Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 δεν εξαρτάται από εκείνους, οπότε μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, ούτε αυτοί το βάζουν... ειπαν ασχετα με την συμφωνια θα ανοιξουν αν οχι τριτη τεταρτη, το ποσο θα παραμεινει στα 60 ευρω απλος θα μπορουν να βγαλουν καποιοι βιβλιαριο και θα υπαρχουν και ρυθμισεις για του επιχειρηματίες Οι τράπεζες δεν ανοίγουν Τρίτη που να βαράμε τα κεφάλια μας στον τοίχο 10 εκατομμύρια έλληνες ασταμάτητα. Επίσης, link που να λέει ότι θα ανοίξουν την Τρίτη. Μην γράφεις πράγματα που δεν ισχύουν. λινκ δεν εχω στο σκαι το ακουσα πριν καμια ωρα το ειπε ο κουρουπλης. <p>Αν δεν πεσουν υπογραφες και νομοθεσιες τραπεζες γιοκ</p> εκτος απο λεφτα γινονται και αλλες συναλλαγες για αυτο θα ανοιξουν, το 60 ευρω δεν θα αλλαξει.
Expertr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης ThReSh είπε:<br /> δεν εξαρτάται από εκείνους, οπότε μην βάζεις και το χέρι σου στην φωτιά, ούτε αυτοί το βάζουν...<br /> <br /> ειπαν ασχετα με την συμφωνια θα ανοιξουν αν οχι τριτη τεταρτη, το ποσο θα παραμεινει στα 60 ευρω απλος θα μπορουν να βγαλουν καποιοι βιβλιαριο και θα υπαρχουν και ρυθμισεις για του επιχειρηματίες <br /> <br />Εαν εχεις ακουσει τα τελευταια γεγονοτα θα ειχες καταλαβει οτι τα χρηματα φτανουν μεχρι την δευτερα και ο ντραγκι δεν ξερει ακομα τι θα κανει..<br /> Οποτε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο τριτη θα συνεχισουν οπως αυτες τις μερες,αντι να μην βγαζουν τιποτα</p>
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ειπαν ασχετα με την συμφωνια θα ανοιξουν αν οχι τριτη τεταρτη 0 εμπιστοσύνη στα λεγόμενά τους...
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ειπαν ασχετα με την συμφωνια θα ανοιξουν αν οχι τριτη τεταρτη, το ποσο θα παραμεινει στα 60 ευρω απλος θα μπορουν να βγαλουν καποιοι βιβλιαριο και θα υπαρχουν και ρυθμισεις για του επιχειρηματίες λινκ δεν εχω στο σκαι το ακουσα πριν καμια ωρα το ειπε ο κουρουπλης. Και ο Βαρουφάκης μια μέρα πριν το δημοψήφισμα δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα άνοιγαν την προηγούμενη Τρίτη. Υπουργός Οικονομικών ήταν τότε. Διαψεύστηκε σε λιγότερο από δύο μέρες. Αν δεν αυξηθεί ο ELA οι τράπεζες δεν ανοίγουν. Ο ELA δεν αυξάνεται αν δεν δώσει το OK η ΕΚΤ. Η ΕΚΤ δεν δίνει το OK αν δεν υπάρξει συμφωνία. Συμφωνία δεν θα υπάρξει το νωρίτερο πριν το τέλος της βδομάδας. Για να υπάρξει συμφωνία πρέπει να ψηφιστούν ένα κάρο βαρύτατα νομοσχέδια. Για να ψηφιστούν τα νομοσχέδια πρέπει να ψηφιστούν από τη βουλή. Για να ψηφιστούν, πρέπει να συνταχθούν πρώτα. Πριν, να συγκαλεστεί η βουλή. Πιο πριν, να γυρίσει ο ΥΟ και ο πρωθυπουργός από Βρυξέλλες. Για να γυρίσουν από Βρυξέλλες, πρέπει να τελειώσει η σύνοδος κορυφής που ακόμη και τώρα 1 παρά δέκα το πρωί ώρα Βρυξελλών, συνεχίζεται. Αν νομίζεις ότι όλα τα παραπάνω θα γίνουν πριν την Τρίτη ξημερώματα, τότε οι τράπεζες ναι θα ανοίξουν. 2
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p><br /> Εαν εχεις ακουσει τα τελευταια γεγονοτα θα ειχες καταλαβει οτι τα χρηματα φτανουν μεχρι την δευτερα και ο ντραγκι δεν ξερει ακομα τι θα κανει.. <br /> Οποτε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο τριτη θα συνεχισουν οπως αυτες τις μερες,αντι να μην βγαζουν τιποτα</p> ε ναι ειπαμε το 60αρι 60αρι και μετα την συμφωνια, στην καλητερη θα ειμαστε ετσι 6 μηνες στην χειροτερη 2 χρονια
Expertr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p> Ο χρήστης Expertr είπε:<br /> Εαν εχεις ακουσει τα τελευταια γεγονοτα θα ειχες καταλαβει οτι τα χρηματα φτανουν μεχρι την δευτερα και ο ντραγκι δεν ξερει ακομα τι θα κανει..  Οποτε στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ απο τριτη θα συνεχισουν οπως αυτες τις μερες,αντι να μην βγαζουν τιποτα<br /> <br /> ε ναι ειπαμε το 60αρι 60αρι και μετα την συμφωνια, στην καλητερη θα ειμαστε ετσι 6 μηνες στην χειροτερη 2 χρονια<br /> </p><p> </p><p>Παλι δεν καταλαβες οτι δεν ξερουμεε εαν θα υπαρχει και αυτο το 60αρι την τριτη εαν δεν βαλει το χερακι του ο ντραγκι...<br /> Μεχρι στιγμης δεν εχει πει τιποτα</p>
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Αν νομίζεις ότι όλα τα παραπάνω θα γίνουν πριν την Τρίτη ξημερώματα, τότε οι τράπεζες ναι θα ανοίξουν. ειπαμε θα ανοιξουν για διαφορες τραπεζικες ευκολιες οχι για να παρει λεφτα ο κοσμος, πχ θα μπορει ο φιλος που τωρα δεν μπορει να βγαλει βιβλιαριο η να πληρωσουν λογαριασμους οσοι δεν εχουν web banking κλπ
panos0100 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μακάρι βρε παιδιά να μου κάνουν το βιβλιάριο καταθέσεως όσο αφορά το capital controlers τι να κάνουμε όσο έχει θα βγάζουμε εγώ μέχρι 50 μπορώ να πάρω δεν ξέρω σε ποιες τράπεζες δίνουν 60Ε πατάω 60 και τίποτα μου έρχεται να δώσω μια μπουνιά από τα νεύρα μου το ατμ και να μην ξανά βγάλει κανένας τίποτα
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 <p></p><p> </p><p> Παλι δεν καταλαβες οτι δεν ξερουμεε εαν θα υπαρχει και αυτο το 60αρι την τριτη εαν δεν βαλει το χερακι του ο ντραγκι...<br /> Μεχρι στιγμης δεν εχει πει τιποτα</p> περιμενει το οκ λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα με τον ELA, πριν λιγο μιλαγαν τσιπρας, ολαντ, μερκελ και τουσκ
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 ειπαμε θα ανοιξουν για διαφορες τραπεζικες ευκολιες οχι για να παρει λεφτα ο κοσμος, πχ θα μπορει ο φιλος που τωρα δεν μπορει να βγαλει βιβλιαριο η να πληρωσουν λογαριασμους οσοι δεν εχουν web banking κλπ Κι εγώ σου λεπω ότι αν δεν δωθεί ρευστοποίηση οι τράπεζες ΔΕΝ ανοίγουν τι δεν καταλαβαίνεις; Το πιο απλό σου λέω, αν δεν βγάζουν λεφτά τα ΑΤΜ, ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζομένων της ανοιχτής τράπεζας που θα εξυπηρετεί μόνο μεταφορές ηλεκτρονικού χρήματος και πληρωμές; Κοινή και απλή λογική που έρχεται με ελάχιστη σκέψη, δεν είναι κάτι που μόνο πυρηνικός επιστήμονας μπορεί να το καταφέρει... 1
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κι εγώ σου λεπω ότι αν δεν δωθεί ρευστοποίηση οι τράπεζες ΔΕΝ ανοίγουν τι δεν καταλαβαίνεις; Το πιο απλό σου λέω, αν δεν βγάζουν λεφτά τα ΑΤΜ, ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζομένων της ανοιχτής τράπεζας που θα εξυπηρετεί μόνο μεταφορές ηλεκτρονικού χρήματος και πληρωμές; Κοινή και απλή λογική που έρχεται με ελάχιστη σκέψη, δεν είναι κάτι που μόνο πυρηνικός επιστήμονας μπορεί να το καταφέρει... υπαρχει και οι αστυνομια ξερεις ασε που πλεον εχουν θωρακισμενες πορτες, αλλα οκ ναι αν δεν υπαρχουν λεφτα στα ΑΤΜ το μικροτερο προβλημα θα ειναι οι τραπεζες μην κανουν ντου στο σπιτι σου να φοβασαι. 1
GreyHorse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 υπαρχει και οι αστυνομια ξερεις ασε που πλεον εχουν θωρακισμενες πορτες, αλλα οκ ναι αν δεν υπαρχουν λεφτα στα ΑΤΜ το μικροτερο προβλημα θα ειναι οι τραπεζες μην κανουν ντου στο σπιτι σου να φοβασαι. Θα τον βάλεις τον εγκέφαλό σου να δουλέψει ή μήπως την βρίσκεις να τρολάρεις βραδυάτικα; Θωρακισμένες πόρτες και αστυνομία να αντιμετωπίζει τι; Τους συνταξιούχους που θα φωνάζουν έξω; Τράπεζες να κάνουν ντου σε σπίτια, τι μ...... διαβάζουμε, έλεος.. Και κάποιος αποφάσισε να δώσει βήμα στο λαό με δημοψήφισμα.... Μάλλον επίτηδες έβαλε άσχετο και άτοπο ερώτημα, κατάλαβε με τι λαό έχει να κάνει...
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 έχω στην πειρεώς αλλά δεν το δέχονται λένε πρέπει να είναι εθνική, επίσης έχω και στην εθνική και είμαι 2 δικαιούχος ούτε όμως κι αυτό δεν το δέχονται ότι να ναι Για το επιδομα ανεργιας του ΟΑΕΔ χρειαζεσαι λογαριασμο Απλου ταμιευτηριου στον οποιο να εισαι 1ος δικαιουχος γιαυτο δεν τον δεχονται. Επισης οπως αναφερθηκε και πιο πανω σωστα χωρις ρευστο οι τραπεζες για τουρισμο δεν ανοιγουν
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Θα τον βάλεις τον εγκέφαλό σου να δουλέψει ή μήπως την βρίσκεις να τρολάρεις βραδυάτικα; Θωρακισμένες πόρτες και αστυνομία να αντιμετωπίζει τι; Τους συνταξιούχους που θα φωνάζουν έξω; να σου θυμίσω οτι δεν θα ειναι οι πρωτοι φορα που τα ΜΑΤ θα βαρανε συνταξιουχους εχει ξαναγινει. επισης δεν ειπα οτι οι τραπεζες θα κανουν ντου στα σπιτια αλλα οι πολιτες θα κανουν πλιατσικο αν επικρατησει χαος επειδη δεν θα υπαρχουν λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις