Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εχω βάλει εναν ηλεκτρονικό  μετρητή στο εσωτερικό πίνακά μου στο κεντρικό καλώδιο και βλέπω διαφορές μεγάλες απο το ρολόι έξω.

Κάποιοες φορές απο 5  έως 15 κιλοβατώρες τη μέρα.

Η εταιρία που πήρα το μετρητή μου είπε οτι ναι μέν ο μετρητής έχει κάποιοα απώλεια αλλά +-5% αυτά τα νούμερα είναι μεγάλα για να πέσει τόσο έξω ο μετρητής οπότε λεω να καλέσω δεή.

Θέλω να ρωτήσω το εξής άν φωνάξω τη δεή για έλενχο ρευματοκλοπης θα τους πληρώσω υπάρχει χρέωση για αυτό?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Νομίζω τους πληρώνεις αν δεν υπάρχει ρευματοκλωπή αλλά καλού κακού πάρε τηλέφωνο στην ΔΕΗ θα στα πούνε καλύτερα.

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος οτι ο μετρητης που εβαλες εχει μπει σωστά και δεν υπαρχουν φορτία τα οποια δεν συμπεριλαμβάνονται, για τι σπιτι μιλαμε, υπάρχει κοινόχρηστο χωριστά κλπ κλπ

Το καλωδιο απο το ρολοι ερχετε ατόφιο μεχρι τον πινακα, μηπως υπαρχει ενδιαμεσο πινακακι

Δημοσ.

Ενδιάμεσο πινακάκι δέν ξέρω αν υπάρχει το καλώδιο δέν το βλέπω απο που έρχεται,απο το ρολόι της δεή  μπαίνει μέσα στο τοιχο και μετά στον πινακά μου μέσα βγαίνει απο το πάτωμα. σε αυτήν δι διαδρομή δέν ξέρω που πάει.

Πριν καιρό που είχα κάνει μερτήσεις το ίδιο με ρωτησαν απο την εταιρία που πήρα το μετρητη αν τον έβαλα σωστά.

Επειτα τους έστειλα φωτογρφίες με email και είδαν και αυτοί οτι είναι σωστα.

Η δεη για να ερθει πόσο χρεώνει??ξέρει κάποιος?Ερχεται γρήγορα?κάνω αίτηση και περιμένω κτλ κτλ πώς πάει?

Δημοσ.

post-285890-0-40971200-1436624302_thumb.jpgpost-285890-0-55007400-1436624311_thumb.jpgpost-285890-0-12183900-1436624331_thumb.jpgpost-285890-0-69552000-1436624363_thumb.jpg

Ειναι οι 3 αισθητήρες οι οποίοι συνδέονται στον πομπό ο οποίοσ στέλνει τα δεδομένα σε μια οθονη που έχω χώρια και απο εκεί βλέπω τα νούμερα live η και το ιστορικό αν το  συνδέσω με υπολογιστή.

Αυτο ειναι το προιόν http://efergy.gr/eshop/el/trifasikoi-e2-classic-3

Δημοσ.

ναι το ξέρω υπάρχει όμος μεγάλη απόκληση πάνω απο 20% και η εταιρία μου είπε οτι μέχρι 5% ειναι φυσιολογικό αλλά 20% κάτι παίζει.

Στο θέμα μας τώρα...

η δεη πόσα θέλει να ερθει γι α έλενχο???

Δημοσ.

38+φπα κάνα 45-50 ευρό θα βγεί οπότε συμφέρει να φέρω δεη.

Ο ηλεκτρολόγος μπορεί ναπάρει τα ίδια μπορει να πάρει και περσότερα αλλά με τη ΔΕΗ υπάρχει και η πιθανότητα άν διαπιστοθεί οτι όντος με κλεβουν η είναι χλασμένο το ρολόι μου να μην πληρώσω και τίποτα.

Θα δουμε απο δευτέρα τι θα πούν

Δημοσ.

Ειναι οι 3 αισθητήρες οι οποίοι συνδέονται στον πομπό ο οποίοσ στέλνει τα δεδομένα σε μια οθονη που έχω χώρια και απο εκεί βλέπω τα νούμερα live η και το ιστορικό αν το  συνδέσω με υπολογιστή.

Αυτο ειναι το προιόν http://efergy.gr/eshop/el/trifasikoi-e2-classic-3

αυτό το προϊόν δεν είναι μετρητής ενεργείας, μετράει μόνο ρεύμα και θεωρεί την τάση και το συνφ σταθερά άρα εκτιμά την ενέργεια αλλά δεν την μετρά, οποτε να συγκρίνεις αυτό που γράφει στην οθόνη του με τον μετρητή της δεη είναι ανώφελο

Δημοσ.

αυτό το προϊόν δεν είναι μετρητής ενεργείας, μετράει μόνο ρεύμα και θεωρεί την τάση και το συνφ σταθερά άρα εκτιμά την ενέργεια αλλά δεν την μετρά, οποτε να συγκρίνεις αυτό που γράφει στην οθόνη του με τον μετρητή της δεη είναι ανώφελο

Θα ξέρουμα απο δευτέρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...