techm Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παίζει να είναι και οι τελευταίοι λογαριασμοί που πληρώνουμε.Είτε ευρώ,είτε δραχμή θα πάρουν τα .....
pournaras Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 <p>Οτι υπαρχουν ακομα ατομα που συζητανε για κουρεμα και δραχμες ενα βημα πριν πεσουν οι υπογραφες για το χειροτερο μνημονιο μεχρι στιγμης με ξεπεραναει...Και ευρω θα εχουμε κτλ...Λεφτα σεν ξερω αν θα μας μεινουν απο σεπτεμβρη...</p> Ποσο δικιο... 1
dacourt Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν πλήρωσα τίποτα.. όταν θα ανοίξουν οι τράπεζες στην περιοχή μου θα πάω στα αυτόματα μηχανήματα γιατί στα ταμεία θα γίνεται χαμός. Τα έχω αλλά δεν πληρώνω γιατί δεν έχω webbanking(κακώς).
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εσφιξαν οι κωλοι και ανεβηκαν τα εσοδα στις εφοριες 1 δις μεσα σε μια εβδομαδα ρε μπας και να εχουμε capitals control για παντα χαχαχα. Εγω παντα πληρωνω και μετα κοιταω να περασω , απο δευτερα θελω να παω στην ΔΕΗ να κανω διακανονισμο, εχω 28 ευρω στην χολ και 22 στο τελος του μηνα σε ρυθμιση της εφοριας.
snik Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ολα κανονικα μεσω ιντερνετ και καποια οπως νοικι πριν την ωρα τους 10 μερες περιπου για να ειμαι καλυμμενος στο θεμα του σπιτιου.
dimitrisOP Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν εχω ουτε καρτες ουτε web banking και να θελω δεν μπορω να πληρωσω τιποτα Απληρωτα ολα 1
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δεν εχω ουτε καρτες ουτε web banking και να θελω δεν μπορω να πληρωσω τιποτα Απληρωτα ολα Νομιζω ποια μπορεις να βγαλεις καρτα και ας μην εισαι συνταξιουχος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα