mylo Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Συνεχίζω στο ίδιο θέμα με μια άλλη απορία: Πήγε και πήρε από το ταμείο ο πατέρας μου την Πέμπτη 120 ευρώ από την σύνταξή του. Για πόσες μέρες δεν μπορεί να κάνει ανάληψη από το μηχάνημα? στη eurobank μπορείς την ίδια στιγμη να βγάλεις το 60αρι
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το 120αρι αν δε κάνω λάθος είναι ανεξάρτητο από τα 60€ των ΑΤΜ, είναι ουσιαστικά ένα κομμάτι της μηνιαίας σύνταξης και όχι αφαίρεση ποσού από καταθέσεις.
GreyHorse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Το 120αρι αν δε κάνω λάθος είναι ανεξάρτητο από τα 60€ των ΑΤΜ, είναι ουσιαστικά ένα κομμάτι της μηνιαίας σύνταξης και όχι αφαίρεση ποσού από καταθέσεις. Όχι, αν βγάλεις 120 από τον γκισέ δεν μπορείς την ίδια μέρα να βγάλεις 60 από ΑΤΜ.
alan2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 και ομως, συναξιούχος που πήρε το 120 αρι απο eurobank πηρε κ 60αρι απο ΑΤΜ την ιδια μέρα -την πρώτη εβδομάδα μόλις έβγαλε τη κάρτα.
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Επειδή το νταβαντούρι θα μας πάρει μηνες, μπορει και χρόνια, βγηκε μια χρησιμη εφαρμογή που την ενημερώνουν οι χρήστες και σου δίνει πληροφορίες για τα ΑΤΜς https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chris.banks Επίσης να ενημερώσω οτι απο εθνικη για να πάρεις 60 ευρω(εφ οσον εχει το μηχάνημα) πρεπει να πληκτρολογήσεις το 60 και οχι να το επιλέξεις, αν το επιλέξεις απο το μενού σου λεει οτι εχει μόνο 50αρικα, το εκανα και δουλευει 1
Silverage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Επίσης να ενημερώσω οτι απο εθνικη για να πάρεις 60 ευρω(εφ οσον εχει το μηχάνημα) πρεπει να πληκτρολογήσεις το 60 και οχι να το επιλέξεις, αν το επιλέξεις απο το μενού σου λεει οτι εχει μόνο 50αρικα, το εκανα και δουλευει Στα ΑΤΜ στο κεντρικό που σηκώνω εγώ τα βγάζει κανονικά.
funbreaker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ισχύει ότι το Σ/Κ έχεις δικαίωμα να βγάλεις μόνο μία από τις 2 μέρες ή μπορώ και αύριο?
NikosKallithea Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ισχύει ότι το Σ/Κ έχεις δικαίωμα να βγάλεις μόνο μία από τις 2 μέρες ή μπορώ και αύριο? Οχι καθε μέρα ανανεώνετε συν το σαββατοκύριακο
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 παιδιά να ρωτήσω κάτι σε σχέση με αυτά τα capital controlers θέλω να ανοίξω έναν λογαριασμό στην εθνική τράπεζα, έχω απόλυση δικαιούμαι ταμείο ανεργίας όπως με είπε το οαεδ αλλά μου λείπει ο λογαριασμός της τραπέζης τον οποίο πρέπει να ανοίξω, τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση; αν οι τράπεζες δεν ανοίξουν δεν θα πάρω ταμείο ανεργίας και λέει μέχρι 60 ημέρες είναι
GreyHorse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Αν οι τράπεζες δεν ανοίξουν για 60 μέρες το ταμείο ανεργίας θα σου είναι άχρηστο
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 μα δεν θελω να το χασω γιατι θα μου ειναι αχρηστο, θα πρεπει να βγω αφου το δικαιουμε εστω και αυτα τα λιγα που θα ειναι θα τα παιρνω σιγα σιγα
Anorymous Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 μα δεν θελω να το χασω γιατι θα μου ειναι αχρηστο, θα πρεπει να βγω αφου το δικαιουμε εστω και αυτα τα λιγα που θα ειναι θα τα παιρνω σιγα σιγα θελει να πει οτι θα εχουμε καταστραφει, πηγαινε σε καποια τραπεζα και ρωτα αν μπορουν να σου ανοιξουν λογαριασμο. Λογικα αν ολα πανε καλα μεχρι το τελος της εβδομαδας θα ξανανοιξουν οι τραπεζες
panos0100 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 εε θα περιμένω λίγο ακόμα αν είναι να δω τι θα γίνει, τώρα δύσκολα να με ανοίξουν λογαριασμό έτσι όπως γίναμε και έπρεπε να γίνει τώρα αυτό, σε εμένα δηλαδή να τύχει;
beatshooter Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Λοιπόν εστω οτι εχω χ λεφτα και πάω κ ανοίγω λογαριασμό σε τράπεζα της ΤΟΥΡΚΊΑΣ (εκτός ΕΕ χωρα αν έχει σημασία) κ στη συνέχεια μεταφέρω με e banking τα λεφτά εκει...βγάζω κ καρτα απο την τουρκική τραπεζω..Μέχρι πόσα θα μπορώ να σηκώνω?Γίνεται αυτό που λέω ?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Λοιπόν εστω οτι εχω χ λεφτα και πάω κ ανοίγω λογαριασμό σε τράπεζα της ΤΟΥΡΚΊΑΣ (εκτός ΕΕ χωρα αν έχει σημασία) κ στη συνέχεια μεταφέρω με e banking τα λεφτά εκει...βγάζω κ καρτα απο την τουρκική τραπεζω..Μέχρι πόσα θα μπορώ να σηκώνω?Γίνεται αυτό που λέω ? Φιλακια Τα ebanking ειανι κλειδωμενα δεν μπορεις να βγαλεις εξω ουτε 1 sent 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις