Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνεις τα εύκολα δύσκολα και οι ατάκες είναι άθλιες σορρυ γκαιζ..

Το πιο απλό,της λες οτι ξέρεις ενα καλό ελληνικό εστιατόριο ,θέλεις να πάμε για ουζακι; αν πει όχι,απλά δε γουσταρει και σε έχει friendzoned ,ενω εσύ το εχεις πάρει οτι σε γουσταρει. Αν πει ναι,σε γουσταρει και απο κει και πέρα παιζεις μπάλα. Οι γυναίκες είναι πολύ απλές στο πρώτο στάδιο, μετά περιπλέκονται τα πράγματα...

σ'αυτο εχεις δικιο.

Δε θελω να τις πω παλι να βγουμε στο ετσι.  Τη πρωτη φορα δεν ηταν σιγουρη/ ειπε οχι.  Αν μου πει οχι παλι τοτε δε προκειτε να τις δωσω ποτε τον αριθμο μου η να ζητησω τον δικο της και θα τελειωσει εκει το θεμα, ενο αν αρχησουμε τα μηνυματα θα γνωριστουμε καπως καλυτερα και πανω που μιλαμε μπορω να τις πω παμε να φαμε κατι οταν σχολασεις η μια μερα που δε δουλευεις.

Friendzoned δε νομιζω με χει κανει. Ισα ισα που αρχησα το φλιρτ με το που την ειδα και τις ειπα να βγουμε σχετικα νωρις, αρα ξερει τι θελω. Ουτε τη κοβω να θελει μονο attention, δεν ειναι αυτου τοu στιλ.

• Απαντ. 243
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κάνεις τα εύκολα δύσκολα και οι ατάκες είναι άθλιες σορρυ γκαιζ..

Το πιο απλό,της λες οτι ξέρεις ενα καλό ελληνικό εστιατόριο ,θέλεις να πάμε για ουζακι; αν πει όχι,απλά δε γουσταρει και σε έχει friendzoned ,ενω εσύ το εχεις πάρει οτι σε γουσταρει. Αν πει ναι,σε γουσταρει και απο κει και πέρα παιζεις μπάλα. Οι γυναίκες είναι πολύ απλές στο πρώτο στάδιο, μετά περιπλέκονται τα πράγματα...

Και αν όμως την έξοδο την πάρει φιλικά; Και δεν της περνάει κάτι πονηρό από το μυαλό; Οι γυναίκες είναι περίπλοκες σε όλα τα στάδια.

Άσε που νομίζω ότι στη περίπτωση του φίλου αν δεν γουστάρει να πηδηχτεί μαζί του θα του το ξεκόψει, από την στιγμή που έκανε την πρώτη κίνηση και ήταν αρνητική στη δεύτερη θα κριθούν όλα.

Δημοσ.

Θυμάμαι ενας φίλος μου,μου είπε, μετά απο ταινία με μια κοπέλα που απλά "φιλικά" είδαν την ταινία σπιτι της λίγο πριν αποκοιμηθουν ξεντύθηκε και άρχισε να τον παίζει έτσι όπως άραξε γυμνός στον καναπέ ξύπνησε αυτή σε μια φάση και ρώτησε αν θέλει να τον βοηθήσει :P

:lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

Στο θεμα μας τωρα. Γιατι κολλάς ρε συ?! Καταλαβαινω οτι σου αρεσει αρκετα η κοπελα αλλα δεν θα κάτσεις να σκάσεις κ ολας :) Πες της να βγείτε χωρίς να σκέφτεσαι τι μπορεί να σου απαντησει, και κομπλαρεις!  Ε το πολυ πολυ να πει οχι, την διαγραφεις και πας παρακατω.

Δημοσ.

Οι γυναίκες είναι πολύ απλές στο πρώτο στάδιο, μετά περιπλέκονται τα πράγματα...

σ'αυτο εχεις δικιο.

Δίκιο έχει, αλλά ολόκληρο θέμα άνοιξες γι' αυτό.

Δημοσ.

Κοίταξε ότι είναι κάν' το τώρα. Friendzone δεν υπάρχει ανάμεσα σε άντρα και γυναίκα, διαπιστωμένο 2 φορές. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν είμαι λιγούρης με τις γυναίκες οπότε μπορώ να βγαίνω με μια κοπέλα χωρίς να υπάρχει σεξ. Αλλά όταν βλέπεις από μεριά σου ότι η κοπέλα αυτή είναι σωστή και της αρέσει που είναι μαζί σου, τότε και αυτή αν θεωρεί πως είστε σε friendzone με το που γίνει η σπίθα διαγράφονται όλα. Επίσης όταν μια κοπέλα βλέπει πως το αγόρι που είναι δίπλα της την νοιάζεται και την προσέχει απαντήσει αισθήματα, όμως για λόγους εγωισμού δεν θα το δείξει ποτέ...

Ποτέ....

ΠΟΤΕ!

Friendzone μονο κατω απο προϋποθέσεις... 

Όσο για το ότι ικανοποιεί τον εγωισμό της, δεν είναι-είστε χαζές. Όταν ο άλλος προσπαθεί, το εκτιμάνε. Εκτός αν η άλλη έχει διπλή ζωή.. 

Μην τα παρατήσεις δεν έχεις να χάσεις κάτι, ούτε εσύ ούτε αυτή! Δεν έχετε κάποια ιδιαίτερη σχέση για να την χάσετε οπότε κάνε το βήμα σου. Ίσως και αυτή αυτό να περιμένει. Απλά όσο μπορείς μην απαντήσεις αισθήματα γι αυτήν χωρίς καν να την ξέρεις, αν τελικά σου βγει το αντίθετο από ότι πίστευες ότι είναι, θα είναι χειρότερο από την χυλόπιτα.

Δημοσ.

Ε οχι, πες μου οτι τρολλάρεις!

Όχι σοβαρά... εκτός αν με τρόλλαρε ο φίλος μου που μου το είπε...

Αλλά γενικά δεν ειναι σαλιάρης και ούτε μιλάει για τέτοια οπότε μάλλον συνέβη (δεν ειναι και το απίστευτο σενάριο... απλα ούτε για εμένα θα ήταν μέσα στην στρατηγική κάτι ΄τέτοιο... αλλά καμιά φορά σε βαράει η έμπνευση :P )

Δημοσ.

αν την εξοδο τη πηρε φιλικα και ειναι τοσο χαζη τι να πω...αν ειναι θα της πω εχω μια φαγουρα στο πουλι μου κανουμε λιγο σεξ

Αλλα το χω κουρασει το θεμα. Τοσους μηνες παω και τη βλεπω καιρος να μαθω αν γουσταρει-της δινω το τηλ και απο κει οτι θελει ας κανει.  Υπαρχει λιγο αγχος και αισθανομαι σαν τον Τσιπρα στης διαπραγματευσεις..θα παω να βρω ακρη με την εταιρο μου και να φερω συμφωνια αποψε (και καμια σοκολατα).  Ελπιζω τα 3 να τα παρει αυτη κ οχι εγω.

Δημοσ.

λοιπον, πηγα σημερα και με το που μπηκα την ειδα σε ενα απο τα ταμεια.  Αγορασα οτι αγορασα και πηγα να πληρωσω.  Μπροστα μου ηταν μια λιγο καθυστερημενη που πληρωνε με ψιλα, και μου ζητησε και λεφτα τα οποια εβαλε στη τσαντα- τελος παντων, και εκανε μια ωρα να πληρωσει. Καθος περιμεναμε, μου λεει οτι εφαγε ολες τις σοκολατες και τη πειραξα λεγοντας τις εφαγες κιολας, ουτε εγω δε τρωω τοσες κτλ Μετα οταν πληρωσα της ζητησα στυλο, αλλα δεν ειχε στο ταμειο της και μου ειπε να κοιταξω στο διπλα που ηταν αδειο. Δεν ειχε, τις λεω δε πειραζει και εφυγα. Πηγα στο αμαξι και εκει εγραψα τον αριθμο μου και το ονομα στην αποδειξη και το πηγα πισω.  Μπαινω μεσα και με ρωταει αν ξεχασα κατι, και τις λεω εδω ειναι ο αριθμος μου οποτε θελησεις να πεις ενα γεια μπορεις να μου στειλεις, και της το δινω.   Χαμογελασε και μου λεει οκ, καληνυχτα. 

Μου φυγε ενα βαρος, τωρα βλεπουμε..

ps. Η κοπελα ειναι παρα πολυ ομορφη και γλυκια...ειχε τοσο υπομονη με την αλλη πελατισσα και ετσι οπως με κοιτουσε ενο περιμεναμε...αν δεν ημουν ερωτευμενος πριν ειμαι τωρα..!

σοκολατα δεν πηρα

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε μακάρι να είμαι λάθος αλλά πιστεύω δε σε γουστάρει.

1. Αυτή βρίσκεται στη δουλειά, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να είναι γλυκιά και κοινωνική με τους πελάτες. Αυτό ίσως το βλέπεις ως καυλάντισμα εσύ..

2. Ότι σου ανέφερε που μένει δε λέει κάτι..

3. Λες πως είναι "ντροπαλή", όσο και να είναι μια γυναίκα ντροπαλή αν γουστάρει στο δείχνει άμεσα ή το λέει. Οι άντρες κολλάμε περισσότερο να "ανοιχτούμε" :-)

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε μακάρι να είμαι λάθος αλλά πιστεύω δε σε γουστάρει.

1. Αυτή βρίσκεται στη δουλειά, πράγμα που σημαίνει πως πρέπει να είναι γλυκιά και κοινωνική με τους πελάτες. Αυτό ίσως το βλέπεις ως καυλάντισμα εσύ..

2. Ότι σου ανέφερε που μένει δε λέει κάτι..

3. Λες πως είναι "ντροπαλή", όσο και να είναι μια γυναίκα ντροπαλή αν γουστάρει στο δείχνει άμεσα ή το λέει. Οι άντρες κολλάμε περισσότερο να "ανοιχτούμε" :-)

δεκτη η γνωμη σου αλλα διαφωνω, και δε το λεω γιατι θελω να πιστευω οτι με γουσταρει.

1. Οτι στη δουλεια ειναι καλη με ολους το δεχομαι, αλλα ειναι κατι μικροπραγματα που χει κανει που δεν ειναι εντελος τυπικα πχ. ειμαι 3-4τος στο ταμειο, και αυτη ειναι σε αλλο ταμειο με το φωτακι κλειστο, και μου κανει νοημα να παω απο κει.  2. Αν προσπαθεις να αποφυγεις καποιον δε του λες οτι και εσυ μενεις κοντα, εγω ουτε καν τη ρωτησα που μενει, αρα νιωθει μια ασφαλεια και 3. Οπως ειπα εχει κανει μικροπραγματα που δειχνουν οτι γουσταρει, στο κατω κατω και γω ντροπαλος ειμαι κοντα της. Οσο ενδιαφερον της δειχνω εκτος οτι την ρωτησα να βγουμε, λεω για αλλες φορες που τη βλεπω και μιλαμε τοσο ενδιαφερον μου δειχνει κ'αυτη.  Και ασε που οσο να ναι ειναι και στη δουλεια και δε μπορει να ειναι 100% ανετη να φλερταρει και να θελει οπως θα μπορουσε να κανει καπου αλλου.

και καμια γυναικα ποτε δε μου εχει πει οτι με γουσταρει οταν ακομα την εψηνα, ποσο μαλλον ντροπαλη....

• Like 1
Δημοσ.

αν την εξοδο τη πηρε φιλικα και ειναι τοσο χαζη τι να πω...αν ειναι θα της πω εχω μια φαγουρα στο πουλι μου κανουμε λιγο σεξ

Αλλα το χω κουρασει το θεμα. Τοσους μηνες παω και τη βλεπω καιρος να μαθω αν γουσταρει-της δινω το τηλ και απο κει οτι θελει ας κανει.  Υπαρχει λιγο αγχος και αισθανομαι σαν τον Τσιπρα στης διαπραγματευσεις..θα παω να βρω ακρη με την εταιρο μου και να φερω συμφωνια αποψε (και καμια σοκολατα).  Ελπιζω τα 3 να τα παρει αυτη κ οχι εγω.

Γιατι να είναι χαζή;

Εχουν και οι γυναίκες σεξουαλικές ορμές ξέρεις γιατι ειναι και αυτές άνθρωποι... και αν κάνουν σεξ δεν ειναι εις βάρους τους (εμείς τις μαμάμε και αυτές "παθαίνουν ζημιά" απο εμας...) το ευχαριστιούνται εξίσου μην σου πω παραπάνω απο εμας.

Εσυ για παράδειγμα αν έβλεπες μια γυμνή γυναίκα δίπλα (που να μην ηταν μαύρο χάλι) να παίζει με τον εαυτό της δεν θα σε έκανε να θέλεις να μπεις και εσύ στο παιχνίδι; γιατι λοιπόν όχι και αυτή...

Θα μου πείς τότε γιατι πολλές γυναίκες μου ρίχνουν Χ ή δεν "κάθονται" τόσο εύκολα όσο εγώ σε αυτές...

και η απάντηση ειναι ότι ειναι γυναίκες σε μια κοινωνία που προωθείται το σεξ και η γυναικεία ομορφιά.

Πχ εσύ ως άντρας θα πήγαινες (αν σου την πέφτανε ) με το 70% (για να μην πω 100%) όλων των γυναικών που βλέπεις έξω

Αλλά αυτό γίνεται γιατι δεν σου την πέφτουν τουλάχιστον όχι με τον ίδιο ρυθμό με το αν ήσουν γυναίκα.

Οι γυναίκες για εναν απλό καφέ να πάνε θα έχουν πάντα 2,3 περιπτώσεις πεσίματος απο λαιτ με ματιες κτλ μέχρι χοντρά πεσίματα... μια σελίδα FB να ανοίξουν 10000 request απο άντρες....

γιαυτό και γίνονται πιο επιλεκτικές.... και εσένα αν σου την πέφτανε 10 γυναίκες στον δρόμο κάθε μέρα δεν θα πήγαινες με το 70% που βλέπεις να κυκλοφορεί αλλά μόνο με αυτές που ειναι ακριβώς όπως τις θες (που επειδή θα ήσουν τόσο δημοφιλής σεξουαλικά θα ήταν και πολλές αν και μειοψηφία συγκριτικά με το απόλυτο σύνολο γυναικών γύρο απο την ηλικία σου)

έτσι κάνουν και αυτές... αν δεν είσαι 100% αυτό που θέλουν ή δεν θα σου κάτσουν ή θα πρέπει να παίξεις πολύ καλά τα χαρτιά σου... αν εισαι όμως αυτό που θέλουν θα σου ανοίξουν πανεύκολα τα πόδια τους (όπως θα έκανες και εσύ αν είχες την ίδια καθημερινότητα απο θέμα πεσιμάτων απο το αντίθετο φύλο)

Δημοσ.

Λάθος το σκέφτηκες,την πρωτη φορά κόλλησε όπως εσυ μετα,δεν σε ήξερε καλά... Επρεπε χθες να την ρωτήσεις.. Δεν πειράζει ,πιστεύω θα σε πάρει αργά η γρήγορα, μη πας σα λιγουρης συνέχεια εκεί

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...