Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εε θα περιμένω λίγο ακόμα αν είναι να δω τι θα γίνει, τώρα δύσκολα να με ανοίξουν λογαριασμό έτσι όπως γίναμε και έπρεπε να γίνει τώρα αυτό, σε εμένα δηλαδή να τύχει; δεν εχεις σε καμια τραπεζα λογριασμο ?
Silverage Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν το γνωρίζα.Τα φιλάκια δωστα αλλού. Τις τελευταίες 15 ημέρες που κρύβεσαι; 1
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν εχεις σε καμια τραπεζα λογριασμο ? έχω στην πειρεώς αλλά δεν το δέχονται λένε πρέπει να είναι εθνική, επίσης έχω και στην εθνική και είμαι 2 δικαιούχος ούτε όμως κι αυτό δεν το δέχονται ότι να ναι
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 έχω στην πειρεώς αλλά δεν το δέχονται λένε πρέπει να είναι εθνική, επίσης έχω και στην εθνική και είμαι 2 δικαιούχος ούτε όμως κι αυτό δεν το δέχονται ότι να ναι επεσες στην περιπτωση, υπομονη
beatshooter Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ελειπα εξωτερικό (Ινδία) ρσ παιδιά. Σε παράλληλο συμπαν ήμουν χαχα
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εεε τι να κανω θα δουμε μονο μην χαθει το ταμειο με ολη αυτη την ιστορια αληθεια οι τραπεζες τριτη ανοιγουν τελικα;
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εεε τι να κανω θα δουμε μονο μην χαθει το ταμειο με ολη αυτη την ιστορια αληθεια οι τραπεζες τριτη ανοιγουν τελικα; Δεν νομίζω..
Miracle Worker Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τελικά κατάθεση μπορείς να κάνεις; Cold Cash (που λένε και οι ptw gamers) σε λογαριασμό της ίδιας τράπεζας, όχι δικό σου όμως. Πήγε η μάνα μ' στην Eurobank και της είπαν καμία συναλλαγή, μόνο τα 120 των συντάξεων. Στην Εθνική παίζει να γίνεται; Έτσι δεν είχαν πει;
drhistory Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 εξαρτάται. Πρέπει να δεις στο site της τράπεζας που σε ενδιαφέρει αν έχει θεσπίσει καταστήματα ειδικών συναλλαγών, τα οποία να δέχονται και καταθέσεις κατά την διάρκεια της τραπεζικής αργίας. Ενδεικτικά να αναφέρω η Τράπεζα Πειραιώς έχει θεσπίσει. Αν διαβάσεις εφημερίδες και τα λοιπά θα ακούσεις πολλά και μόνο θα μπερδευτείς. 1
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δεν νομίζω.. εεε τι να κανω θα δουμε μονο μην χαθει το ταμειο με ολη αυτη την ιστορια αληθεια οι τραπεζες τριτη ανοιγουν τελικα; θα ανοιξουν το ειπαν φυσικα θα υπαρχουν ακομα περιορισμοι απλα θα δωσουν καποιες περισσοτερες επιλογες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 θα ανοιξουν το ειπαν δεν εξαρτάται από εκείνους, οπότε μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, ούτε αυτοί το βάζουν... 1
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 θα ανοιξουν το ειπαν φυσικα θα υπαρχουν ακομα περιορισμοι απλα θα δωσουν καποιες περισσοτερες επιλογες Οι τράπεζες δεν ανοίγουν Τρίτη που να βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο 10 εκατομμύρια έλληνες ασταμάτητα. Επίσης, link που να λέει ότι θα ανοίξουν την Τρίτη. Μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 αντε και άνοιξαν τι να τις κανετε; αφου τα capital controls θα διαρκέσουν μηνες ...και αν
Expertr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p>Αν δεν πεσουν υπογραφες και νομοθεσιες τραπεζες γιοκ</p>
Προτεινόμενες αναρτήσεις