Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ανοίξω λογαριασμό σε ξένη τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα...( πχ HSBC )  θα μπορώ να κάνω ανάληψη πάνω από 60 euro ??     (ανοίγοντας λογαριασμό σε κατάστημα της Ελλάδας...)

Δημοσ.

Όχι. Όλες οι τράπεζες λειτουργούν βάσει κανόνων της χώρα στην οποία βρίσκονται. Όταν η τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο είχε capital controls είχε και στην Ελλάδα;

• Like 3
Δημοσ.

Όχι. Όλες οι τράπεζες λειτουργούν βάσει κανόνων της χώρα στην οποία βρίσκονται. Όταν η τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο είχε capital controls είχε και στην Ελλάδα;

Δεν ξερω τι γινεται στην κυπρο αλλα εδω οι τουριστες τραβανε κανονικα οσα λεφτα θελουν 

Δημοσ.

Δεν ξερω τι γινεται στην κυπρο αλλα εδω οι τουριστες τραβανε κανονικα οσα λεφτα θελουν 

Λογικο ειναι… και συ αμα ειχες χρημα σε ξενη τραπεζα, ανετα θα τραβουσες μεγαλα ποσα.  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Λογικο ειναι… και συ αμα ειχες χρημα σε ξενη τραπεζα, ανετα θα τραβουσες μεγαλα ποσα.  :-D

αρα αν καποιος εχει ξενο λογαριασμο μπορει να τραβηξει κανονικα 

Δημοσ.

Αλλά λογαριασμός σε υποκατάστημα ξένης τράπεζας στην Ελλάδα, δε θεωρείται ξένος λογαριασμός.

• Like 4
Δημοσ.

Αρκει ο λογαριασμος, να εχει ανοιχτει σε χωρα εκτος Ελλαδας.   

Οπως το λεει ο Μ.Worker πιο πανω.

Δημοσ.

Στην Ελλάδα είχαν κλείσει τα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών μέχρι να αγοραστούν από Ελληνικές τράπεζες. 

Δημοσ.

Συνεχίζω στο ίδιο θέμα με μια άλλη απορία:

Πήγε και πήρε από το ταμείο ο πατέρας μου την Πέμπτη 120 ευρώ από την σύνταξή του.

Για πόσες μέρες δεν μπορεί να κάνει ανάληψη από το μηχάνημα?

Δημοσ.

Συνεχίζω στο ίδιο θέμα με μια άλλη απορία:

Πήγε και πήρε από το ταμείο ο πατέρας μου την Πέμπτη 120 ευρώ από την σύνταξή του.

Για πόσες μέρες δεν μπορεί να κάνει ανάληψη από το μηχάνημα?

Νομίζω οτι μπορεί να πάρει κανονικά απο το ATM

Δημοσ.

Νομίζω οτι μπορεί να πάρει κανονικά απο το ATM

Την ίδια μέρα δεν μου έβγαλε.

Μήπως δεν μπορεί για 2 μέρες επειδή πήρε 120 ή μήπως δεν μπορεί για μια βδομάδα επειδή δίνουν 120/βδομάδα?

Δημοσ.

Την ίδια μέρα δεν μου έβγαλε.

Μήπως δεν μπορεί για 2 μέρες επειδή πήρε 120 ή μήπως δεν μπορεί για μια βδομάδα επειδή δίνουν 120/βδομάδα?

Την επόμενη μέρα, το έχουμε ξαναπεί.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...