Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εε  θα περιμένω λίγο ακόμα αν είναι να δω τι θα γίνει, τώρα δύσκολα να με ανοίξουν λογαριασμό έτσι όπως γίναμε και έπρεπε να γίνει τώρα αυτό, σε εμένα δηλαδή να τύχει;

δεν εχεις σε καμια τραπεζα λογριασμο ?

Δημοσ.

δεν εχεις σε καμια τραπεζα λογριασμο ?

έχω στην πειρεώς αλλά δεν το δέχονται λένε πρέπει να είναι εθνική, επίσης έχω και στην εθνική και είμαι 2 δικαιούχος ούτε όμως κι αυτό δεν το δέχονται ότι να ναι

Δημοσ.

έχω στην πειρεώς αλλά δεν το δέχονται λένε πρέπει να είναι εθνική, επίσης έχω και στην εθνική και είμαι 2 δικαιούχος ούτε όμως κι αυτό δεν το δέχονται ότι να ναι

επεσες στην περιπτωση, υπομονη

Δημοσ.

εεε τι να κανω θα δουμε μονο μην χαθει το ταμειο με ολη αυτη την ιστορια αληθεια οι τραπεζες τριτη ανοιγουν τελικα;

Δημοσ.

εεε τι να κανω θα δουμε μονο μην χαθει το ταμειο με ολη αυτη την ιστορια αληθεια οι τραπεζες τριτη ανοιγουν τελικα;

Δεν νομίζω..

Δημοσ.

Τελικά κατάθεση μπορείς να κάνεις; Cold Cash (που λένε και οι ptw gamers) σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας, όχι δικό σου όμως. Πήγε η μάνα μ' στην Eurobank και της είπαν καμία συναλλαγή, μόνο τα 120 των συντάξεων. Στην Εθνική παίζει να γίνεται; Έτσι δεν είχαν πει;

Δημοσ.

εξαρτάται. Πρέπει να δεις στο site της τράπεζας που σε ενδιαφέρει αν έχει θεσπίσει καταστήματα ειδικών συναλλαγών, τα οποία να δέχονται και καταθέσεις κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας. Ενδεικτικά να αναφέρω η Τράπεζα Πειραιώς έχει θεσπίσει. Αν διαβάσεις εφημερίδες και τα λοιπά θα ακούσεις πολλά και μόνο θα μπερδευτείς.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω..

θα ανοιξουν το ειπαν φυσικα θα υπαρχουν ακομα περιορισμοι απλα θα δωσουν καποιες περισσοτερες επιλογες 

• Super Moderators
Δημοσ.

θα ανοιξουν το ειπαν

δεν εξαρτάται από εκείνους, οπότε μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, ούτε αυτοί το βάζουν...

• Like 1
Δημοσ.

θα ανοιξουν το ειπαν φυσικα θα υπαρχουν ακομα περιορισμοι απλα θα δωσουν καποιες περισσοτερες επιλογες

Οι τράπεζες δεν ανοίγουν Τρίτη που να βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο 10 εκατομμύρια έλληνες ασταμάτητα.

Επίσης, link που να λέει ότι θα ανοίξουν την Τρίτη.

Μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...