Razor_7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 λοιπον, πηγα σημερα και με το που μπηκα την ειδα σε ενα απο τα ταμεια. Αγορασα οτι αγορασα και πηγα να πληρωσω. Μπροστα μου ηταν μια λιγο καθυστερημενη που πληρωνε με ψιλα, και μου ζητησε και λεφτα τα οποια εβαλε στη τσαντα- τελος παντων, και εκανε μια ωρα να πληρωσει. Καθος περιμεναμε, μου λεει οτι εφαγε ολες τις σοκολατες και τη πειραξα λεγοντας τις εφαγες κιολας, ουτε εγω δε τρωω τοσες κτλ Μετα οταν πληρωσα της ζητησα στυλο, αλλα δεν ειχε στο ταμειο της και μου ειπε να κοιταξω στο διπλα που ηταν αδειο. Δεν ειχε, τις λεω δε πειραζει και εφυγα. Πηγα στο αμαξι και εκει εγραψα τον αριθμο μου και το ονομα στην αποδειξη και το πηγα πισω. Μπαινω μεσα και με ρωταει αν ξεχασα κατι, και τις λεω εδω ειναι ο αριθμος μου οποτε θελησεις να πεις ενα γεια μπορεις να μου στειλεις, και της το δινω. Χαμογελασε και μου λεει οκ, καληνυχτα. Μου φυγε ενα βαρος, τωρα βλεπουμε.. ps. Η κοπελα ειναι παρα πολυ ομορφη και γλυκια...ειχε τοσο υπομονη με την αλλη πελατισσα και ετσι οπως με κοιτουσε ενο περιμεναμε...αν δεν ημουν ερωτευμενος πριν ειμαι τωρα..! σοκολατα δεν πηρα Ασ' το δεν... Σόρρυ που στο λέω. 4
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Ασ' το δεν... Σόρρυ που στο λέω. επειδη εισαι αρνητικος, αν μπορεις εξηγησε γιατι το λες αυτο. Κατα τη γνωμη σου τι θα παραπανω θα πρεπε να κανει και γιατι λες οτι δεν ενδιαφερετε; Δε το λεω ειρωνικα να καταλαβω θελω. Λάθος το σκέφτηκες,την πρωτη φορά κόλλησε όπως εσυ μετα,δεν σε ήξερε καλά... Επρεπε χθες να την ρωτήσεις.. Δεν πειράζει ,πιστεύω θα σε πάρει αργά η γρήγορα, μη πας σα λιγουρης συνέχεια εκεί ισως να πρεπε να τη ρωτησω, αλλα προτιμησα να δωσω τηλ. Οπως ειπα πριν αν ελεγε παλι οχι τοτε δε θα τις εδινα ποτε το τηλ μου. Αν ελεγε ναι στο να βγουμε, τοτε γουσταρει και θα μου στειλει, αρα και παλι θα βγουμε καποια στιγμη. Mr. Proper, θα ειναι χαζη αν νομιζε οτι θελει να βγουμε μονο σαν φιλοι. Στα υπολοιπα περι σεξ εχεις δικιο. Εδω που μενω δε τη πεφτουν οι αντρες με τετοια ευκολια. Δηλαδη αν εισαι κοπελα και πας σε καφετερια δε στη πεφτει κανεις, δεν ειναι οπως στην ελλαδα. Τα μονα μερη που πανε για hook ups ειναι τα club και εκει πανε οι attention seeking whores ενο στην ελλαδα πανε και αυτες αλλα και νορμαλ γυναικες οσο να ναι. , τη δικια μου δε τη κοβω να βγαινει και συχνα ουτε να τις αρεσει.
kontrakultura Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μην ξαναπάς στο μαγαζί της. Αρκετά, stop it, basta! Τόσους μήνες μιλάτε και της το φέρνεις απέξω απέξω. Ντάξει, το παράβρασες λίγο η αλήθεια είναι, αλλά όπως του βγαίνει του καθενός. Τελικά έκανες μια σαφή κίνηση και έδωσες τηλέφωνο. Μπράβο σου, μια χαρά. Εγώ θα της έλεγα στα ίσα να βγούμε, αλλά και το τηλέφωνο που έδωσες καλό είναι. Τώρα απομακρύνσου. Αν ενδιαφερθεί θα ψάξει να σε βρει εκείνη και θα επικοινωνήσει μαζί σου. Αλλιώς δεν ενδιαφέρεται. Αλλά αρκετά με τις σοκολάτες και τα πηγαινέλα σου στο μαγαζί! 2
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εχεις δικιο, θα σταματησω εδω τωρα εχει σειρα αυτη αν ενδιαφερεται. Στο μαγαζι της δε προκειτε να ξαναπαω γιατι μετακομιζω και εκει που παω εχει αλλο πιο κοντα, ειναι αλυσιδα. 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εγώ πιστεύω πως θα ξανά πάει από το μαγαζί πάντως. 9
Jethro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Χαλαρα, οι φυτιλιες εγωισμου ειναι της στιγμης, η καψουρα ομως τον ριχνει ξανα Κατα το ήμισυ γνωμη μου το εχεις καταφερει, εσυ θελεις! Το φλερτ ειναι ενας χορος σαν το τανγκο, μια ενα βημα ο ενας, μια ο αλλος..Αν κανεις μονο εσυ το βημα και ανταποκριση μηδεν, τοτε χορευεις μια ζεμπεκια βαρια και ασήκωτη που ειναι για εναν. 2
Mau-Maus Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εχεις δικιο, θα σταματησω εδω τωρα εχει σειρα αυτη αν ενδιαφερεται. Στο μαγαζι της δε προκειτε να ξαναπαω γιατι μετακομιζω και εκει που παω εχει αλλο πιο κοντα, ειναι αλυσιδα. Αν δεν σε πάρει τηλ και δεν ξαναπάς από το μαγαζί δείχνεις οτι σε πείραξε η χυλόπιτα και αυτό δεν ειναι σωστό για την προσωπικότητα σου ! πας κανονικότατα μετα απο κανα δυο μερες και αδειάζεις τις σοκολάτες από όλα τα ράφια ,ετσι για να μην έχει άλλες να παίζει μαζί σου η κάμπια ! 5
palawiaris Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εχεις δικιο, θα σταματησω εδω τωρα εχει σειρα αυτη αν ενδιαφερεται. Στο μαγαζι της δε προκειτε να ξαναπαω γιατι μετακομιζω και εκει που παω εχει αλλο πιο κοντα, ειναι αλυσιδα. Και να ενδιαφέρεται,αν της πιάσει εκείνο το γυναικείο πείσμα και κολλήσει εκεί...άστα να πάνε. Εγώ στην θέση σου θα πήγαινα εκεί και θα της έλεγα στα ίσα (αυτό έπρεπε ήδη να το έκανες) ότι θέλω να βρεθούμε να μιλήσουμε οπουδήποτε εκτός εργασίας. Αν είναι θετική οκ.Αν αρχίσει διάφορες δικαιολογίες δεν μπορώ,δεν έχω χρόνο,είμαι μπερδεμένη κτλ. ξεκολλάς μια για πάντα και αμέσως.Δεν θέλει,μην το πιέζεις παραπάνω,θα πληγώνεσαι εσύ περισσότερο. Το παίρνεις απόφαση και τέρμα. 1
Jethro Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Πω ρε φίλε αυτό το γυναικείο πείσμα, δημιουργεί αυτοκτονικες τάσεις
