Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειχα δει μια ταινια προχτες που λεγοτανε As above so below (2014) καλο θριλερακι δε λεω μου αρεσε πολυ...αλλα επισης με παραξενιασε λιγο..ειχε σα θεμα μια ομαδα ατομων(δε θα μπω σε λεπτομερειες μη την σποϊλαρω τη ταινια επειδη μου αρεσε και μου εχουνε πει πως στις ταινιες εχω γουστο οποτε μπορει κανεις να θελησει να τη δει,ποιος ειμαι εγω να τον ξενερωσω) εψαχναν την φιλοσοφικη λιθο..το εψαξα λιγο και εκτος του μυθολογικου περιεχομενου επεσα πανω σε αυτο: http://bibliodyssey.blogspot.gr/2009/01/ripley-scroll.html

(λεει καπου: The remarkable Ripley Scroll is, in simple terms, an alchemical manuscript that shows in pictorial cryptograms the production of the philosopher's stone (the elusive ingredient that produces incorruptible gold out of lesser metals; and/or the elixir of life).  )  

οποτε σκεφτομουνα οσο παραλογο και αν ειναι,αμα γινοτανε με τη συγχρονη επιστημη/τεχνολογια να τα αποκωδικοποιουσαμε..ξερω θα γελασετε εσεις που το διαβαζετε αλλα οσο απιθανο και αν φανεται δεν ειναι τοσο αδυνατο να συμβει..δειχνει κατι δρακους και λιονταρια στις εικονες..αμα οπου δρακος = (λεμε τωρα) ασημι και οπου λιονταρι = (λεμε τωρα) θειαφι.θα καναμε οτι στην εικονα και αποκωδικοποιοντας τις εικονες ισως καταφερναμε να παραξουμε χρυσο.Βεβαια,ισως ο χρυσος γινοτανε πολυ κοινος επειδη ολοι θα φτιαχνανε με το βιβλιο αυτο αλλα επισης το ελιξιριο της ζωης θα θεραπευε χρονια ατομα με ανιατες παθησεις οπως καρκινος,AIDS,τους λεπρους,ατομα με συφιλη,σχιζοφρενεια και ενα σωρο αλλες ανιατες ασθενειες!Δε λεω πως ειναι ευκολο αλλα γιατι να μη το επιχειρησουμε; καποτε κοιτουσανε το φεγγαρι και λεγανε "σιγα μη παμε ποτε"και να που πηγαμε! ολα γινονται αρκει να το θελεις! (οποιος ενδιαφερεται να χρηματοδοτησει την ερευνα μου για τη φιλοσοφικη λιθο δεν εχει παρα να μου στειλει προσωπικο μηνυμα! δεχομαι και αντιτιμο με φαγητα καθως νηστικο αρκουδι δε χορευει!)

Δημοσ.

ελα μωρε τι αξια εχει ενα αγαθιαρικο τρολλακι; :) ετσι για το καλως ορισε...εξαλλου τα ντοκουμεντα αληθινα ειναι δεν ειπα κατι ψευτικο..το ψεμα ειναι οτι εγω ταχα μου θα ξεκινησω την αναζητηση της φιλοσοφικης λιθου...ναι καλα..εχω καλυτερα πραματα να κανω...οπως να παιξω mario crossover : http://www.vivalagames.com/play/supermariocrossover/ (εγω προτιμαω να παιζω με τον simon επειδη μικρος επαιζα παλια Castlevania γιαυτο...αλλα σα παιχτης μαπα ειναι!!δε πηδαει καθολου ψηλα!!επισης εχει μαστιγιο που κολλαει 100 χρονια -_- )

νασαι καλα...σειρα ειναι; anime βλεπω,ε; καλη καλη; σαν το one piece κανεις κ τιποτα!!!

Δημοσ.

ωραιο ταινιακι το ειδα προσφατα.επισης καλο ειναι κ το pyramids (2014) 

στο θεμα τωρα.αυτοι που εχουν τα μεσα για οποιαδηποτε ερευνα δεν ειναι εσυ κ γω,ειναι ατομα που εχουν κ αντιστοιχα κεφαλαια απο πισω οπως το βασικοτερο συμφεροντα.επειδη λοιπον κατι τετοιο οπως κ πολλα αλλα ενδεχεται να υφισταται ηδη απλα δεν ανακοινωνεται στο ευρυ κοινο για διαφορους λογους.

η αν το παρουμε αλλιως,οπως συμβαινει στα ειδη τεχνολογιας που διατιθενται σταδιακα με βελτιωμενα χαρακτηριστικα καθε φορα.οχι οτι δεν ειχαν τεχνογνωσια το 2008 πχ για SoC κινητα με οθονες αφης,απλα επρεπε να εξαντληθει η υπαρχουσα τοτε τεχνολογια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...