johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Είναι κακό να φιλάς τις φίλες σου στο στόμα; Η δική μου στραβώνει όταν φιλάω άλλες γυναίκες στο στόμα,αλλά εγώ της λέω οτι είναι φιλικά. Εσείς πως αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα; Η γνώμη μου είναι οτι χωρίς γλώσσα είναι εντάξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση patriot21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΠΛΙΖ! 38 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση NickTG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εγώ πιάνω και λίγο βυζιά ή/και κώλο. Δεν έχω συναντήσει πρόβλημα. Προφανώς είναι περίεργη. Χώρισε την. 48 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 όπως έλεγε ένας φίλος αν δεν μπει η π...τσ@ στο μνί δεν είναι κέρατο οπότε κομπλαν 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Σοβαρευτείτε λίγο! Το θέμα είναι σοβαρό..Θα το κλειδώσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μόνο σοβαρές απαντήσεις βλέπω στο θέμα! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εσενα θα σαρεσε η δικια σου να γλυφεται με καναν αλλονε? α σορρυ χωρις γλωσσα ειπαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Είναι κακό να φιλάς τις φίλες σου στο στόμα; Η δική μου στραβώνει όταν φιλάω άλλες γυναίκες στο στόμα,αλλά εγώ της λέω οτι είναι φιλικά. Εσείς πως αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα; Η γνώμη μου είναι οτι χωρίς γλώσσα είναι εντάξει. Ποια θα ειναι η δικη σου αντιδραση αν φιλαει κ αυτη αλλους στο στομα "φιλικα"; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 έλεος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχει ξεφύγει η ενότητα "μπλα μπλα"... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ποια θα ειναι η δικη σου αντιδραση αν φιλαει κ αυτη αλλους στο στομα "φιλικα"; ...and that's how the fight started. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
patriot21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Και μετα αναρωτιεστε γιατι σβηνουν τα off topic threads και λοιπα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnbond Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ποια θα ειναι η δικη σου αντιδραση αν φιλαει κ αυτη αλλους στο στομα "φιλικα"; Αν φιλάει τις φίλες της δεν έχω πρόβλημα.. Άντρες φίλους δεν έχει και πολλούς και κάποιοι απο αυτούς είναι "ακίνδυνοι". 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Είναι κακό να φιλάς τις φίλες σου στο στόμα; Η δική μου στραβώνει όταν φιλάω άλλες γυναίκες στο στόμα,αλλά εγώ της λέω οτι είναι φιλικά. Εσείς πως αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα; Η γνώμη μου είναι οτι χωρίς γλώσσα είναι εντάξει. Ψυθιριζεις και στο αυτακι τους ? Χαιδευεις μηπως τρυφερα μηπως το λαιμουδακι τους ? Μην νιωθεις ασχημα , απεναντιας, η γλωσσα (του σωματος ντε ) δειχνει οτι εισαι πραγματικος φιλος ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πάντως, σε ένα πιο σοβαρό τόνο, είναι θέμα κουλτούρας. Εμένα μου φαίνεται περίεργο, αλλά σε άλλες χώρες μέχρι και οι γονείς φιλάνε τα παιδιά στο στόμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις