Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπερα, μολις εκλεισα μια πολυ αγχωτικη περιοδο της ζωης μου, χωρισα και μεταξυ αλλων ο τελευταιος χρονος ηταν καταστροφικος. Μετα το τελευταιο μου κουρεμα παρατηρησα οτι σε μερικα σημεια στο κεφαλι μου εχω αρχισει να εχω αραια μαλλια, πανω μονο. Κυριως πανω απο το κουτελο που οι περισσοτεροι κανουν τσουλουφι εμενα εχει αρχισει να αραιωνει αρκετα. Ο κομμοτης μου ειπε να το αφησω, για ενα μηνα ακομα μηπως λογω του αγχους εγινε αυτο και οταν παω παλι για κουρεμα αν δει το ιδιο να ξεκινησω θεραπεια. Κουρευομαι γουλι, φαση φανταρος, με πολυ μουσι απο κατω, λετε να καραφλιανω απο τοσο νωρις και να γινω σαν τον stavento
johnpapoulias Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πως αλλάζουν οι καιροί... Εμείς λέγαμε "σαν τον Γιουλ Μπρίνερ" ή τον Τέλι Σαβάλας... 10
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εμπιστευεσαι τι θα σου πει ο κομμοτης σου?Επειδη κουρεθυει δεν σημαινει οτι θα σου πει αν εχεις προβλημα.Σε δερματολογο θα πας να δει το μαλλι σου,και θα σου πει αν εχεις αραιωση.Αν εχεις και κανα κληρονομικο δεν την γλιτωνεις,αλλα αν το προλλαβεις ολο και κατι μπορεις να προλλαβεις. Δεν εχω κληρονομικα ευτυχως. Μου φαινεται παραξενο γιατι εμενα το μαλλι μου ηταν απιστευτα πυκνο. Ο κομμοτης γνωμη ειπε, απο εμπειρια.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Θα γινω Stavento οπως παω Πολλοί θα ήθελαν να είναι Stαvento στη θέση του Stavento, oπότε θα σου έλεγα go for it. Kι άμα δε μπορείς γίνε κομμωτής.
tsifotis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Απο (τον, τους; ) stavento ξερω μονο το πηδαω τα κυματα...Περιμενα δριμυ κατηγορω για το πως εχουν τα πραγματα σημερα και δεν φυστικωνεις οσο "πρεπει"Απογοητευτηκα...Καλη τυχη στο θεμα τριχες, παντως! i feel for you...
thomasG4 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν εχω κληρονομικα ευτυχως. Μου φαινεται παραξενο γιατι εμενα το μαλλι μου ηταν απιστευτα πυκνο. Ο κομμοτης γνωμη ειπε, απο εμπειρια. Ο παππούς σου απο τη μεριά της μητέρας είχε full μαλλί; Αν και απο εκει είσαι ok τότε δεν έχεις θέμα κληρονομικότητας.
xifiassamsung Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 πας σε δερματολογο κ μη το παρεις αψηφιστα.υπαρχουν πολλες παραμετροι που μπορει να προκαλεσουν τριχοπτωση πχ μυκητες κλπ που με κακη ψυχολογια να ενταθουν κ να σου πεφτουν τα μαλλια. θα πας στο γιατρο θα σου δωσει τα σαμπουανακια σου κ θα σαι κομπλε.
Jethro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγγυημένα θα σε βοηθησει εν μερη το πριοριν εξτρα. Τουλαχιστον εμενα με ειχε βοηθησει αρκετα. Μην περιμενεις θαυματα αλλα θα βοηθησει.
hliastsek Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν εχει σημασια που ηταν πυκνό το μαλλι σου παλια. Η θεραπεια δεν θα σε βοηθησει να βγαλεις νεα μαλλια, αλλα να σταματησει εκει το προβλημα! Ειμαι στην ιδια φαση εδω και λιγα χρονια αλλα ευτυχώς εχω αρχισει θεραπεία και δεν πεφτουν αλλο! Πρσσωπικα ο δερματολογος μου εχει προτεινει ενα της rogaine αλλα καλο θα ηταν να πας και εσυ σε εναν!
