akilas13 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπερα!Αλλαξα το μοντεμ μου γιατι το παλιο που ειχα ηταν αρχαιο και πηγα να κατεβασω ενα αρχειο.οταν πατησα να το κατεβασω μου εγραψε πανω αριστερα στην οθονη wrong ip.Τι ειναι αυτο?Με το παλιο δεν ειχα τετοιο θεμα!
peeperman Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλησπερα!Αλλαξα το μοντεμ μου γιατι το παλιο που ειχα ηταν αρχαιο και πηγα να κατεβασω ενα αρχειο.οταν πατησα να το κατεβασω μου εγραψε πανω αριστερα στην οθονη wrong ip.Τι ειναι αυτο?Με το παλιο δεν ειχα τετοιο θεμα! Κάνε μία επανεκκινηση του modem να αλλαξει η ip και δοκίμασε ξανά.
akilas13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Οχι ειναι delegated!Βασικα τωρα που το προσεξα το προβλημα εμφανιζετε οταν ανοιγω το wifi.Μολις το κλεισω και κανω restart δεν εχω προβλημα!
l337 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εφόσον είσαι σε dhcp κάνε τα εξής: Αν χρησιμοποιείς mcafee ή Norton κάνε τα disable και ξαναδοκίμασε να δεις αν υπάρχει πρόβλημα Αν δεν έχεις mcafee ή norton τότε τσέκαρε αν έχεις virtual adapters τους οποίους θα σου πρότεινα να τους κάνεις disable. τέλος, αν δεν σου διορθωθεί το πρόβλημα δώσε περισσότερες πληροφορίες διότι είναι αδύνατο να σε βοηθήσει κάποιος για ένα πρόβλημα που έχεις όταν δεν του εξηγείς καλά καλά τι πρόβλημα έχεις. Δεν έχεις αναφέρει καν πχ. τι os χρησιμοποιείς..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα