Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<p>

Ο χρήστης bedazzled είπε:<br />

Αυτό το παθαίνουν και οι γυναίκες; Δεν το έχω ξαναακούσει...<br />

όχι , οι γυναίκες στην αντίστοιχη δυσλειτουργία που συζητάμε που ειναι η ανάποδη στις γυναίκες απο τους άντρες αυτές έχουν αυξημένη τριχοφυΐα  , διακοπή περιόδου , η φωνή τους γίνεται ποιο μπάσα κλπ

για να καταλάβεις υπάρχουν γυναίκες που έχουν τέτοια προβλήματα χωρίς να έχουν πάρει ποτέ τους αναβολικά , όπως κ άντρες με gyno χωρίς να έχουν πάρει αναβολικά , απλά συνήθως το πρόβλημα ειναι μικρότερης έκτασης<br />

<br />

Σωστα.Στους ανδρες εκτος απο την εφηβεια που ειναι καθαρα προσωρινο μπορει να προκαλεσει γυναικομαστια και η πολυ κακη διατροφη με πολλα λιπαρα και καθιστικη ζωη..Με απλα λογια οι παχυσαρκοι εχουν μεγαλες πιθανοτητες να αναπτυξουν γυναικομαστια αλλα πολλες φορες λογου του ηδη μεγαλου στηθους και οτι πολλες φορες τα πρωτα συμπτωματα δεν ειναι τοσο εντονα σε ολους δεν το καταλαβαινουν καν</p>

Δημοσ.

και η μεγαλη και συχνη καταναλωση αλκοολ προκαλει γυναικομαστια

όπως και η χρήση μαριχουάνας όπως αναφέρεται σε μελέτες αλλα νομίζω οτι μιλάμε για κατάχρηση , όπως και του αλκοόλ 

δηλαδή κάποιος που πίνει ενα ποτό μια στο τόσο δε νομίζω οτι έχει θέμα , αν και προσωπικά δεν γουστάρω αλκοόλ , μόνο σε γιορτές 

Δημοσ.

<p>

και η μεγαλη και συχνη καταναλωση αλκοολ προκαλει γυναικομαστια<br />

<br />

Δεν νομιζω οτι μπορει να φτασει σε τετοιο σταδιο...Εαν ηταν θα ειχαν οι αλκοολικοι...<br />

Το οτι κατι μπορει να σου αυξανει τα οιστρογονα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου κανει και γυναικομαστια...<br />

Εκει που θα δεις τα πρωτα αποτελεσματα ειναι στο εργαλειο και στην διαθεση για σεξ</p>

Δημοσ.

Ε ναι λεμε για καταστασεις αλκοολισμου οχι σοσιαλ ντρινκιν

<p><br />
Δεν νομιζω οτι μπορει να φτασει σε τετοιο σταδιο...Εαν ηταν θα ειχαν οι αλκοολικοι...<br />
Το οτι κατι μπορει να σου αυξανει τα οιστρογονα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου κανει και γυναικομαστια...<br />
Εκει που θα δεις τα πρωτα αποτελεσματα ειναι στο εργαλειο και στην διαθεση για σεξ</p>

Το αλκοολ ριχνει την τεστοστερονη.Οταν η τεστοστερονη πεσει πολυ ανεβαινουν τα οιστρογονα.Εχουν πολλοι αλκοολικοι

• Like 1
Δημοσ.

<p>

Ε ναι λεμε για καταστασεις αλκοολισμου οχι σοσιαλ ντρινκιν<br />

Ο χρήστης Expertr είπε:<br />

Δεν νομιζω οτι μπορει να φτασει σε τετοιο σταδιο...Εαν ηταν θα ειχαν οι αλκοολικοι...

Το οτι κατι μπορει να σου αυξανει τα οιστρογονα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα σου κανει και γυναικομαστια...

Εκει που θα δεις τα πρωτα αποτελεσματα ειναι στο εργαλειο και στην διαθεση για σεξ<br />

Το αλκοολ ριχνει την τεστοστερονη.Οταν η τεστοστερονη πεσει πολυ ανεβαινουν τα οιστρογονα.Εχουν πολλοι αλκοολικοι<br />

<br />

Προφανως και την ριχνει αλλα οσους εχω δει δεν εχουν ..:Ρ ουτε το εχω ακουσει ποτε...<br />

Παντως σε θεωρητικο σταδιο σιγουρα ριχνει την τεστοστερονη!</p>

Δημοσ.

και σε πρακτικο στο λεω εγω που οταν επινα δυο ποτα η προπονηση πηγαινε περιπατο για 48 ωρες δεν αποδιδεις το ιδιο

• Like 2
Δημοσ.

όχι , οι γυναίκες στην αντίστοιχη δυσλειτουργία που συζητάμε που ειναι η ανάποδη στις γυναίκες απο τους άντρες  έχουν αυξημένη τριχοφυΐα  , διακοπή περιόδου , η φωνή τους γίνεται ποιο μπάσα κλπ

για να καταλάβεις υπάρχουν γυναίκες που έχουν τέτοια προβλήματα χωρίς να έχουν πάρει ποτέ τους αναβολικά , όπως κ άντρες με gyno χωρίς να έχουν πάρει αναβολικά , απλά συνήθως το πρόβλημα ειναι μικρότερης έκτασης

δεν έχω δει αύξηση στη τριχοφυία, ούτε μπάσα φωνή. Μόνο χάσιμο γυναικολογικού κύκλου, μιας και άνευ οιστρογόνων δεν μπορεί να γίνει η ωορρηξία, να παραχθεί ωάριο κτλ κτλ 

ο ts είναι δρομέας, και όλοι σχεδόν οι δρομείς παρουσιάζουν θέμα με τη θηλή.

Δημοσ.

δεν έχω δει αύξηση στη τριχοφυία, ούτε μπάσα φωνή. Μόνο χάσιμο γυναικολογικού κύκλου, μιας και άνευ οιστρογόνων δεν μπορεί να γίνει η ωορρηξία, να παραχθεί ωάριο κτλ κτλ 

ο ts είναι δρομέας, και όλοι σχεδόν οι δρομείς παρουσιάζουν θέμα με τη θηλή.

Δημητρούλ ...μη με καις μεσημεριάτικο :P , έχεις αυξημένη τεστοστερόνη ? αν όχι πως να δεις αυτά που ανέφερα ? το παράδειγμα που ανέφερα στον bedazzled ηταν το αντίστοιχο παράδειγμα στο πρόβλημα που συζητούσαμε (αυξημένα οιστρογόνα ) που για τις γυναίκες ειναι η αυξημένη τέστο. Δεν μιλάμε για ότι πρόβλημα μπορεί να έχει να κάνει με οιστρογόνα και τεστοστερόνη , εκεί πάει μακριά η βαλίτσα. 

όσο για το οτι ειναι δρομέας δεν ξέρω πόσο καιρό ασχολείται ,αλλα αν ήταν δρομέας και όχι απλά κάποιος που είπε να τρέξει να δει πως είναι,  θα έπρεπε να γνωρίζει ήδη γιαυτό

αν θυμάμαι καλά ένας γνωστός πυγμάχος επειδή στις προπονήσεις τους έχουν καθημερινό τρέξιμο φόραγε κολλητή μπλούζα ή συγκεκριμένο ύφασμα , δεν θυμάμαι , γιατι είχε το ίδιο θέμα. 

Δημοσ.

Δημητρούλ ...μη με καις μεσημεριάτικο :P , έχεις αυξημένη τεστοστερόνη ? αν όχι πως να δεις αυτά που ανέφερα ? το παράδειγμα που ανέφερα στον bedazzled ηταν το αντίστοιχο παράδειγμα στο πρόβλημα που συζητούσαμε (αυξημένα οιστρογόνα ) για τις γυναίκες που ειναι η αυξημένη τέστο. Δεν μιλάμε για ότι πρόβλημα μπορεί να έχει να κάνει με οιστρογόνα και τεστοστερόνη , εκεί πάει μακριά η βαλίτσα. 

με μείωση οιστρογόνων, δεν ξέρω τι και κατά πόσο επηρέασε τα ανδρογόνα, περισσότερα info αν θες μέσω pm. 

Σε ενδοκρινικές παθήσεις όπως το PCO (συνδρ. πολυκυστικών ωοθηκών) εκεί επηρεάζονται ως προς την αύξηση τα επιπέδα LH, ο λόγος LH/FSH(τα οιστρογόνα δλδ)  ΚΑΙ τα ανδρογόνα. 

πάμε πολύ μακριά την βαλίτσα και καταντάει ανούσιος ο διάλογος μας για το νήμα 

Δημοσ.

Αρχίσαμε τώρα το συμπόσιο των επιστημών.. και να στεροειδείς ορμόνες και να οι επιπτώσεις της αιθυλικής αλκόολης και να οι άσχετοι που ανάθεμα και αν ξέρουν γιατί γράφουν.. μια καημένη ερώτηση έκανα και της αλλάξατε τα φώτα :P

• Like 1
Δημοσ.

με μείωση οιστρογόνων, δεν ξέρω τι και κατά πόσο επηρέασε τα ανδρογόνα, περισσότερα info αν θες μέσω pm. 

Σε ενδοκρινικές παθήσεις όπως το PCO (συνδρ. πολυκυστικών ωοθηκών) εκεί επηρεάζονται ως προς την αύξηση τα επιπέδα LH, ο λόγος LH/FSH(τα οιστρογόνα δλδ)  ΚΑΙ τα ανδρογόνα. 
πάμε πολύ μακριά την βαλίτσα και καταντάει ανούσιος ο διάλογος μας για το νήμα 

δεν έχεις καταλάβει γιατί πράγμα μιλάω και δεν έχει σχέση με αυτό που λες , οπότε ας το αφήσουμε εκει  :-) 

Αρχίσαμε τώρα το συμπόσιο των επιστημών.. και να στεροειδείς ορμόνες και να οι επιπτώσεις της αιθυλικής αλκόολης και να οι άσχετοι που ανάθεμα και αν ξέρουν γιατί γράφουν.. μια καημένη ερώτηση έκανα και της αλλάξατε τα φώτα :P

εμείς ξέρουμε τι γράφουμε , εσύ ξέρεις τι ρωτάς? δεν καθόμαστε να ψάχνουμε στο google για να το παίξουμε γνώστες, ρωτάει κάποιος κάτι και προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε , αλλα χέστο , προσωπικά δεν ξανασχολούμαι όπως κάνω και στο fitness thread εδω κ καιρό, τσάμπα κόπος τις περισσότερες φορές  :)

• Like 1
Δημοσ.

εμείς φοράμε σουτιέν  :-D

Όχι πάντα. :P

όχι , οι γυναίκες στην αντίστοιχη δυσλειτουργία που συζητάμε που ειναι η ανάποδη στις γυναίκες απο τους άντρες  έχουν αυξημένη τριχοφυΐα  , διακοπή περιόδου , η φωνή τους γίνεται ποιο μπάσα κλπ

για να καταλάβεις υπάρχουν γυναίκες που έχουν τέτοια προβλήματα χωρίς να έχουν πάρει ποτέ τους αναβολικά , όπως κ άντρες με gyno χωρίς να έχουν πάρει αναβολικά , απλά συνήθως το πρόβλημα ειναι μικρότερης έκτασης

Αναφέρομαι στο μάτωμα των θηλών, όχι σε ορμονικά ζητήματα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...