_hopelesscase_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Οταν ήσουν 6 μηνών έμβρυο στην κοιλιά της μάνας σου και εκείνη πήγε στη λαϊκή, μήπως κλώτσησες και αυτή καταλάθος κοίταξε έναν φαλακρό που πουλούσε καρπούζια; Αν ναι, δεν τη γλιτώνεις, θα σου πέσουν. 1
Expertr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 <p>Η κληρονομικοτητα ΔΕΝ παει μονο απο το σοι της μανας αλλα και απο του πατερα.Επισης μπορει οι παππουδες σου και οι δυο να εχουν αρκετα μαλλια και ολοι οσοι ξερεις στο σοι και επειδη ενας προπαππους ηταν καραφλος να εισαι και εσυ.Ολα αυτα τα ματζουνια που σταματανε την τριχώτωση ουσιαστικα ΔΕΝ την σταματανε.Απλα την καθυστερουν.Εαν με ενα σαμπουαν μπορεις να κανεις δουλεια οκ.Αλλα δεν θ σου προτεινα να συνεχισεις με finasteride κτλ.Καλυτερα ασε τον οργανισμο σου να λειτουργει ως εχει</p> 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ολα αυτά τα ματζούνια που λέτε είναι σαν τις αντιρυτιδικές για τις γυναίκες: κάνουν ελάχιστα από μόνα τους, κάτι λίγα σαν placebo αλλά βασικά είναι πεταμένα λεφτά στην τελική. 1
Expertr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 <p> Ολα αυτά τα ματζούνια που λέτε είναι σαν τις αντιρυτιδικές για τις γυναίκες: κάνουν ελάχιστα από μόνα τους, κάτι λίγα σαν placebo αλλά βασικά είναι πεταμένα λεφτά στην τελική.<br /> <br />Συμφωνο.Εαν εχεις οντως τετοιο θεμα δεν θα σου κανει τιποτα.Μονο το finasteride κανει πολυ καλη δουλεια αλλα για εμενα δεν αξιζει να μπεις σε θεραπεια με φαρμακο που χρησιμοποιουν οι καρκινοπαθεις απλα για να μην χασεις τα μαλλια σου σε 5 αλλα σε 10 χρονια...</p> <p> <br /> Ο χρήστης idomeneas7 είπε:<br /> Ολα αυτά τα ματζούνια που λέτε είναι σαν τις αντιρυτιδικές για τις γυναίκες: κάνουν ελάχιστα από μόνα τους, κάτι λίγα σαν placebo αλλά βασικά είναι πεταμένα λεφτά στην τελική. <br /> Συμφωνω.Εαν εχεις οντως τετοιο θεμα δεν θα σου κανει τιποτα.Μονο το finasteride κανει πολυ καλη δουλεια αλλα για εμενα δεν αξιζει να μπεις σε θεραπεια με φαρμακο που χρησιμοποιουν οι καρκινοπαθεις απλα για να μην χασεις τα μαλλια σου σε 5 αλλα σε 10 χρονια... </p>
Jethro Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Το αγχος, στρες διαταράσσουν την ισορροπια του οργανισμου συν την κακη διατροφη μπορει να οδηγησουν σε ελλείψεις...στο θεμα μαλλιων εκτος απο γενετικο, μονο με εμφυτευση σωζεται, μπορει να ειναι και απο ελλείψεις της διατροφης και σε συνδυασμο με αγχος στρες μπορουν να επιφερουν τριχόπτωση...γιαυτο μερικες βιταμινες βοηθουν, επειδη οφειλονται σε ελλείψεις...αν ειναι γονιδια δεν υπαρχει κατι αλλο περα της εμφυτευσης ισως ματζουνια για καθυστερηση. Η διατροφη παιζει σημαντικο ρολο οπως και η ψυχικη υγεια. Εμενα με βοηθησαν λογω ελλείψεων και αρκετου στρες που ειχαν κανει μανταρα τον οργανισμο μου. Δοκιμαζει ο καθενας, σε αλλους μπορει να λειτουργησει σε αλλους οχι! Ολα αυτά τα ματζούνια που λέτε είναι σαν τις αντιρυτιδικές για τις γυναίκες: κάνουν ελάχιστα από μόνα τους, κάτι λίγα σαν placebo αλλά βασικά είναι πεταμένα λεφτά στην τελική.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εδώ είμαστε και φέτο με τον Μιχάλη τον Σταβέντο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα