Lucifer Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 "Θες όταν σχολάσεις να πάμε για ένα πότο κάπου που προτιμάς ή συνεχίζουμε τη φάση με τις σοκολάτες μέχρι ένας απ' τους δυο μας να πάθει ζάχαρο;" Πέσιμο, χιούμορ, αλήθεια, ψευδαίσθηση της επιλογής. ...περιπέτεια. 21
WorldOfGlass Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2015 πες της οτι σου αρέσει και θέλεις κάποια στιγμή μελλοντικά που θα γνωριστείτε καλύτερα να κάνετε έρωτα, μην πεις σεξ γιατι θα νομίζει οτι θες να της αλλάξεις τα φώτα και θα τρομάξει , εμείς οι greek lovers είμαστε τρομακτικοί επιβήτορες και το γνωρίζουν καλά, άσε που μπορεί να σε περάσει και για creep Πες της να την πας για γρανίτα , καλοκαίρι ειναι , δεν θα καταλάβει το υπονοούμενο , βέβαια όταν θα προσφέρεις την γρανίτα σου σε περίπτωση που αναστατωθεί και τρομάξει πες της "στο είχα πει" και είσαι καλυμμένος Καλό θα είναι να της δείξεις οτι είσαι αρσενικός και όχι καμια λουμπίνα , οπότε πιάσε την ευκαιρία απ τα μαλλιά και βουρ στον πατσά όρμα! lol
evoracing Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 πες της οτι σου αρέσει και θέλεις κάποια στιγμή μελλοντικά που θα γνωριστείτε καλύτερα να κάνετε έρωτα, μην πεις σεξ γιατι θα νομίζει οτι θες να της αλλάξεις τα φώτα και θα τρομάξει , εμείς οι greek lovers είμαστε τρομακτικοί επιβήτορες και το γνωρίζουν καλά, άσε που μπορεί να σε περάσει και για creep Πες της να την πας για γρανίτα , καλοκαίρι ειναι , δεν θα καταλάβει το υπονοούμενο , βέβαια όταν θα προσφέρεις την γρανίτα σου σε περίπτωση που αναστατωθεί και τρομάξει πες της "στο είχα πει" και είσαι καλυμμένος Καλό θα είναι να της δείξεις οτι είσαι αρσενικός και όχι καμια λουμπίνα , οπότε πιάσε την ευκαιρία απ τα μαλλιά και βουρ στον πατσά όρμα! Καλά ας μην το πάει κατευθείαν εκεί Να είσαι ο εαυτός σου! μην κομπλάρεις! άνθρωπος είναι και απλά μιλάτε. Με όλους μιλάς... Όπως είπαν και από πάνω, πάρ' το στο χιούμορ. Μην δώσεις το τηλ σου και περιμένεις να σε πάρει! άμα είναι ντροπαλή δύσκολα θα το κάνει. Και εσύ μωρέ την έβαλες να σου βρει ελληνικές σοκολάτες? έπρεπε κάτι ποιο εύκολο να το βρει για να δεις αν θα μπει στην διαδικασία! Μην ζητήσεις πάλι τηλέφωνα κτλπ.. απλά ρώτα την αν θέλει όταν σχολάσει να περάσεις να την πάρεις να πάτε για καφέ, ή καμιά βόλτα για να γνωριστείτε και να χαλαρώσει και αυτή.. Αν (που θα γίνει) με το καλό βγείτε απλά κάνε κάτι ξεχωριστό! μπορεί να μην ξέρει από greek lovers και να μπορέσεις να το εκμεταλλευτεί (πχ λουλουδια κτλπ) αλλά από την άλλη άμα ξέρεις την κουλτούρα της χώρας, απλά μην πας με αυτήν! δλδ και μια βόλτα σε ένα πάρκο, σε μια λίμνη, σε μια παραλία τρώγοντας ηλιόσπορους (έχω ρίξει τσακωμούς που δεν μπορώ να τα ανοίξω όπως όλοι ) ειδικά μετά από μια κουραστική μέρα δουλειάς θα είναι απείρως καλύτερο από ένα diner ή καφέ... Μην το αφήσεις να περάσει και μην το παρατήσεις! τέτοια αισθήματα είναι μεγάλη βλακεία να χάνονται για ένα "δείλιασα"... Ίσως, αν υπάρχει όντως αυτό, να είναι το άλλο σου μισώ. Ρίξε μια ματιά στην ταινία "The longest ride" και θα καταλάβεις .. Απλά άρπαξε την ευκαιρία!
drhistory Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Εγώ πάλι βλέπω ο φίλος να μένει με την .... σοκολάτα στο χέρι. 2
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μια μερα της ειπα να βγουμε και μου ειπε οτι δε με ξερει και τοσο καλα και δε ξερω καν το ονομα σου κτλ, της λεω ετσι γνωριζεις τον αλλον με το να βγειτε αλλα καταλαβα δε γουσταρε και το αφησα ετσι. Τζάμπα σπατάλη χρόνου. Ψάξε για άλλη. 1
palawiaris Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μη ρε σεις τον απογοητεύεται. Σειρά είναι καλές οι ουκρανέζικες σοκολάτες;
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Στην επόμενη σοκολάτα που θα της δώσεις γράψε από πίσω τον αριθμό σου (βάλε και τίποτα λόγια αν γουστάρεις-κάτι έξυπνο) 1
Hellaslover Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 "Θες όταν σχολάσεις να πάμε για ένα πότο κάπου που προτιμάς ή συνεχίζουμε τη φάση με τις σοκολάτες μέχρι ένας απ' τους δυο μας να πάθει ζάχαρο;" Πέσιμο, χιούμορ, αλήθεια, ψευδαίσθηση της επιλογής. ...περιπέτεια. φιλε εισαι ωραιος! χαχαχα κατι τετοιο θα της πω. Μπορει να το πω και προφορικα αλλα σκεφτηκα το εξης "With all these chocolates, you 'll get fat and I may lose interest. Call/text me before it's too late.. " η "I will get fat and you 'll lose interest, call me while I can still see my penis" γραμμενο σε σημειωμα πανω σε lacta. Βασικα το πρωτο μ'αρεσε. Μη ρε σεις τον απογοητεύεται. Σειρά είναι καλές οι ουκρανέζικες σοκολάτες; Φιλε ναι, μου εδωσε να δοκιμασω μια απο αυτες που της πηγα με γευση καπουτσινο πολυ αφρατη και ωραια. Απο τις σοκολατες τους θα παιρνουν τη γλυκα τους οι ουκρανεζες Σε ποια χώρα μένεις εάν επιτρέπεται παρακαλώ? απο κει που τα οπλα ειναι μακρυα, τα πεη κοντα και τα αμαξια κανουν θορυβο Τζάμπα σπατάλη χρόνου. Ψάξε για άλλη. δεν ειναι ακριβος ετσι. Βιαστηκα λιγο να της πω να βγουμε ενο την ειχα δει μονο μερικες φορες, τη καταλαβαινω. Οταν με ρωτησε το ονομα μου και τις ειπα ειπε "οκ i'll remember it", δεν ηταν δηλαδη κρυα η χυλοπιτα. EVO δε της ζητησα να μου βρει, απο μονη της το πε. Τις ειπα θα σου φερω και ελληνικη να δοκιμασεις με το που θα βρω και μου λεει θα σου βρω εγω και θα στη δωσω οταν σε ξαναδω. και να σαι καλα για τα καλα σου λογια.
Mr_Proper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Θυμάμαι ενας φίλος μου,μου είπε, μετά απο ταινία με μια κοπέλα που απλά "φιλικά" είδαν την ταινία σπιτι της λίγο πριν αποκοιμηθουν ξεντύθηκε και άρχισε να τον παίζει έτσι όπως άραξε γυμνός στον καναπέ ξύπνησε αυτή σε μια φάση και ρώτησε αν θέλει να τον βοηθήσει
WorldOfGlass Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Τζάμπα σπατάλη χρόνου. Ψάξε για άλλη. +1 η κοπέλα απλά δεν θέλει και ικανοποιεί τον εγωισμό της 1
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Θυμάμαι ενας φίλος μου,μου είπε, μετά απο ταινία με μια κοπέλα που απλά "φιλικά" είδαν την ταινία σπιτι της λίγο πριν αποκοιμηθουν ξεντύθηκε και άρχισε να τον παίζει έτσι όπως άραξε γυμνός στον καναπέ ξύπνησε αυτή σε μια φάση και ρώτησε αν θέλει να τον βοηθήσει Ε οχι, πες μου οτι τρολλάρεις!
Razor_7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Ε οχι, πες μου οτι τρολλάρεις! γτ που είναι το περίεργο?
dimpa16 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 "Θες όταν σχολάσεις να πάμε για ένα πότο κάπου που προτιμάς ή συνεχίζουμε τη φάση με τις σοκολάτες μέχρι ένας απ' τους δυο μας να πάθει ζάχαρο;" Πέσιμο, χιούμορ, αλήθεια, ψευδαίσθηση της επιλογής. ...περιπέτεια. Φοβερη ατάκα ρε Luci.Δεν παίζει να μην πιασει τόπο.RESPECT MAN...
tsakonas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Κάνεις τα εύκολα δύσκολα και οι ατάκες είναι άθλιες σορρυ γκαιζ.. Το πιο απλό,της λες οτι ξέρεις ενα καλό ελληνικό εστιατόριο ,θέλεις να πάμε για ουζακι; αν πει όχι,απλά δε γουσταρει και σε έχει friendzoned ,ενω εσύ το εχεις πάρει οτι σε γουσταρει. Αν πει ναι,σε γουσταρει και απο κει και πέρα παιζεις μπάλα. Οι γυναίκες είναι πολύ απλές στο πρώτο στάδιο, μετά περιπλέκονται τα πράγματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα