nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτή τη στιγμή απο Πάτρα μιλάω έχουμε καταιγίδα και μιλάμε κάνει διακοπές ρεύματος όλα χαμός κλείνουν τα φώτα προσπαθώ να γράψω γρήγορα πριν κλείσει το φως πάλι γιατι δεν έχω upr Παιδιά είναι φυσιολογικό αυτό ? έχω ξαναδει βροχές αλλα τέτοια καταιγίδα ποτέ κατα την διάρκεια του καλοκαιριού. Τι φταίει η μόλυνση οι πόλοι της γης τι ????άκουσα και το κουφό οτι λόγο της μέρας (ας μείνει εκεί γιατι δεν επιτρέπετε να συζητήσουμε πολιτικά) κάποιοι προσπαθούν να ασκήσουν πιέσεις με την χρήση του συστήματος haarp και άλλων υπερόπλων και μάλλον δεν είναι τυχαίο αυτό που συμβαίνει. Μου φαίνεται οτι ακούω εκτός απο βροντές και περίεργους ήχους που θυμίζουν την ταινία "πόλεμος των κόσμων " αλλα δεν μπορώ να βγω έξω να δω αν ακούγεται απο τους γείτονες κ βλέπουν ταινία γιατι βρέχει κεραυνούς !!!!Δεν μπορώ να ψάξω περισσότερα και αναλυτικότερα απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να κλείσει το φως και στο κινητό έχω 1 γραμμή οπότε αν κλείσει θα καταφέρω να μπω για λίγα λεπτά internet , το κρατάω εφεδρικό. sorry που το post μου ειναι στα γρήγορα ελπίζω να είναι κατανοητό πείτε μου τη γνώμη σας παρακαλώ έχω αναστατωθεί δαμάλα thanks και plz όχι πολιτικά.https://www.youtube.com/watch?v=8OZFlbCp6d0&feature=youtu.be Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από nicoc89 1
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 σοβαρεψου απο που είσαι εκεί δεν βρέχει ? άκουσα οτι αυτό συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα αυτή τη στιγμή είχα πάει στο καφενείο της γειτονιάς μου να πάρω τσίπουρο και άκουσα απο παππούδες οτι έρχεται η ώρα μας λες κ είμαστε σε ταινία τρόμου μοιάζει το σκηνικό
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 και δω βρεχει. ε και? μπα και σου δωσανε κανα ληγμενο?
NikosKallithea Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Με αυτα που γινονται αγριεψαν και οι θεοι 2
DoomWrath21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η λυση αδερφια ειναι μια,εγκαταλειψη της ψευτικης "θρησκειας" του χριστιανισμου και επιστροφη στις αρχαιες ριζες του ελληνισμου με τους θεους του Ολυμπου! ΖΗΤΩ!!!111!1!! 2
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 στα 30km ειμαστε οχι στο αλλο ημισφαιριο θα βρεχει τι θα κανει
patriot21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Η λυση αδερφια ειναι μια,εγκαταλειψη της ψευτικης "θρησκειας" του χριστιανισμου και επιστροφη στις αρχαιες ριζες του ελληνισμου με τους θεους του Ολυμπου! ΖΗΤΩ!!!111!1!! Μακαρονια με κιμα!
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 βγήκα κ τράβηξα βίντεο , το ανεβάζω τώρα! σε 10 λεπτά το postάρω!!μιλάμε χέστηκα ε !μπήκε στο αρχικό μήνυμα ~~δείτε στο 0:10 !
Ultimategr Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 http://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/Provlimata-stin-Patra-apo-ksafniko-mpoyrini-VINTEO/416695 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις