά είναι αυτοί, ή έχει παντού?

Αυτοί είναι χιπχοπάδες και ναι έχει παντού.

Δεν έχω θέμα με το διαφορετικό. Περισσότερο με ενοχλούν αυτοί που κριτικάρουν και κατακρίνουν πολλές φορές, αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στα δικά τους πρότυπα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχει καταντησει γελοιο το τριγωνικο μουσι Λεονιδα και το hipster μαλλι (ξυρισμενο πλαι, αλογομαλλι πανω)... 

Και αυτου που εχει ξεφυγει ειναι με τα tattoo...χαχαχαχαχαχαχαα που παλιοτερα ολοι οι φλωροι οι καγκουρες καναν tribal tattoo σαν αλβανοι(sorry για το racist σχολιο) και κοροιδευαν τους metalcore-αδες και deathcore-αδες που βαρουσαν μανικια με νεκροκεφαλες και τριανταφυλλα.... και τωρα βλεπεις τον καθε ξεπλενη να βαραει μανικι απο αυτα που κοροιδευαν παλιοτερα... αι στο διαολο ρε πεταμενε...

Να δω τι αλλο θα χαλασουν πλεον...

• Like 1
Δημοσ.

αράχτε στην πέτσα σας γιατι και αυτοί(οι όποιοι) μπορούν να γυρίσουν να πουν για αρκετούς απο εδω μέσα "κοίτα ο nerd" "κοίτα ο φλώρος" etc κρίνοντας απο αυτό που βλέπουν σαν στυλ και ενασχόληση καθαρά  και μόνο στερεοτυπικά.

δεν ειναι ωραίο να κρίνουμε τις επιλογές των άλλων αυστηρά , πόσο μάλλον όταν δεν μας αφορούν και ιδικά αν δεν κρίνουμε αντικειμενικά πρώτα τον εαυτό μας..
Και αυτό πάει για πολλούς εδω μέσα που βλέπω κατα καιρούς να κράζουν διάφορα αλλα guess what, μπορεί να θεωρούμε τον άλλο αποτυχία της φύσης και τον εαυτό μας "spicial" (<--- ακριβώς έτσι ήθελα να το γράψω ) αλλα αυτό που θα πρέπει να κάνουμε πριν τον κράξουμε για τις καθαρά προσωπικές επιλογές του ειναι να ρίξουμε αρκετές ματιές στον καθρέφτη και στον "καθρέφτη"
αν δεν βρούμε αδυναμίες απλά repeat , μέχρι να βρούμε :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αυτοί είναι χιπχοπάδες και ναι έχει παντού.

Δεν έχω θέμα με το διαφορετικό. Περισσότερο με ενοχλούν αυτοί που κριτικάρουν και κατακρίνουν πολλές φορές, αυτούς που δεν ανταποκρίνονται στα δικά τους πρότυπα.

Γνωρίζω μερικά άτομα και αμφιβάλλω αν είναι χιπχοπάδες όλοι αυτοί που περιγράφει ο idomeneas, η μοϊκάνα παραπέμπει σε hiphop/punk και το ανάποδο καπέλο φυσικά σε hiphop, αλλά τα υπόλοιπα δεν....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...