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τι γυναικείο πείσμα ρε παιδιά ,16χρονη είναι; παρόλα αυτά συμφωνώ με τον πάρεδώσε το άμεσο πέσιμο είναι και το καλύτερο. όταν αρχίζουν αυτά τα δεν σε ξέρω να σε μάθω (δηλαδή πόσο θα τις πάρει για να σε μάθει στην ουρά του ταμέιου;; χρόνια ολόκληρα! ) ή σου δίνει την ευκαιρία να πιείτε ένα καφέ σε δημόσιο χώρο -αν φοβάται τόσο- ή γεια σας και αντίο σας. 4
dimitra_m3 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 τι γυναικείο πείσμα ρε παιδιά ,16χρονη είναι; παρόλα αυτά συμφωνώ με τον πάρεδώσε το άμεσο πέσιμο είναι και το καλύτερο. όταν αρχίζουν αυτά τα δεν σε ξέρω να σε μάθω (δηλαδή πόσο θα τις πάρει για να σε μάθει στην ουρά του ταμέιου;; χρόνια ολόκληρα! ) ή σου δίνει την ευκαιρία να πιείτε ένα καφέ σε δημόσιο χώρο -αν φοβάται τόσο- ή γεια σας και αντίο σας. ε πες τα, δικαιολογίες του "κώλου" ... δεν σε ξέρω, να σε μάθω... έναν καφέ να γνωριστείτε θα πιείτε, δεν θα σε απαυτώσει κιόλας ... τι να πω, αν δεν σε πάρει επαληθεύεται η αρνητική έκβαση. Τότε ΜΗ ξανά πας και ΜΗ ξανά ασχοληθείς. ποτέ μην αφήσεις τον εαυτό σου να γίνει πιόνι του καθενός... Σεβασμός και αξιοπρέπεια 2
cosmos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Με το καλό αδερφέ...και αν δεν σε πάρει...σιγά υπάρχουν κ αλλού πορτοκαλομανταρινιές που κάνουν μούσμουλα
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Παω δε παω δεν εχει σημασια. Αν ξαναπαω και πηγαινω κανονικα μια φορα τη βδομαδα στο περιπου, οπως εκανα πριν καν τη γνωρισω, τοτε δειχνει οτι δε με πειραξε η χυλοπιτα του να μη με παρει. Ουτος η αλλως ξαναπηγαινα οταν μου ειπε οτι δε θελει να βγουμε, αρα δε νομιζω να νομιζει οτι με πειραξε που δε πηρε τηλ. Αν δε ξαναπαω, και επειδη της ειχα πει οτι μετακομιζω, αυτο που λογικα θα νομιζει ειναι οτι μετακομισα αρα δε μενω ποια στη περιοχη αυτη για να ξαναπαω η να πηγαινω συχνα και για αυτο την εδωσα και το τηλ μου, σε περιπτωση που δε τη ξαναπετυχω. Ξερει οτι εχει τετοιο μαγαζι πιο κοντα μου μιας και μενει στη περιοχη και δουλευει για αυτη την εταιρια. Ειμαι καλυμμενος δηλαδη οτι και να κανω, και στο κατω κατω αν δε στειλει μηνυμα δε με νοιαζει και τι νομιζει απο τη στιγμη που δεν ενδιαφερετε. Αλλα εχουν περασει 2 μερες και δεν εστειλε, κακο σημαδι η μπορει να παιζει αυτο το παιχνιδι του περιμενε. Ενα ειναι σιγουρο, το κινητο δε προκειτε να ξαναπεθανει απο μπαταρια και αποφευγω τις περιοχες με κακο σημα. να στειλω κανα λουλουδι; εγω λεω..οχι, εσεις; 1
Valerie_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εντάξει στη βδομάδα πάνω τότε πάρτο απόφαση πως δεν.. 2
Hellaslover Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2015 εντάξει στη βδομάδα πάνω τότε πάρτο απόφαση πως δεν.. εσυ και η δημητρα που ειστε κοπελες ποσο καιρο θα περιμενατε πριν στειλετε; ρωτησα μια φιλη εδω και λεει 2-3 βδομαδες, αλλα νομιζω το τερματισε λιγο και ουτε αντρα εχει. αν ημουν στη θεση της θα εστελνα το ιδιο βραδυ να λεγα ευχαριστω και παλι για τις σοκολατες κτλ κτλ σα δικαιολογια but that's me
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα