joker myrddin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Μου βγαίνει αυτή η βλακεία συνέχεια. Κάνω επεγκατάσταση και εγκατάσταση του chrome και μετά από λίγο μου το ξαναπετάει. Ούτε στις επεκτάσεις μου έχει κάτι ούτε στα προγράμματα στον υπολογιστή. Πείτε μου μία λύση γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα.
drhistory Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 ολική απεγκατάσταση chrome και επανεγκατάσταση. btrw σε τέτοιες περιπτωσεις καταφευγω στην ευκολη λύση (format).
l337 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2015 Δεν έχει σχέση με τον chrome ως browser. Αρχικά άνοιξε το add/remove programs και κάνε uninstall ό,τι βρεις από τα παρακάτω: BeatTool, BrowseMark, BrowzBi, Laflurla, Okiitan, TasticSurf, TessView, ToggleMark, Webbelse, WebSpades, Bellaphant, Caramava, CocoChaos, EnhanceSoft, Four Finders, Glomatron, Mobeema, RambleRoam, TowerTilt, Traxxen και ScanTack. Μετά τρέχεις με τη σειρά, α) adwcleaner, β) malwarebytes antimalware και γ) hitman pro Αφού έχεις κάνει τα παραπάνω, εάν και εφόσον συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα, ξαναπόσταρε και δώσε feedback.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα