Keravnoulhs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Έχω μια κιθάρα στο σπίτι, ξέρω να παίζω βιολοντσέλο επίσης. Γίνεται να μάθω να παίζω κιθάρα από μαθήματα στο ίντερνετ; Να βγάζω κανένα τραγουδάκι δηλαδλη θέλω..
idomeneas7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ενας φιλος μου δεν εχει ιδεα απο μουσικη και εχει μαθει αρκετα τραγουδακια με τα tabs (σου δειχνει που να πατας και δεν διαβαζεις καν νοτες). Εσυ λογικα θα ξερεις και μουσικη οποτε θα ειναι πιο εύκολο να μαθεις.
redhotstef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 εγω εχω ενα αλλο ερωτημα φιλοι μου.. Γινεται καποιος με κοντα δαχτυλα (παραμεσος, δαχτυλακι) να μαθει καλη κιθαρα οσο καποιος με μακρια δαχτυλα; Εχω ηδη μια κλασσικη κιθαρα σπιτι μου, και δυσκολευομαι αρκετα να πιασω την ταστιερα με τα τελευταια δαχτυλα. Αναρωτιομουν καιρο το παραπανω ερωτημα. Ισως καποιοι ανθρωποι να μην ταιριαζουν απολυτα να παιξουν ολα τα μουσικα οργανα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Και να μάθεις κιθάρα, τι να το κάνεις αν δε μπορείς να βάλεις σωστό δαχτυλάκι στη γκόμενα;
redhotstef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Και να μάθεις κιθάρα, τι να το κάνεις αν δε μπορείς να βάλεις σωστό δαχτυλάκι στη γκόμενα; αντι να γεμιζεις αχρηστα μυνηματα το μπλα μπλα γιατι δεν κανεις μια προσπαθεια στο κεντρικο φορουμ, ωστε να αυξησεις και τον μετρητη κατω απο την εικονα προφιλ σου;!; 1
hliastsek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Εννοειτε πως μπορεις!! Τα τελευταια 6 χρονια μαθαίνω μονος μου. Μαθαίνεις για αρχη τις συγχορδιες και μετα μπορεις να παιξεις οποιο τραγουδι θες
KnightRider Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 εγω εχω ενα αλλο ερωτημα φιλοι μου.. Γινεται καποιος με κοντα δαχτυλα (παραμεσος, δαχτυλακι) να μαθει καλη κιθαρα οσο καποιος με μακρια δαχτυλα; Εχω ηδη μια κλασσικη κιθαρα σπιτι μου, και δυσκολευομαι αρκετα να πιασω την ταστιερα με τα τελευταια δαχτυλα. Αναρωτιομουν καιρο το παραπανω ερωτημα. Ισως καποιοι ανθρωποι να μην ταιριαζουν απολυτα να παιξουν ολα τα μουσικα οργανα. Ολοι μπορουν να παιξουν καποιο μουσικο οργανο ανεξαρτητως με κοντα ή μακριά δαχτυλα, το πως θα παιξεις καλα εξαρταται την τεχνικη,το στυλ και στο να εχεις συνηθησει να παιζεις και κυριως οπως βολευεσαι (μπορει δηλ να βρεις το δικο σου τροπο). Εγω πχ παιζω μπασο και με βολευει πιο ευκολα να παιζω με πενα παρα με δαχτυλα αλλα ο κύριος λογος που ηθελα με πενα ειναι γιατι εχει πιο aggresive ηχο. Να ξες στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει σωστο και λαθος στον τροπο που θα παιξεις κιθαρα οπως και σε καθε μουσικο οργανο
redhotstef Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 μπασο με πενα; χαχα. Γουσταρω πολυ το μπασο και θα ηθελα να μαθω, αλλα κυριως με τον τροπο που παιζουν χτυποντας τον αντιχειρα στις χορδες και ταυτοχρονα με τα αλλα δαχτυλα, τραβανε καποιες αλλες. Τζαμ κατι νομιζω λεγεται.
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Slap λέγεται και γω με πένα παίζω μπάσο.. Γενικά Αμ έχεις όρεξη τα παντα μπορείς να μάθεις να παίζεις.. Έχω μάθει αρκετά όργανα μόνος μου και με μικρές βοήθειες απο φίλους που τι κατείχαν καλυτερα βέβαια... Το Ίντερνετ ειναι θαυματουργό ..
johnbond Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Φυσικά και γίνεται να μάθεις μόνος σου.. Σκέψου οτι κάποιοι μεγάλοι κιθαρίστες το 60-70-80 ήταν αυτοδίδακτοι. Τώρα που υπάρχει και τέτοια πρόσβαση σε videos κτλ είναι πολύ πιο εύκολο. Ξεκίνα απο δω. http://www.justinguitar.com/en/BC-000-BeginnersCourse.php
kathytherion Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 εγω εχω ενα αλλο ερωτημα φιλοι μου.. Γινεται καποιος με κοντα δαχτυλα (παραμεσος, δαχτυλακι) να μαθει καλη κιθαρα οσο καποιος με μακρια δαχτυλα; Εχω ηδη μια κλασσικη κιθαρα σπιτι μου, και δυσκολευομαι αρκετα να πιασω την ταστιερα με τα τελευταια δαχτυλα. Αναρωτιομουν καιρο το παραπανω ερωτημα. Ισως καποιοι ανθρωποι να μην ταιριαζουν απολυτα να παιξουν ολα τα μουσικα οργανα. Το ιδιο προβλημα ειχα κ εγω!ειχα παρει κιθαρα και βιβλιο αυτοδιδασκαλιας αλλα τα αφησα στην ακρη...
ChimairaX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Έχω μια κιθάρα στο σπίτι, ξέρω να παίζω βιολοντσέλο επίσης. Γίνεται να μάθω να παίζω κιθάρα από μαθήματα στο ίντερνετ; Να βγάζω κανένα τραγουδάκι δηλαδλη θέλω.. Απ τη στιγμή που παίζεις και τσέλο, δε θα δυσκολευτείς καθόλου να μάθεις και κιθάρα μόνος σου. Εγώ αυτοδίδακτος είμαι, ξεκίνησα από το μηδέν χωρίς καμία επαφή με κανένα άλλο όργανο, και από το 2007 έως το 2012 έπαιζα συνέχεια και είχα φτάσει σε εξαιρετικά ικανοποιητικό σημείο και χωρίς να δώσω cent. Βοηθήθηκα από κάτι βιντεάκια στο youtube, φυσικά από ταμπλατούρες, όμως το 80% του skill μου το απέκτησα με λιώσιμο. Από το 2012 και μετά βρήκα 9ωρη δουλειά και την έχω χέσει τελείως την κιθάρα... Δυστυχώς.
Bspus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Ναι, γινεται, ειδικα αφου ηδη ξερεις απο μουσικη και πλεον με τοσα βοηθηματα στο internet ειναι πιο δυνατο απο ποτε. Θα προτεινα ομως αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα και μπορεις να βρεις ενα καλο δασκαλο, να κανεις στην αρχη λιγα. 5-6 μηνες, δηλαδη 20-25 μαθηματα συνολο ωστε να επιταχυνεις την διαδικασια. Επισης στην αρχη ειναι και ο μεγαλυτερος κινδυνος να μαθεις καποια βασικα πραγματα στραβα (πχ το πως πιανουν την πενα) τα οποια μετα θα πρεπει να ξεμαθεις. Αρκετα πιο δυσκολο οταν εισαι μονος, οχι μονο λογω πειθαρχιας αλλα γιατι πολλες φορες δεν μπορεις να το καταλαβεις οτι κανεις λαθος. Εννοειται οτι θα ειναι στοχευμενα μαθηματα. Οχι να πας στον πρωτο τυχοντα και να σε αρχισει νοτες. Τωρα αν λεγοντας κανενα τραγουδακι εννοεις να μαθεις απλως τα βασικα ακορντα, ΟΚ αυτο το μαθαινεις και τελειως μονος.
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 έχω ηλεκτρική κιθάρα και το σκέφτομαι απο Σεπτέμβρη να αρχίσω σε ωδείο γιατι δεν ξέρω να παίζω αλλα το κόβω να παίρνω καμια κλασική ακουστική γιατι η ηλεκτρική με μπερδεύει για αρχή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα